Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Prijs

Prijs

 • € 0,00 - € 20,00

*zo lang de voorraad strekt

Dieren

Subcategoriën

 • Garnalen producten

  Het houden en kweken van zoetwatergarnalen gaat uitstekend in een Nature Aquarium. Om de zoetwatergarnalen in topconditie te krijgen en te houden is de juiste aandacht en een goede verzorging erg belangrijk. Hier vindt u kwaliteitsproducten voor uw garnalen, want alleen het allerbeste is goed genoeg.

 • Garnalen
  Garnalen zijn in het aquarium altijd op zoek naar voedsel en zijn daarom nuttige dieren. Bekijk hier ons aanbod garnalen voor het aquarium.
 • Slakken
  Slakken voor het aquarium kopen? Wij bieden enkele nuttige sierslakken zoals Neritina en Clithon aan voor het aquarium. Deze eten algen en helpen bij het opruimen van allerlei afgestorven materialen in het aquarium. Daarbij komen ze op plekken waar wij niet bij kunnen. De meeste soorten slakken zullen zich niet voortplanten in het aquarium en zullen dus nooit een plaag kunnen vormen.

Er zijn 93 producten.

Item 1-24 van 93 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Anatome helena (Slak etende slak)
  € 2,95
  Anatome helena of wel de Slaketende slak is een zoetwaterslak en afkomstig uit Zuidoost Azië. De Anatome helena wordt zo'n 3cm groot. Hun huisje is zwart met geel gestreept. Het aquarium hoeft niet groot te zijn voor ze.
 • GlasGarten ShrimpFit
  € 7,95

  GlasGarten ShrimpFit is een combinatie die die helpt bij het versterken van het immuunsysteem van garnalen in het aquarium en verbetert hun vermogen om schimmels en schadelijke bacteriën buiten te houden.

  Inhoud: 35 gram

 • Clithon sp. "Fancy"
  € 2,75
  Clithon sp. "Fancy" zijn kleine slakken met leuke kleuren en patronen. Veelal is bruin de basiskleur met tal van variaties, waarop al dan niet strepen en/of stippen aanwezig kunnen zijn. Het zijn echte opruimers. In alle hoekjes van het aquarium zullen op zoek gaan naar voedsel.
 • Schepnet Shrimpcatcher
  € 14,90

  Het Azaqua schepnet Shrimpcatcher is een zeer fijn schepnetje om garnaaltjes eenvoudig mee te vangen. Het netje is 5cm rond en 5cm diep waar garnaaltjes niet gemakkelijk weer uit ontsnappen. Lichtgewicht uitvoering en zeer wendbaar.

 • Clithon sowerbyana (bonte geweislak)
  € 2,75
  Clithon sowerbyana (bonte geweislak) zijn kleine slakken met uitstulpingen op hun huisje. Veelal is bruingeel de basiskleur. Het zijn echte opruimers. In alle hoekjes van het aquarium zullen op zoek gaan naar voedsel.
 • Filter Guard Fine
  € 7,90

  De Azaqua Filter Guard Fine wordt over de filterinlaat geschoven. Dankzij het fijne gaas van edelstaal hebben baby garnalen of slakken geen kans om in het buitenfilter terecht te komen. Ook plantenresten krijgen niet de kans om het filter te vervuilen.

  Selecteer de gewenste diameter

 • Crystal Red garnalen A-S
  € 3,50
  Crystal Red garnalen zijn actieve garnalen die continue bezig zijn met zoeken naar voedsel. Ze voeden zich met microscopische deeltjes die op bladeren en decoratiematerialen zitten.
 • Voederschaal DINER
  € 2,90

  Met de Azaqua voederschaal Diner kunnen garnalen naar harte lust eten en is het helemaal niet erg dat ze geen tafelmanieren hebben. Geen voer meer wat tussen het substraat gaat zitten en wat Planaria of algen kan veroorzaken.

 • Faunus sp. cappuccino
  € 4,95
  Faunus sp. cappuccino is een bijzondere slak, afkomstig uit Azië. Het huisje is langgerekt en kan zo'n 6cm lang worden. De punt is wit is en gaat over naar bruin om te eindigen in zwart, wat doet denken aan cappuccino. Het lijf van de slak is grijs met lichte stipjes.
 • Voederbuis
  € 7,90

  Met de Voederbuis is het mogelijk om garnalen en andere bodembewoners gericht te voeren. Door trechtervormige opening wordt er geen voer gemorst en kan de voederschaal gericht worden bijgevuld.

  Lengte: 32cm of 40cm

 • Filopaludina martensi (Witte wonderslak)
  € 5,95
  Filopaludina martensi of ook wel de White Wizard Snail of in het Nederlands de Witte Wonderslak is een zoetwaterslak, afkomstig uit Cambodja, Indonesië, Laos, Maleisië, Thailand en Vietnam. Deze "witte" variant komt uit Thailand en wordt zo'n 6cm groot.
 • Planaria Val
  € 16,90

  Planaria kunnen een flinke ergernis zijn in het aquarium. Een Planaria val is een handig hulpmiddel om Planaria en andere soorten wormen te vangen, zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen. De Val is volledig van glas en gemakkelijk in gebruik.

