Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Prijs

Prijs

 • € 0,00 - € 140,00

*zo lang de voorraad strekt

Boeken

Boeken met informatie en inspiratie over aquascaping

Er zijn 29 producten.

Item 1-24 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters

 • ADA Let's Start with A
  € 2,90

  In dit handige boek staan allerlei handige tips om een aquarium tot een succes te maken.

   

 • Aquascaping - Handbook for new aquascapers
  € 16,00

  Aquascapen - de kunst van het inrichten van aquaria - is volgens sommigen slechts weggelegd voor experts. In dit boek over aquascapen verteld één van die experts, Oliver Knott, alles wat er bij komt kijken.

 • Training Days in Japan
  € 39,95

  In dit boek vertelt Oliver Knott over zijn reis naar Japan in 2004. Hier heeft hij een korte tijd doorgebracht om in de befaamde ADA Nature Aquarium Gallery mee te mogen helpen aan de zijde van Takashi Amano. Beleef deze prachtige reis van Oliver Knott naar een wereld van zorgvuldigheid en perfectie, boordevol inspiraties en uitdagingen.

 • Origin of Creation
  € 39,90

  Takashi Amano's Biografie. Dit fotoboek laat niet alleen de meest representatieve foto's van landschappen en aquascapes zien, maar verteld ook zijn autobiografie van zijn kindertijd en de verhalen rondom zijn laatste creatie van 's werelds grootste Nature Aquarium in het Oceanario in Lissabon, Portugal.

 • SADO To Primitive Forest from Bottom of Sea
  € 39,90

  Takashi Amano's foto boek, "SADO To Primitive Forest from Bottom of Sea"

 • The last Amazon
  € 59,90

  In Takashi Amano's fotoboek "The Last Amazon" zijn tal van waanzinnig mooie foto's te zien van het Amazonegebied. In de vele jaren dat Takashi Amano dit gebied heeft bezocht, heeft hij veel foto's gemaakt. Deze fotografie collectie is een compleet naslagwerk van de onbekende status van de Amazone.

  NIET MEER LEVERBAAR

 • The Art Of Nature Aquarium
  € 39,90

  Enkele van Amano's originele groot formaat films zijn opnieuw gescand met hedendaagse "state-of-the-art" technologie voor optimale beeldkwaliteit in de afdrukproductie. In dit boek zijn ook foto's opgenomen die nog niet eerder zijn gepubliceerd in eerdere fotoboeken "Nature Aquarium Complete Works 1985-2009" en "Origin of Creation, Takashi Amano biography".

 • IAPLC Contest Book 2014
  € 26,90

  Boek met informatie en inspiratie over aquascaping waarin alle 2.320 inzendingen van de International Aquatic Plants Layout Contest 2014 worden getoond.

 • IAPLC Contest Book 2020
  € 26,90

  Boek met informatie en inspiratie over aquascaping waarin 2020 inzendingen van de International Aquatic Plants Layout Contest 2020 worden getoond.

 • IAPLC Contest Book 2021
  € 26,90

  Boek met informatie en inspiratie over aquascaping waarin 2021 inzendingen van de International Aquatic Plants Layout Contest 2021 worden getoond.

 • ADA Annual Edition 2017
  € 19,90

  ADA Annual Edition is een bundel van alle Aqua Journals die in 2017 zijn gepubliceerd. Hierin zijn artikelen te vinden over de producten van ADA die in 2017 op de markt zijn gebracht, verslagen van nieuwe layouts en vele andere aquascape gerelateerd onderwerpen.

   

 • ADA Annual Edition 2018
  € 22,90

  ADA Annual Edition is een bundel van Aqua Journals die in 2018 zijn gepubliceerd. Hierin zijn artikelen te vinden over de producten van ADA die in 2018 op de markt zijn gebracht, verslagen van nieuwe layouts en vele andere aquascape gerelateerd onderwerpen.

   

 • Made in ADA
  € 9,90

  Dit Engelstalige boek laat alle ADA producten zien. Aan de hand van mooie detail foto's wordt de geschiedenis en passie voor het cultiveren van aquariumplanten weergegeven. Daarbij zijn ook verschillende Nature Aquarium layouts en DOOA prodcuten opgenomen.

 • Breeders 'n' Keepers Vol.3
  € 9,95

  In Breeders 'n' Keepers Vol.3 interviewt Chris Lukhaup de beste garnalenkwekers van Europa. De uitgebreide interviews over het kweken van garnalen worden geïllustreerd door de prachtige foto's van Chris Lukhaup zelf.

 • Breeders & Keepers - Wildshrimp -black
  € 13,90

  Deze speciale uitgave in de serie Breeders&Keepers is gewijd aan de garnalen en hun leefomgeving binnen het uitgestrekte Chinese rijk. Een Crustahunter-trip met 125 foto's, veel avonturen en ontdekkingen rondom de wilde garnaal.

 • Invertebrates
  € 32,00

  This comprehensive handbook full of practical hints and information does not only provide beginning freshwater invert keepers with the basic knowledge about these fascinating creatures, but it is also suitable for experienced aquarium keepers who want to discover new stuff and additional information about the natural habitats, special food requirements or breeding in captivity.

  304 pagina's

 • Tropica 50 Years under the surface
  € 4,40
  Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Tropica is dit boek uitgebracht. Tropica heeft een inspirerende geschiedenis. In dit boek wordt daar bij stilgestaan en delen bekende aquascapers hun passie. Alles samengebracht met mooie illustraties en nuttige informatie.
 • NA – Calendar 2013
  € 9,95 -50% € 19,90

  NA – Calendar 2013

  Deze kalender bevat prachtige foto's van verschillende Nature Aquariums van Takashi Amano.

 • NA – Calendar 2015
  € 19,90

  NA – Calendar 2015

  Deze kalender bevat prachtige foto's van verschillende Nature Aquariums van Takashi Amano.

  breedte 36,4 cm
  hoogte 54,5 cm

 • ADA Poster

  ADA Poster

  breedte 84,5 cm
  hoogte 59,5 cm
   

 • All about Shrimps, Crayfishes and Crabs
  € 29,90

  Geschreven in het Engels en geïllustreerd met prachtige, duidelijke foto's is dit één van de meest uitgebreide boeken over garnalen, kreeften en krabben.

  200 pagina's

 • The making of Nature Aquarium
  € 1,95

  In dit boekje staan allerlei handige tips om een aquarium tot een succes te maken.

   

 • DOOA Style Book
  € 1,95

  In dit boekje staat handige informatie over de DOOA productlijn.

   

 • Tropica Art Poster
  € 11,90

  Een selectie van de vele waterverftekeningen heeft nu nieuw leven gekregen als afdrukken op prachtige kunstposters. Er zijn 5 verschillende posters die in ieder modern interieur passen. De posters hebben een formaat van 40 x 30 cm.


  Keuze uit: Madagascariensis, Aponogeton, Nymphea, Sagittaria of Crinum