Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 1,00 - € 170,00

Inrichting

Een aquarium inrichten is leuk en eenvoudig met de juiste materialen. Er zijn geen grenzen als het aankomt op het aquarium inrichten. Het natuurlijke karakter van een aquascape wordt versterkt door gebruik van natuurlijke aquarium decoratiematerialen. Goede producten bij aquascaping komen het eindresultaat en het plezier altijd ten goede!

Subcategorieën

 • Bodemsubstraat

  De aquarium bodem is de basis van een gezond aquarium. Een goede doorstroming en aanvoer van voedingsstoffen, een hoge activiteit van bacteriën tbv het biologisch evenwicht, opname van voedingsstoffen door de wortels van aquariumplanten. Kortom; een gezond substraat draagt bij aan een helder, fris aquarium met goede plantengroei.

 • Botanicals
  Aquarium botanicals zijn uitermate decoratief in het aquarium. Kijken we naar de natuur, dan ligt de bodem van rivieren, beken en poelen bezaaid met bladeren en takken. Botanicals zijn onmisbaar als het gaat om de natuur na te bootsen. Ze geven het aquarium een bruine tot gele kleur door de tanines. Deze helpen bij het verhogen van de gezondheid van dieren. Wij bieden eersteklas botanicles voor een garnalen of biotoop aquarium om op creatieve wijze de natuur na te kunnen bootsen.
 • Hardscape decoratie

  Hardscape of natuurlijke aquarium decoratie geven een aquarium uitstraling. Ieder type hardscape heeft een eigen karakter. Iedere steen of stuk hout is uniek en een kunstwerk van de natuur op zich! Door de aquarium decoratie zorgvuldig samen te stellen kan een mooie, aantrekkelijke compositie worden gemaakt. Door gebruik te maken van goede kwaliteit decoratiematerialen wordt de natuurlijke uitstraling van het aquarium versterkt!

 • Hulpmiddelen

  Om bij het inrichten van het Nature aquarium de gewenste layout te creëren, moeten soms wat trucs door de aquascaper worden uitgehaald. Hieronder zijn producten te vinden om mos op kienhout te binden. Maar ook natuurlijke aquariumdecoratie voor biotoop aquaria of garnalen aquaria.

Er zijn 249 producten.

Item 1-24 van 249 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Superglue
  € 8,95
  Superglue is de ideale lijm voor het aan elkaar lijmen van hardscape. Deze uitvoering heeft een hoge viscositeit en is bijna net zo vloeibaar als water. Het vloeit moeiteloos in kieren dankzij capillaire werking. Deze superlijm is geschikt voor gebruik op vele materialen, zoals MDF, rubber, metalen, PVC en kunststoffen. Poreuze of niet-poreuze materialen, deze lijm plakt zo'n beetje alles aan elkaar.

  Inhoud: 20 gram
  Inclusief 3 precisie spuitjes en een stukje steenwol
 • Black Snailstone
  € 5,90
  v.a. € 4,72

  Deze donkergrijze stenen voor het aquarium zijn gevormd uit fossiele resten van slakken. In de stenen zijn witte stippen en strepen aanwezig en vallen tal van slakkenhuizen te ontdekken. Black Snailstone is perfect voor het gebruik in het aquarium en heeft een hoog decoratief karakter.

  Aantal per kg

 • ADA Power Sand Basic S
  € 14,90

  ADA Power Sand Basic is de opvolger van Power Sand en combineert poreus materiaal met organische voedingsstoffen en anorganische voedingsstoffen die vertraagd worden afgegeven. Als extra zijn er Bacter100 en Clear Super aan toegevoegd waardoor micro-organismen zich snel in het substraat zullen ontwikkelen.

  Korrelgrootte: Small
  Inhoud: 1 of 2 Liter

 • Complete Layout 80-100cm S&W
  € 159,90

  Willekeurig samengestelde Complete Layout Set voor een aquarium van 80-100cm

  Bestaande uit:
  ca. 25kg Seiryu stenen
  3X Spiderwood L
  1x Spiderwood M

  LET OP: foto ter indicatie

 • ADA La Plata Sand
  € 14,90

  La Plata Sand bestaat uit fijne, helderwitte korrels die goed opvallen in een helder verlicht aquarium. Dit aquariumgrind is perfect voor het creëren van een natuurlijke uitstraling van uw aquarium.

