Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
 • Nieuw
Aquario Neo Outlet
Aquario Neo Outlet M

Aquario Neo Outlet

€ 12,50
Inclusief belasting

Wateruitlaat speciaal voor Aquario Neo FLOW L. Vermindert de kracht van de waterstroom zonder het filter te belasten - zonder de stroom te blokkeren. Perfect voor het verspreiden van het water dat terugkeert naar het aquarium, waarbij de zogenaamde "centrifuges" worden vermeden. De set bevat een elleboog en een klep die bovendien de kracht van water dempt.

Verkrijgbaar in M (13mm) en L (17mm)

Maat
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Aquario Neo Outlet

Neo Outlet is een speciaal accessoire voor Aquario Neo Flow. De vorm is afgeleid van de welbekende Lily pipe. Door de Neo Outlet te gebruiken, vermindert de kracht van de waterstraal zonder het filter te belasten en zonder de stroming te blokkeren. Perfect voor het verspreiden van het water dat het aquarium wordt ingepompt, waarbij de zogenaamde "centrifuges" worden vermeden. De set bevat een elleboog en een klep die de kracht van water dempt.

Waar wordt de Lily Pipe-tip voor gebruikt?

Een lily pipe uitstroom zorgt voor een prettige flow van het water. De kracht wordt op een natuurlijke wijze verzwakt, terwijl de hoeveelheid water die verplaatst wordt gelijk blijft. Bij de set is een klep inbegrepen om nog meer controle over de stroming te hebben. Ook inbegrepen is een 90 graden bocht. Met deze bocht is het mogelijk om de straal in 360 graden te richten.

Geen glas, maar van Acryl; Net zo transparant, net zo esthetisch, maar het breekt niet!

De Neo Outlet is klein van formaat. De unieke vorm en het ventiel maken het gebruik van een kleinere cupdiameter mogelijk, wat ongeëvenaarde resultaten oplevert. Meestal zijn dergelijke tips veel groter, waardoor ze moeilijker in het aquarium passen.

Aquario Neo Outlet eigenschappen

- volledig onzichtbaar in het aquarium
- gemaakt van acryl
- perfecte werking
- miniatuurformaat
- extra ventiel inbegrepen
- stijlvol

Dimensies Maat L (17mm):
- Binnen-/buitendiameter elleboog: 15/19 mm
- totale lengte: 8,5 cm
- breedte opening: 4,5 cm

Dimensies Maat M (13mm):
- Binnen-/buitendiameter elleboog: 11/15 mm
- totale lengte: 7,5 cm
- breedte opening: 4,5 cm

Datasheet

Product soort:
Filter accessoire
Productnaam:
Neo Outlet

Specifieke referenties

ean13
8809702871671
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.

Bijpassende accessoires

 • AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Standaard
  Diameter: 13mm 17mm
  Prijs € 49,90
 • AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium Ver.2
  Diameter: 13mm 17mm
  Prijs € 59,90