Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 12,00 - € 250,00

*zo lang de voorraad strekt

Scharen

Een goede schaar is onmisbaar bij het onderhoud van het aquarium. Met een goede planten schaar wordt er zo min mogelijk schade aan de aquariumplanten aangebracht, waardoor ze minder stress ondervinden. Met een uitgebalanceerde schaar is het zeer eenvoudig om aquariumplanten te snoeien.

Er zijn 28 producten.

Item 1-24 van 28 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Plantenschaar Short
  € 14,90

  De Azaqua Plantenschaar Short heeft een ideale lengte voor het snoeien van stengelplanten in een klein aquarium. Aquariumplanten laten zich eenvoudig terugsnoeien op de gewenste hoogte. Deze schaar is ook bijzonder geschikt in de voorbereiding om wortels en ongewenste stengels al te verwijderen, alvorens planten in het aquarium worden geplaatst.

  Lengte: 170mm

 • Plantenschaar Curve
  € 22,90

  De Azaqua Plantenschaar Curve heeft een ideale lengte voor het snoeien van hoge aquariumplanten. De schaar is goed uitgebalanceerd, waardoor ook grote groepen aquariumplanten zich eenvoudig laten afknippen op de gewenste lengte. In een hoog aquarium kan deze schaar ook worden gebruikt voor het snoeien van voorgrondbeplanting.

  Lengte: 300mm

 • Plantenschaar Flow
  € 23,90

  Met de Azaqua aquarium plantenschaar Flow vormt het snoeien van Hemianthus, Eleocharis of Glossostigma geen enkel probleem. De vloeiende vorm laat zich moeiteloos hanteren in verschillende hoeken en uiteraard zijn ook gewone stengeplanten met grote precisie terug te snoeien. Geschikt voor de beginner en de gevorderde aquascaper!

  Lengte: 200mm of 240mm

 • Plantenschaar Spring
  € 19,90


  Lengte: 155mm

 • Tropica Spring Scissors
  € 25,30

  Tropica Spring Scissors is een wendbare schaar voor het fijne snoeiwerk. De geringe lengte van 15cm maakt hem ideaal om planten te snoeien in een klein aquarium. Doordat de schaar uit zichzelf terug veert, kan er moeiteloos worden gesnoeid.

  Lengte: 15cm

 • Tropica Scissors S-shaped
  € 25,30

  Tropica Scissors S-shaped plantenschaar voor het snoeien van aquariumplanten. Door de gebogen vorm is de schaar zeer wendbaar en is daarmee ook heel geschikt voor een klein aquarium. Gemaakt van hoge kwaliteit geborsteld roestvrij staal.

  Lengte: 250 mm

 • MasterLine Spring Cut multicolor
  € 27,90
  Er zijn situaties bij het snoeien van aquariumplanten waarbij finesse noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij het snoeien van mos of stengels knippen op moeilijk bereikbare plekken. MasterLine Spring Cut is het ideale hulpmiddel om deze handelingen succesvol uit te voeren.
 • MasterLine Wave multicolor
  € 27,90
  Deze schaar is gemaakt voor het snoeien van bodembedekkers in het aquarium. Door de gebogen vorm is hij erg wendbaar. Slechts 19cm lang met een snijdeel van 7cm laat de schaar zich goed hanteren in krappe ruimtes.
 • DOOA Aqua Scissors
  € 37,90

  DOOA Aqua Scissors

  Verkrijgbaar in maat S en M

 • ADA Pro-Scissors Spring
  € 79,90

  ADA Pro Scissors Spring is een handige schaar voor het snoeien en onderhouden van javamos of fissidens op hout in het aquarium. Dankzij het slimme design is hij ook ideaal voor het snoeien van Naaldgras of Echinodorus tenellus in een klein aquarium.

  Keuze uit:
  Straight (recht)
  Curve (gebogen)

  lengte = ~160mm

 • ADA Pro-Scissors Short
  € 84,90

  Deze schaar is ontworpen voor het voor-snoeien van aquariumplanten, voordat ze in het aquarium worden geplant of voor het snoeien van planten dichtbij het wateroppervlak. De Pro-Scissors zijn scherp en wendbaar, waardoor het uiterst comfortabel werken is bij het onderhoud aan uw planten.

