Filter op

Prijs

Prijs

 • € 0,00 - € 90,00

Slide background

Dieren

Subcategoriën

 • Garnalen producten

  Het houden en kweken van zoetwatergarnalen gaat uitstekend in een Nature Aquarium. Om de zoetwatergarnalen in topconditie te krijgen en te houden is de juiste aandacht en een goede verzorging erg belangrijk. Hier vindt u kwaliteitsproducten voor uw garnalen, want alleen het allerbeste is goed genoeg.

 • Garnalen
  Garnalen zijn in het aquarium altijd op zoek naar voedsel en zijn daarom nuttige dieren. Bekijk hier ons aanbod garnalen voor het aquarium.
 • Slakken
  Slakken voor het aquarium kopen? Wij bieden enkele nuttige sierslakken zoals Neritina en Clithon aan voor het aquarium. Deze eten algen en helpen bij het opruimen van allerlei afgestorven materialen in het aquarium. Daarbij komen ze op plekken waar wij niet bij kunnen. De meeste soorten slakken zullen zich niet voortplanten in het aquarium en zullen dus nooit een plaag kunnen vormen.
 • Voeding

  Visvoer voor aquariumvissen dient uitgebalanceerd te zijn in het juiste aanbod van alle essentiële voedingsstoffen. Ook garnalen hebben een speciale behoefte als het op voeding aan komt. Door gebruik te maken van het juiste voer, zullen de dieren in het aquarium in staat zijn om zich van hun beste kant te laten zien.

Actieve filters

 • Dr.Bassleer Biofish Foodbox
  korrelgrootte: M L
  € 21,95
  Dr. Bassleer Biofish Foodbox bevat 4 soorten Bassleer BioFish food in een kennismakingspakket, namelijk de Acai, Regular, Garlic en Chlorella, elk van 60gr. Dat maakt deze box niet alleen geschikt om kennis te maken met dit uitstekende visvoer, maar zorgt ook voor een veelzijdiger dieet voor uw vissen. Gevarieerde voeding zorgt voor gezondere vissen.
 • Anatome helena (Slak etende slak)
  € 2,95
  Anatome helena of wel de Slaketende slak is een zoetwaterslak en afkomstig uit Zuidoost Azië. De Anatome helena wordt zo'n 3cm groot. Hun huisje is zwart met geel gestreept. Het aquarium hoeft niet groot te zijn voor ze.
 • GlasGarten ShrimpFit
  € 7,95

  GlasGarten ShrimpFit is een combinatie die die helpt bij het versterken van het immuunsysteem van garnalen in het aquarium en verbetert hun vermogen om schimmels en schadelijke bacteriën buiten te houden.

  Inhoud: 35 gram

 • Clithon sp. "Fancy"
  € 2,75
  Clithon sp. "Fancy" zijn kleine slakken met leuke kleuren en patronen. Veelal is bruin de basiskleur met tal van variaties, waarop al dan niet strepen en/of stippen aanwezig kunnen zijn. Het zijn echte opruimers. In alle hoekjes van het aquarium zullen op zoek gaan naar voedsel.
 • Dr. Bassleer Biofish Food Regular
  Inhoud: 60 gram 150 gram 600 gram
  korrelgrootte: M L
  € 5,30
  Dr Bassleer Biofish Food regular is een hoogwaardig visvoer met een hoog eiwitgehalte. Met zorg samengesteld om vissen te voorzien van alle belangrijke vitamines, sporenelementen en mineralen die ze nodig hebben.

  Korrelgrootte: M (voor vissen 1-5cm)
  Inhoud: 60 of 150 gram
 • Schepnet Shrimpcatcher
  € 14,90

  Het Azaqua schepnet Shrimpcatcher is een zeer fijn schepnetje om garnaaltjes eenvoudig mee te vangen. Het netje is 5cm rond en 5cm diep waar garnaaltjes niet gemakkelijk weer uit ontsnappen. Lichtgewicht uitvoering en zeer wendbaar.

 • Clithon sowerbyana (bonte geweislak)
  € 2,75
  Clithon sowerbyana (bonte geweislak) zijn kleine slakken met uitstulpingen op hun huisje. Veelal is bruingeel de basiskleur. Het zijn echte opruimers. In alle hoekjes van het aquarium zullen op zoek gaan naar voedsel.
 • Dr. Bassleer Biofish Food Baby+Nano
  Inhoud: 60 gram 150 gram
  € 10,85
  Bassleer Biofish Food Baby & Nano bevat de noodzakelijke eiwitten, vitaminen en mineralen om jonge baby visjes op te kweken en om onze nano-visjes en garnalen gezond te houden. Het fijne voer is een ECHTE korrel (geen stofvoer) van viseiwitten, garnalen, vitaminen en de voedzame Chlorella alg.

  Korrelgrootte: S (voor vissen kleiner dan 2 cm)
  Inhoud: 60 of 150 gram
 • Crystal Red garnalen A-S
  € 3,50
  Crystal Red garnalen zijn actieve garnalen die continue bezig zijn met zoeken naar voedsel. Ze voeden zich met microscopische deeltjes die op bladeren en decoratiematerialen zitten.
 • Filter Guard Fine
  Type: 13 mm 13 mm XL 17 mm 17 mm XL
  € 7,90

  De Azaqua Filter Guard Fine wordt over de filterinlaat geschoven. Dankzij het fijne gaas van edelstaal hebben baby garnalen of slakken geen kans om in het buitenfilter terecht te komen. Ook plantenresten krijgen niet de kans om het filter te vervuilen.