  Ook kan het aquariumzand perfect worden gebruikt voor bijvoorbeeld Wabi-kusa of andere doeleinden.

  Inhoud: 2 of 8 kg
  korrelgrootte < 3mm

 • ADA Aqua Soil Amazonia
  € 47,90
  v.a. € 20,90

  Een aquariumbodem van ADA Aqua Soil Amazonia is het meest ideale substraat voor een beplant aquarium en biedt optimale condities voor de groei en ontwikkeling van aquariumplanten!

  Inhoud: 3L of 9L Normal
  Korrelgrootte: 2-5mm

  Indien niet op voorraad: Levertijd onbekend.

 • ADA Bacter 100
  € 24,90

  ADA Bacter 100 bevat meer dan 100 verschillende soorten bacteriën en micro-organismen die helpen bij het stabiliseren van het biologisch evenwicht in het aquarium. Het kan worden toegevoegd aan de bodem bij het opstarten van het aquarium, maar kan ook direct in het water worden toegevoegd.

  Inhoud: 100g

 • Black Sky Rock
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  Black Sky Rock zijn stenen die een leuke draai aan het aquarium kunnen geven. Het zijn donkere stenen met een afgeronde vorm. Ze hebben een vriendelijk karakter, waarmee een layout met een rustige indruk kan worden gemaakt.

  Houdt er rekening mee dat 1 steen van 10cm als snel 1 kilo weegt.
  Formaat 10-20cm
  Aantal per kg

 • Ancient Root
  € 24,90
  Ancient Roots brengen iedere aquascape naar een hoger niveau. Het zijn hele fijne wortels, waarmee verbluffende details zijn aan te brengen in een aquascape. Bij Indonesian style aquascapes kan het eigenlijk niet ontbreken en ze worden vaak gezien in de IAPLC deelnemende aquascapes.

  Aantal: per bundel
 • ADA Aqua Soil Amazonia Ver.2
  € 19,90

  Amazonia Ver.2 is de nieuwe variant op het meest succesvolle bodemsubstraat "Amazonia". Voor een gezonde groei van aquariumplanten is een goede bodem van levensbelang. De resultaten met Amazonia Ver.2 zijn indrukwekkend.

  Inhoud: 3L of 9L
  Korrelgrootte: 2-3mm

 • ADA Power Sand Advance S (2L)
  € 25,90

  ADA Power Sand Advance is de opvolger van Power Sand Special en combineert poreus materiaal met organische voedingsstoffen en anorganische voedingsstoffen die vertraagd worden afgegeven. Als extra zijn er Bacter100, Clear Super en BC powder aan toegevoegd waardoor micro-organismen zich snel in het substraat zullen ontwikkelen.

  Korrelgrootte: S
  Inhoud: 2 Liter

 • Complete Layout 80-100cm F29
  € 169,90

  Complete Layout Set voor een aquarium van 80-100cm

  Bestaande uit:
  ca. 20kg Seiryu stenen
  3 stukken Spiderwood

  Complete Layout Set F29

 • ADA Moss Cotton (200m)
  € 9,90

  Moss Cotton is speciaal draad voor het vastbinden van mos, zoals Javamos of Fissidens sp op drijfhout. De donkergroene kleur lijkt op die van Willow Moss en het materiaal zal biologisch worden afgebroken nadat Willow Moss zich vast heeft gehecht op het hout of de stenen.

  1 rol van 200 meter

 • ADA Bacter Ball
  € 24,90

  ADA Bacter Ball is een substraat additief gemaakt van Bacter 100 in balvorm. Deze kunnen in het bodemsubstraat of in het filter worden toegevoegd.

