Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 4,00 - € 120,00

*zo lang de voorraad strekt

CO2 Diffusors

Slide thumbnailAqua Medic CO2 reactor 1000

,,

,,

Om CO2 optimaal in het water op te lossen, zijn kleine belletjes nodig. Door het grote contact-oppervlak wordt het beter opgenomen in het water en door aquariumplanten.

De kleine belletjes die een CO2 diffusor produceerd, hebben een groot contactoppervlak. De CO2 diffusor zorgt er dus voor dat de toegevoegde CO2 optimaal in het water oplost en zich in het aquarium verspreidt. In een aquarium met CO2 bemesting groeien aquariumplanten vele malen beter!

Er zijn 32 producten.

Item 1-24 van 32 in totaal item(s)

Actieve filters

 • CO2 Diffusor cup HQ
  € 24,90
  v.a. € 21,90

  Met deze CO2 diffusor is het eindelijk gelukt om een indrukwekkende kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Fijne belletjes worden geproduceerd en gelijkmatig verdeeld over het membraan.

  Selecteer het gewenste type voor de afmeting van uw aquarium.

 • CO2 Diffusor mini cup HQ
  € 24,90

  Als oplossing om CO2 toevoegen aan een klein aquarium is deze kleine CO2 diffusor uitstekend geschikt. Fijne belletjes worden geproduceerd en gelijkmatig verdeeld over het membraan.

 • Twinstar CO2 diffusor
  € 8,99
  Twinstar CO2 diffusor is gemaakt van acryl met daarop een poreus keramisch membraan. Dit membraan zorgt er voor dat de belletjes die ontstaan echt heel erg klein zijn. CO2 wordt zo maximaal in het aquariumwater opgelost.
 • ADA Pollen Glass
  € 69,90

  ADA Pollen Glass is het basis model CO2 diffusor voor een 60cm aquarium. Hij verspreidt de CO2 in hele fijne belletjes die efficient in het aquariumwater worden opgenomen. Dit model is eenvoudig van design en stoort het aangezicht van uw aquascape niet.

 • ADA Pollen Glass TYPE-2
  € 69,90

  Met de ADA Pollen Glass TYPE-2 heeft u de perfecte CO2 diffusor voor uw aquarium ter beschikking. Deze CO2 diffusor is van excellente kwaliteit en produceert uniforme, miniscule CO2 belletjes die gemakkelijk door het aquariumwater worden opgenomen.

 • ADA Pollen Glass TYPE-3
  € 69,90

  Met de ADA Pollen Glass TYPE-3 heeft u de perfecte CO2 diffusor voor uw aquarium ter beschikking. Deze CO2 diffusor is van excellente kwaliteit en produceert uniforme, miniscule CO2 belletjes die gemakkelijk door het aquariumwater worden opgenomen.

 • ADA Pollen Glass Mini
  € 109,90

  Pollen Glas Mini is ontworpen voor kleine aquaria met minder dan 5 mm glasdikte en kan zonder gebruik van zuignappen over de rand worden gehangen. De beeldschone en ideale oplossing om CO2 toe te voegen in een klein aquarium!

 • ADA Pollen Glass Large
  € 119,90

  De ADA Pollen Glass Large beschikt over een groter verspreidingsoppervlak. Met een ruimere diameter wordt de CO2 zeer effectief verspreidt. Hij kan tegen de zijruit van het aquarium geplaatst worden geplaatst.

  Keuze uit 20mm en 30mm
  Ook verkrijgbaar voor toevoegen van zuurstof (air)

 • ADA Pollen Glass Beetle
  € 109,90

  De ADA Pollen Glass Beetle beschikt over een groot verspreidingsoppervlak. Hierdoor wordt de CO2 effectief verspreidt en kan het gemakkelijk in het aquariumwater worden opgenomen. De Beetle kan in de hoek tegen de zijruit van het aquarium worden geplaatst.

  Selecteer de gewenste maat.

 • CO2 diffusor POT
  € 9,90

  De CO2 diffusor POT is robuust van vorm met een groot bruis oppervlak. De CO2 diffusor produceert belletjes die gemakkelijk oplossen in het aquariumwater. CO2 wordt opgenomen en is direct beschikbaar voor de aquariumplanten.

  Selecteer de gewenste maat:

 • CO2 diffusor BOWL
  € 15,90

  De CO2 diffusor Bowl is elegant van vorm en lost CO2 op in het aquariumwater. De compacte CO2 diffusor produceert belletjes waardoor CO2 wordt opgenomen. Positioneer de CO2 diffusor in de stroming, zodat de CO2 direct naar de aquariumplanten wordt geleverd.

  Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen
  Bowl 15 en 30 zijn het nieuwe model met rechte slangaansluiting

 • CO2 diffusor CUP
  € 14,90

  De CO2 diffusor CUP is een sierlijke accessoire om het aquarium met CO2 te bemesten. Het membraan produceert belletjes CO2 om CO2 aan het aquarium toe te voegen.

  Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen

 • CO2 diffusor COMBI
  € 14,90

  De CO2 diffusor COMBI is de ideale combinatie van een diffusor en bellenteller in één! Door het samenvoegen van twee accessoires in dit handige product kan er CO2 worden bemest aan het aquarium.

 • CO2 diffusor mini CUP
  € 19,90

  De CO2 diffusor mini CUP is een sierlijke accessoire om het kleinere aquarium met CO2 te bemesten. Het membraan produceert kleine belletjes CO2 om op verantwoorde wijze CO2 aan een klein aquarium toe te voegen!

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen

 • CO2 diffusor Edelstaal 25
  € 39,90

  De CO2 diffusor Edelstaal 25 is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en beschikt over een keramisch membraan (verwisselbaar) dat CO2 efficiënt oplost.

  Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: S, M, L of XL

 • CO2 diffusor Edelstaal 15
  € 34,90

  De CO2 diffusor Edelstaal 15 is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en beschikt over een keramisch membraan dat CO2 efficiënt oplost.

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: S of M

 • CO2 diffusor edelstaal nano
  € 34,90

  De CO2 diffusor Edelstaal nano is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en beschikt over een keramisch membraan (verwisselbaar) dat CO2 gegarandeerd efficiënt oplost.

 • Inline CO2 atomizer
  € 24,90

  Deze inline CO2 atomizer zorgt er voor dat CO2 maximaal wordt opgelost in het aquarium. Niet alleen zijn de belletjes uitermate klein (=groot contact oppervlak) dankzij het keramische membraan, maar ze komen ook nog eens in contact met zo veel mogelijk water. Extreem efficiënt CO2 oplossen dus!

  Dubbelcheck de juiste slangmaat  Kies de juiste diameter voor 12/16 of 16/22 slang
  slangmaat

 • CO2Art Inline Diffuser
  € 31,99
  De CO2Art Inline Diffuser is een uiterst efficiënte manier van CO2 oplossen in het aquarium. Het meest in het oog springend, of juist niet, is dat hij in het aquariummeubel kan worden ondergebracht. Dit heeft als voordeel dat er geen storende slangen in het aquarium hangen of een CO2 diffusor die kan bealgen. Daarnaast is de oplosbaarheid erg groot, want CO2 lost direct in het stromende water op.

  Verkrijgbaar in 2 maten:
  12/16 voor 12/16 slang
  16/22 voor 16/22 slang


  slangmaat
 • Inline CO2 diffusor
  € 45,90
  v.a. € 39,90

  De Azaqua Inline CO2 diffusor kan buiten het aquarium worden gehangen. Deze CO2 diffusor wordt aangesloten op de filterslang, waardoor CO2 direct door de stroming wordt meegevoerd en opgelost in het water. 

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:
  13mm of 17mm

 • Aqua Medic CO2 reactor 1000
  € 99,90

  CO2 oplossen in een groot aquarium met de Aqua Medic CO2 reactor 1000. Deze CO2 reactor kan in het aquariummeubel worden geplaatst en aangsloten tussen het filter en de uitstroom. De stroming zorgt voor een maximale contacttijd tussen het water en CO2.

 • Tropica CO2 diffusor
  € 10,65
  De Tropica CO2 diffusor is een kleine en elegante diffuser die een fijne nevel van bellen creëert.
 • Tropica CO2 diffusor 3-in-1
  € 10,95

  Tropica CO2 diffusor met 3 functies voor het optimaal oplossen van CO2 in het aquarium. Met ingebouwde bellenteller, terugslag ventiel en keramische diffusor welke efficiënt micro-bubbels produceert.

 • DOOA CO2 Count Diffuser
  € 49,90
  CO2 count diffusor combineert een bellenteller en diffusor in één. Compact, stijlvol en van uitstekende kwaliteit! Eenvoudig aan te sluiten met siliconen CO2 slang. Een groot voordeel is dat de slang rechtstreeks naar boven gaat. Bij andere diffusors kan er nogal eens een knip in de slang komen.