  Keuze uit:
  Straight (recht) of Curve (gebogen)
  lengte: 170mm

 • ADA Pro-Scissors S
  € 109,90

  De speciale schaar ontwikkeld voor het snoeien van de weelderige stengelplanten. Deze stijlvolle, uniek ontworpen schaar is uiterst functioneel en gemakkelijk te hanteren in het aquarium.

  Keuze uit:
  Curve type (gebogen)
  Straight type (recht)

  lengte: 255mm

 • ADA Pro-Scissors
  € 109,90

  Pro-Scissors is een professionele schaar. Met deze schaar is het zeer eenvoudig om de lay-out te snoeien. Omdat ze vrij lang zijn, kunnen ze gemakkelijk op de diepere plekken komen.

  Type M = 305mm
  Type L  = 355mm

 • ADA Pro-Scissors Wave
  € 119,90

  De ADA Pro-Scissors Wave is een zeer handige schaar die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Voor het snoeien van aquariumplanten op de voorgrond zoals Hemianthus callitrichoides, Naaldgras of bijvoorbeeld Glossostigma elatinoides.

  lengte = 200mm

 • ADA Pro-Scissors Nude
  € 114,90

  In een complexe layout van grote afmeting, kan het vaak een lastige klus zijn om voorgrondplanten te snoeien. De ADA Pro Scissors Nude is dankzij de unieke vorm op meerdere manieren te gebruiken voor het snoeien van aquariumplanten.

  lengte = ~320mm

 • ADA Pro-Scissors Force
  € 119,90

  De ADA Pro-scissors Force heeft uniek gedraaide bladen. Hiermee kan de kracht van de gebruiker op functionele wijze naar de bladen worden overgebracht. Met deze krachtige plantenschaar laten ook harde stengels zich eenvoudig afknippen en wordt het onderhoud aan het aquarium een stuk aangenamer!


  lengte = 270 mm

 • BorneoWild Long Cutter
  € 41,93 -30% € 59,90

  De Long Cutter van Borneo Wild is een lange schaar met een extra groot bereik voor gebruik in een groot en hoog aquarium.

  Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen.

 • Dennerle Nano Aquascaping Set
  € 39,99

  Deze set met Aquascaping tools van Dennerle is ideaal voor het onderhoud aan uw nano aquarium. Met de 3 handige tools zijn de meeste onderhoudswerkzaamheden eenvoudig uit te voeren.

 • Azaqua 5 delige Tool-set
  € 47,90

  Professionele 5 delige Aquascape Layout en onderhoud Tool-set in luxe etui.

  1x aquarium schaar Straight
  1x aquarium schaar Curve
  1x aquarium Pincet Precise
  1x aquarium Pincet Rigid
  1x aquarium substraat vlakker

  Lengte: 250mm

  Alle gereedschap bij de hand om uw nature aquarium in te richten en te onderhouden!

 • Azaqua Aquascaping Tool-Set (8-delig)
  € 99,90
  Deze Aquascaping Tool-Set is de ultieme set voor iedere aquascaper, beginner of gevorderd. De set is samengesteld met hoogwaardige tools waarmee nagenoeg alle onderhoudswerkzaamheden gedaan kunnen worden. In handige etui om de tools praktisch in op te bergen.
 • ADA Sand Flattener
  € 37,90

  Met deze ADA Tool maakt u het substraat eenvoudig vlak en netjes. Hij is niet alleen handig bij het opzetten van het aquarium, maar helpt ook bij het vlak maken van de bodem na een waterwissel of wanneer vissen of garnalen het zand hebben verplaatst. Het substraat raakt weer netjes vlak en met het smalle gedeelte zijn ook de kleine ruimtes eenvoudig te bereiken.

  Lengte: 270mm

 • Maintenance Tool Holder Metal
  € 14,90

  Uw favoriete scharen en pincetten zijn met deze handige Maintenance Tool Holder altijd binnen handbereik. Deze metalen Tool holder kan over de rand van het aquarium worden bevestigd, maar hij kan ook aan bijvoorbeeld de binnenkant van het aquariummeubel worden geschroefd.

 • Maintenance Tool Holder Acryl
  € 12,90

  Hang de Azaqua Maintenance Tool Holder over de rand van uw aquarium en heb alle belangrijke aquascaping tools binnen handbereik!

  Afmeting: 130x55x37mm (LxDxH)
  Glasdikte: max. 15mm