 • Neritina natalensis (Zebra renslak)
  € 2,65
  Neritina natalensis, of zoals we hem in Nederlands noemen de Zebra renslak is een slakkensoort uit Zuid-Afrika. Zijn Nederlandse naam dankt hij aan de kleur en het feit dat hij zich voor een slak snel voortbeweegt. In het aquarium wordt hij zo'n 3cm groot.
 • Shrimp King Complete
  € 9,99

  Dennerle Shrimp King Complete voer-pallets voor dagelijkse voeding van alle zoetwatergarnalen in het aquarium. Deze bevat alle essentiële voedingsstoffen en opbouwstoffen die garnalen nodig zijn voor een gezonde, evenwichtige groei, ontwikkeling van prachtige kleuren en een verhoging van hun gezondheid.

  Inhoud: 30 gram of 400 gram

 • Neritina pulligera (Duitse helmslak)
  € 3,50
  Neritina pulligera, of zoals we hem in Nederlands noemen de Duitse helmslak, Algen renslak of Bruine renslak is een slakkensoort uit Zuid-Afrika. Hij komt ook voor in Taiwan. Hij maakt zich zeer geliefd als opruimer. Een betere ruitenkrabber als de Neritina pulligera is er wellicht niet. Daarnaast is hij uitstekend te houden met andere slakken, vissen en garnalen.

  In het aquarium wordt hij zo'n 3cm groot.
 • Shrimp King Protein
  € 10,99

  Dennerle Shrimp King Protein voer-pallets voor doelgerichte voeding van alle zoetwatergarnalen in het aquarium. Deze bevat hoogwaardige eiwitten en essentiële aminozuren. Voor tijden wanneer de garnalen een verhoogde behoefte aan eiwitten hebben, zoals bij de vorming van eieren tijdens de kweek.

  Inhoud: 45g

 • Neritina turrita (Oranje spoor renslak)
  € 3,65
  Neritina turrita / Vittina semiconica of in het Nederlands: Oranje spoor renslak, is een mooie slakkensoort voor het aquarium. Hij komt voor in kustgebieden rond de Indische oceaan. Vanwege het patroon dat soms 3 onderbroken strepen bestaat en dat op een bandenspoor lijkt, wordt hij "Orange track Snail" genoemd. In het aquarium wordt hij zo'n 3cm groot.
 • Shrimp King Mineral
  € 10,99

  Waterstabiele voer-vlokken uit 100% natuurlijke ingrediënten voor specifieke mineraalsupplementen. Shrimp King Mineral garnalenvoer bevat naast vele ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals die gebruikt wordt in het hoofdvoer, een extra portie van mineralen.

  Inhoud: 45g

 • Neritina variegata (Batik renslak)
  € 2,95

  Neritina variegata - Batik renslak

  Neritina variegata, of zoals we hem in Nederlands noemen de Batikslak of Tatoeageslak, is een slakkensoort uit Azië. Zijn Nederlandse naam dankt hij aan het variabele patroon. In het aquarium wordt hij zo'n 2,5-3 cm groot.

 • Shrimp King Color
  € 10,99

  Dennerle Shrimp King Color voer-pallets voor dagelijkse voeding van alle zoetwatergarnalen in het aquarium. Voor het versterken van de kleuren van alle gele, oranje en rood gekleurde garnalen. Bevat een hoog gehalte aan natuurlijke stoffen die kleuren versterken zoals Astaxanthin, Beta-caroteen en luteïne.

  Inhoud: 35g

 • Neritina waigiensis (Rode renslak)
  € 6,90
  Neritina waigiensis of zoals hij tegenwoordig heet: Vittina waigiensis is een zeer geliefde slak voor het aquarium. In de natuur komt hij voor langs de kusten van de Filipijnen. Hij wordt zo'n 2-3cm groot.
 • Shrimp King Baby
  € 10,99

  Dennerle Shrimp King Baby klein granulaat korrel voor dagelijkse voeding van jonge garnalen. Speciaal samengesteld om aan de behoefte van kleine garnalen te voldoen. Voor alle larven stadia en gezonde groei en probleemloze verschaling.

  Inhoud: 35g

 • Planorbella duryi (Blauwe posthoorn slak)
  € 3,95
  Planorbella duryi zijn mooie slakken met een blauwe verschijning. Het lichaam is bruin, roze tot oranje van kleur. In het aquarium worden deze blauwe posthoornslakken zo'n 2,5 tot 3cm groot.

  Prijs per stuk.
 • Shrimp King 5in1
  € 14,99

  Het kennismakingspakket bevat 5 soorten garnalenvoer uit de Shrimp King serie. Alle belangrijke voedingsstoffen die uw garnalen nodig zijn zitten er in! Verwen uw garnalen met een gevarieerd menu en zorg voor optimale kleur, gezondheid, vervellingen en kweekresultaten!

  5x 6 gram