Filter op

Prijs

Prijs

 • € 49,00 - € 800,00

laatste reviews

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : ADA Clear Parts Set Ik ben iemand die niet...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 bellenteller REGULAR Belletjes tellen is...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 Checker M Gewoon handig!

ADA verlichting

Het ontwerp en de kwaliteit van de ADA Aquasky LED LED aquarium verlichting is fenomenaal, zoals we dat van ADA gewend zijn. Superstrak, modern en effectief. De vele LED's hebben een hoge helderheid en zorgen samen voor een goede groei van aquariumplanten. LED verlichting om uw aquarium mee te laten stralen!

Actieve filters

 • ADA Solar RGB

  € 799,90

  ADA Solar RGB is de nieuwste, sensationele LED aquariumverlichting van ADA. Deze LED lamp garandeert niet alleen een gezonde plantengroei van aquariumplanten, maar zal ook zorgen voor een spectaculaire kleurenpracht.

  Bekijk
 • ADA Aquasky RGB 60 silver

  € 399,90
  Van de primaire lichtkleuren Rood, Groen en Blauw zijn de golflengtes maximaal geoptimaliseerd voor aquariumplanten. Een spectrum dat zorgt voor gezonde ontwikkeling van de aquariumplanten met intense kleurenweergave. Kleuren in een aquascape zagen er niet eerder zo levendig uit.
  Bekijk
 • ADA Aquasky G 301

  € 199,90

  Nieuwe versie van de ADA Aqausky 301 met RGB leds. AQUASKY G 301 led verlichting is ontworpen voor een aquarium van 30cm. Er is gebruik gemaakt van leds met een hoge lichtsterkte en waarbij het groene spectrum verbeterd is. Aquariumplanten met een groene kleur ogen levendiger dan ooit tevoren.

  Bekijk
 • ADA Aquasky G 361

  € 209,90

  Nieuwe versie van de ADA Aqausky 361 met RGB leds. AQUASKY G 361 led verlichting is ontworpen voor een aquarium van 36cm. Er is gebruik gemaakt van leds met een hoge lichtsterkte en waarbij het groene spectrum verbeterd is. Aquariumplanten met een groene kleur ogen levendiger dan ooit tevoren.

  Bekijk
 • ADA Aquasky G 451

  € 249,90

  Nieuwe versie van de ADA Aqausky 451 met RGB leds. AQUASKY G 451 led verlichting is ontworpen voor een aquarium van 45cm. Er is gebruik gemaakt van leds met een hoge lichtsterkte en waarbij het groene spectrum verbeterd is. Aquariumplanten met een groene kleur ogen levendiger dan ooit tevoren.

  Bekijk
 • ADA Aquasky G 601

  € 299,90

  Nieuwe versie van de ADA Aqausky 601 met RGB leds. AQUASKY G 601 led verlichting is ontworpen voor een aquarium van 60cm. Er is gebruik gemaakt van leds met een hoge lichtsterkte en waarbij het groene spectrum verbeterd is. Aquariumplanten met een groene kleur ogen levendiger dan ooit tevoren.

  Bekijk
 • ADA Aquasky G 602

  € 499,90

  Nieuwe versie van de ADA Aqausky 602 met RGB leds. AQUASKY G 602 led verlichting is ontworpen voor een aquarium van 60cm. Er is gebruik gemaakt van leds met een hoge lichtsterkte en waarbij het groene spectrum verbeterd is. Aquariumplanten met een groene kleur ogen levendiger dan ooit tevoren.

  Bekijk
 • ADA Aquasky Mirror unit

  € 49,90

  Deze spiegelunit maakt het mogelijk om het aquarium gelijktijdig van bovenaf te bekijken. Dat geeft een geheel nieuwe dimensie aan de kijkervaring! Deze accessoire is zowel voor de normale Aquasky te gebruiken als voor de Aquasky moon.

  Selecteer het gewenste type:

  Bekijk
 • ADA AQUASKY MOON 601 - aquarium LED verlichting
  • Aanbieding!
  • -35%

  ADA Aquasky MOON 601

  € 292,43 -35% € 449,90

  Aquasky MOON 601 is een LED-verlichting systeem welke speciaal is ontworpen voor een aquarium van 60cm. De smalle LED verlichtingsunit heeft uitzonderlijk hoge verlichtings-prestaties voor perfecte plantengroei. De speciale acryl houder geeft een diffuse gloed die uw woonkamer van een sfeervolle gloed voorziet, vergelijkbaar met maanlicht.

  Optioneel verkrijgbaar met spiegelelement.

  Bekijk
 • ADA Aquasky Acrylhouder

  € 54,90

  ADA Aquasky houder

  Bekijk
 • ADA Solar RGB Arm Stand

  € 249,90
  Bekijk
 • ADA Light Screen

  € 279,90

  ADA's light Screen is een nieuw led scherm die achter het aquarium kan worden gehangen. Dit geeft het aquarium een fenomenale belichting. Als een stralende, heldere, blauwe lucht wordt het aquarium fraai belicht.

  Verkrijgbaar in 60 en 90 cm

  Bekijk
 • ADA Solar RGB shades

  € 74,90

  Voorkom hinderlijk strooilicht met deze optie. Wanneer de Solar RGB wat hoger hangt, kan het licht langs de zijkanten als storend worden ervaren. Met deze Shades wordt schittering voorkomen.

  Set van 2

  Bekijk