  Selecteer de gewenste diameter

 • Faunus sp. cappuccino
  € 4,95
  Faunus sp. cappuccino is een bijzondere slak, afkomstig uit Azië. Het huisje is langgerekt en kan zo'n 6cm lang worden. De punt is wit is en gaat over naar bruin om te eindigen in zwart, wat doet denken aan cappuccino. Het lijf van de slak is grijs met lichte stipjes.
 • HS aqua Freshwater Granules XS
  Inhoud: 100 ml 200 ml 400 ml 1000 ml
  € 6,95
  Freshwater Granules XS is een granulaatvoer met zeer fijne korrelgrootte. Dat maakt het ideaal voor alle grote, maar vooral ook onze kleinere aquariumvissen. Zelfs keinere vissen zoals dwergrasbora's zullen in staat zijn om de korrels op te eten.

  Verkrijgbaar in: 100, 200 en 400 ml verpakking
 • Azaqua Voederschaal DINER
  type: 60 mm
  € 2,90

  Met de Azaqua voederschaal Diner kunnen garnalen naar harte lust eten en is het helemaal niet erg dat ze geen tafelmanieren hebben. Geen voer meer wat tussen het substraat gaat zitten en wat Planaria of algen kan veroorzaken.

 • Filopaludina martensi (Witte wonderslak)
  € 5,95
  Filopaludina martensi of ook wel de White Wizard Snail of in het Nederlands de Witte Wonderslak is een zoetwaterslak, afkomstig uit Cambodja, Indonesië, Laos, Maleisië, Thailand en Vietnam. Deze "witte" variant komt uit Thailand en wordt zo'n 6cm groot.
 • HS aqua Freshwater Flakes
  Inhoud: 100 ml 200 ml 400 ml 1000 ml
  € 4,95
  Freshwater Flakes is vlokvoer en geschikt als hoofdvoer voor alle tropische aquariumvissen. De vlokken blijven drijven, waardoor vissen er gemakkelijk kleine hapjes van kunnen nemen.

  Verkrijgbaar in: 100, 200 en 400 ml verpakking
 • Azaqua Voederbuis
  Lengte: 320mm 400mm
  € 7,90

  Met de Voederbuis is het mogelijk om garnalen en andere bodembewoners gericht te voeren. Door trechtervormige opening wordt er geen voer gemorst en kan de voederschaal gericht worden bijgevuld.

  Lengte: 32cm of 40cm

 • Neritina natalensis (Zebra renslak)
  € 2,65
  Neritina natalensis, of zoals we hem in Nederlands noemen de Zebra renslak is een slakkensoort uit Zuid-Afrika. Zijn Nederlandse naam dankt hij aan de kleur en het feit dat hij zich voor een slak snel voortbeweegt. In het aquarium wordt hij zo'n 3cm groot.
 • HS aqua Spirulina Wafers
  Inhoud: 100 ml 200 ml 400 ml 1000 ml
  € 7,25
  Spirulina Wafers zijn tabletten die als aanvulling kunnen worden gebruikt. Met name vissen die graag plantaardig voer eten, zullen deze tabletten erg op prijs stellen.

  Verkrijgbaar in: 100, 200 en 400 ml verpakking
 • Azaqua Planaria Val
  € 16,90

  Planaria kunnen een flinke ergernis zijn in het aquarium. Een Planaria val is een handig hulpmiddel om Planaria en andere soorten wormen te vangen, zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen. De Val is volledig van glas en gemakkelijk in gebruik.

 • Neritina pulligera (Duitse helmslak)
  € 3,50
  Neritina pulligera, of zoals we hem in Nederlands noemen de Duitse helmslak, Algen renslak of Bruine renslak is een slakkensoort uit Zuid-Afrika. Hij komt ook voor in Taiwan. Hij maakt zich zeer geliefd als opruimer. Een betere ruitenkrabber als de Neritina pulligera is er wellicht niet. Daarnaast is hij uitstekend te houden met andere slakken, vissen en garnalen.

  In het aquarium wordt hij zo'n 3cm groot.
 • Shrimp King Complete
  Inhoud: 400 gram 45 gram
  € 9,99

  Dennerle Shrimp King Complete voer-pallets voor dagelijkse voeding van alle zoetwatergarnalen in het aquarium. Deze bevat alle essentiële voedingsstoffen en opbouwstoffen die garnalen nodig zijn voor een gezonde, evenwichtige groei, ontwikkeling van prachtige kleuren en een verhoging van hun gezondheid.

  Inhoud: 45 gram of 400 gram

 • Neritina turrita (Oranje spoor renslak)
  € 3,65
  Neritina turrita / Vittina semiconica of in het Nederlands: Oranje spoor renslak, is een mooie slakkensoort voor het aquarium. Hij komt voor in kustgebieden rond de Indische oceaan. Vanwege het patroon dat soms 3 onderbroken strepen bestaat en dat op een bandenspoor lijkt, wordt hij "Orange track Snail" genoemd. In het aquarium wordt hij zo'n 3cm groot.
 • Shrimp King Protein
  € 10,99

  Dennerle Shrimp King Protein voer-pallets voor doelgerichte voeding van alle zoetwatergarnalen in het aquarium. Deze bevat hoogwaardige eiwitten en essentiële aminozuren. Voor tijden wanneer de garnalen een verhoogde behoefte aan eiwitten hebben, zoals bij de vorming van eieren tijdens de kweek.

  Inhoud: 45g

 • Neritina variegata (Batik renslak)
  € 2,95

  Neritina variegata - Batik renslak

  Neritina variegata, of zoals we hem in Nederlands noemen de Batikslak of Tatoeageslak, is een slakkensoort uit Azië. Zijn Nederlandse naam dankt hij aan het variabele patroon. In het aquarium wordt hij zo'n 2,5-3 cm groot.