Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Productnaam:

Productnaam:

Herkomst:

Herkomst:

Groeisnelheid:

Groeisnelheid:

Lichtbehoefte:

Lichtbehoefte:

CO2 behoefte:

CO2 behoefte:

Kleur:

Kleur:

Moeilijkheidsgraad:

Moeilijkheidsgraad:

Prijs

Prijs

 • € 17,00 - € 24,00

Slide background

Moederplanten


Moederplanten en planten in XL potten zijn extra groot gekweekte, robuuste aquariumplanten. Zij vullen het aquarium direct met weelderigheid. Ideaal voor grotere aquaria om direct een verpletterende indruk mee te maken!

Actieve filters

 • Alternanthera reineckii 'Pink' XL
  € 17,25

  Alternanthera reineckii 'Pink' komt uit Zuid-Amerika en heeft een paarse kleur aan de onderkant van de bladeren. Dit geeft een effectief contrast met vele andere groene aquariumplanten. In het bijzonder wanneer deze in een groep wordt geplaatst.

  In XL pot

 • Anubias barteri var. caladiifolia XL
  € 23,75

  Anubias barteri var. caladiifolia is een aquariumplant die is ontstaan in een Australisch laboratorium. Hij lijkt sterk op de gewone Anubias barteri var. nana, maar kenmerkt zich door een schitterend hartvormig blad.

  In XL pot

 • Bolbitis heudelotii XL
  € 21,35
  v.a. € 19,85

  Bolbitis heudelotii komt uit West-Afrika en is een erg mooie varen met transparante bladeren. De bladeren van deze makkelijke aquariumplant worden 15-40cm lang en is te bevestigen op hout en steen.

  In XL pot

 • Cryptocoryne wendtii 'Tropica' XL
  € 21,35

  Cryptocoryne wendtii 'Tropica' is een een mooie, niet veeleisende aquariumplant met donkere gehamerde bladeren en wordt 10-15cm groot.

  In XL pot

 • Echinodorus 'Barthii' XL
  € 23,75

  Echinodorus 'Barthii' is een prachtige cultivar die als solitair een fraaie indruk geeft in een groot aquarium. De hoogte van deze aquariumplant is 25-50cm en wordt ook 20-30cm breed. De bladkleur varieert van van donkerrood tot donkergroen.

  In XL pot

 • Echinodorus 'Ozelot' XL
  € 23,75

  Echinodorus 'Ozelot' is een hybride tussen Echinodorus schluteri 'Leopard' en Echinodorus 'Barthii'. Een erg mooie aquariumplant met mooi getekende bladeren van 20-40cm lang.

  In XL pot

 • Echinodorus palifolius XL
  € 23,75

  Echinodorus palaefolius var. latifolius komt voor in moerasachtige gebieden in Brazilië en heeft ronde bladeren met horizontale bladaanzet en wordt 20-40cm hoog.

  In XL pot

 • Echinodorus 'Rosé' XL
  € 23,75

  Echinodorus 'Rosé' is een hybride tussen Echinodorus horemanii 'Red' en Echinodorus horizontalis. Deze aquariumplant wordt 25-40cm hoog en 15-25cm breed. Jonge bladeren hebben een prachtig roze kleur.

  In XL pot

 • Hygrophila corymbosa 'Siamensis' XL
  € 17,25

  Hygrophila 'Siamensis' komt uit Thailand en is een vrij sterke aquariumplant met een hoogte van 15-40cm en bladeren van 10-15cm lang.

  In XL pot

 • Microsorum pteropus XL
  € 23,75

  Microsorum pteropus is een varen Azië die ook onderwater als aquariumplant groeit. Hij wordt 15-30cm hoog en kan aan een stuk hout of steen te worden bevestigd.

  In XL pot