Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 1,00 - € 170,00

Inrichting

Een aquarium inrichten is leuk en eenvoudig met de juiste materialen. Er zijn geen grenzen als het aankomt op het aquarium inrichten. Het natuurlijke karakter van een aquascape wordt versterkt door gebruik van natuurlijke aquarium decoratiematerialen. Goede producten bij aquascaping komen het eindresultaat en het plezier altijd ten goede!

Subcategorieën

 • Bodemsubstraat

  De aquarium bodem is de basis van een gezond aquarium. Een goede doorstroming en aanvoer van voedingsstoffen, een hoge activiteit van bacteriën tbv het biologisch evenwicht, opname van voedingsstoffen door de wortels van aquariumplanten. Kortom; een gezond substraat draagt bij aan een helder, fris aquarium met goede plantengroei.

 • Botanicals
  Aquarium botanicals zijn uitermate decoratief in het aquarium. Kijken we naar de natuur, dan ligt de bodem van rivieren, beken en poelen bezaaid met bladeren en takken. Botanicals zijn onmisbaar als het gaat om de natuur na te bootsen. Ze geven het aquarium een bruine tot gele kleur door de tanines. Deze helpen bij het verhogen van de gezondheid van dieren. Wij bieden eersteklas botanicles voor een garnalen of biotoop aquarium om op creatieve wijze de natuur na te kunnen bootsen.
 • Hardscape decoratie

  Hardscape of natuurlijke aquarium decoratie geven een aquarium uitstraling. Ieder type hardscape heeft een eigen karakter. Iedere steen of stuk hout is uniek en een kunstwerk van de natuur op zich! Door de aquarium decoratie zorgvuldig samen te stellen kan een mooie, aantrekkelijke compositie worden gemaakt. Door gebruik te maken van goede kwaliteit decoratiematerialen wordt de natuurlijke uitstraling van het aquarium versterkt!

 • Hulpmiddelen

  Om bij het inrichten van het Nature aquarium de gewenste layout te creëren, moeten soms wat trucs door de aquascaper worden uitgehaald. Hieronder zijn producten te vinden om mos op kienhout te binden. Maar ook natuurlijke aquariumdecoratie voor biotoop aquaria of garnalen aquaria.

Er zijn 211 producten.

Item 1-24 van 211 in totaal item(s)

Actieve filters