  Inhoud: 18 stuks

 • Bananenbladeren
  € 2,95
  Bananenbladeren kunnen in het aquarium worden gebruikt als antibacterieel, anti-parasitair en anti-schimmel middel. Het houdt het aquarium daarmee vrij van pathogenen, wat resulteert in gezondere vissen. Daarnaast hebben ze, net als Catappa bladeren, een stress verlagende werking.

  Inhoud: ca. 5 bladeren per zakje (ca. 10 gram)
  Afmeting: ca. 10x35cm
 • Black Venom Stone
  € 5,50

  Black Venom Stone heeft een levendige zwarte kleur. In het gladde, zwart geglazuurde oppervlak zijn verschillende tinten zwart en grijs te ontdekken met soms fascinerende patronen. Echt een steensoort die zijn schoonheid niet direct prijs geeft, maar waar wat langer naar gekeken moet worden. Dat maakt het een ideale steen voor het aquarium. Wanneer de steen wordt gebruikt in een aquascape, geeft hij een mooi contrast met groene planten.

  Formaat: 10-30cm
  Minimale afname: 5kg
  Prijs: per kg

 • Azalea root (per 100gr)
  € 3,90

  Azalea Root spreekt tot de verbeelding en het is bijna niet voor te stellen dat dit door de natuur gevormd is. Een mooie layout in het aquarium maken, wordt met dit hardscape materiaal dan ook vrij eenvoudig. In een forest scape mag het eigenlijk niet ontbreken.
  Prijs per 100 gram (0-80cm)
  Foto's ontvangen? Neem contact op: Facebook/azaquanl

 • ADA Power Sand Advance M (6L)
  € 69,90

  Power Sand Advance is de opvolger van Power Sand Special en combineert poreus materiaal met organische voedingsstoffen en anorganische voedingsstoffen die vertraagd worden afgegeven. Als extra zijn er Bacter100, Clear Super en BC powder aan toegevoegd waardoor micro-organismen zich snel in het substraat zullen ontwikkelen.

  Korrelgrootte: Medium
  Inhoud: 6 Liter

 • Complete Layout 80-100cm S001
  € 82,90

  Complete Layout Set voor een aquarium van 80-100cm

  Bestaande uit:
  ca. 18kg Seiryu Stenen

 • ADA Colorado Sand
  € 14,90

  Colorado Sand heeft een natuurlijke kleur met een warme uitstraling. Dit aquariumzand haalt het groen van de aquariumplanten naar boven en de creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt.

  Inhoud: 8kg
  korrelgrootte < 3mm

 • ADA Aqua Soil Amazonia Powder
  € 27,90

  Een aquariumbodem van ADA Aqua Soil Amazonia is het meest ideale substraat voor een beplant aquarium en biedt optimale condities voor de groei en ontwikkeling van aquariumplanten!

  Inhoud: 3 of 9L
  Powder Type (1mm)

 • ADA Wood tight (10m)
  € 9,90

  Wood tight een draad die bedekt is met vinyl. Hiermee kunnen varens en Anubias soorten worden vastgezet totdat de plant zijn wortels heeft gehecht op het hout. De bruine draad valt nauwelijks op in de aquarium lay-out. Nadat de waterplanten zijn gehecht is de Wood tight makkelijk te knippen/snijden en te verwijderen.

  1 rol van 10 meter

 • ADA Clear Super
  € 24,90

  Met toevoeging van ADA Clear Super wordt de waterkwaliteit van het aquarium verbeterd en bevordert het de groei van nuttige bacteriën in de aquarium bodem. Clear Super is een zeer verfijnde actieve kool poeder, gemengd met een aantal voedingsstoffen die de groei van nitrificerende bacteriën te bevorderen.

  Inhoud: 50 gram

 • Bumblebee Stone
  € 5,50
  Bumblebee Stone is een fraaie steen voor het aquarium met warme kleuren. De stenen laten zich goed combineren met Driftwood en kunnen uitstekend worden gebruikt in een biotoop of nature aquarium.

  Formaat: 10-30cm
  Minimale afname: 5kg
  Prijs: per kg