Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Verlichting

Voor een gezonde groei hebben aquariumplanten licht nodig. Een heldere verlichting boven het aquarium draagt bij aan het kijkplezier en vergroot de frisse aanblik van de inrichting in het aquarium. Daarbij is het design van zowel LED als HQI aquarium verlichting belangrijk voor de totale uitstraling van de aquascape binnen uw interieur.

Subcategorieën

 • ADA verlichting

  Het ontwerp en de kwaliteit van de ADA LED LED aquarium verlichting is fenomenaal, zoals we dat van ADA gewend zijn. Superstrak, modern en effectief. De vele LED's hebben een hoge helderheid en zorgen samen voor een goede groei van aquariumplanten. LED verlichting om uw aquarium mee te laten stralen!

 • Chihiros
  Chihiros Aquatic Studio maakt sinds 2014 verlichting voor het aquarium. Het doel is om iedereen de natuur beter te laten beleven. De charme van het aquarium en het perfect weergeven van de natuurlijke aquascape zijn het uitgangspunt. Er is een veelzijdigheid aan keuze in design en lichtopbrengst. Gebruik de filter optie passende lampen te vinden. Gebruik de vergelijk optie   om verschillende modellen te vergelijken.
 • Daytime eco

  Daytime eco LED aquarium verlichting is speciaal ontwikkeld om vissen en aquariumplanten optimaal van licht te voorzien en heeft uitzonderlijke prestaties. Ook is deze LED verlichting op verschillende manieren boven het aquarium te plaatsen, waardoor altijd een passende oplossing is te realiseren!

 • Daytime Matrix / Onex

  Daytime Matrix LED verlichting heeft een hoge lichtopbrengst van 180 Lumen per Watt. Zeer energiebesparend dus met tevens een erg lange levensduur. 1. Kies het gewenste Matrix Profiel. 2. Kies de gewenste Matrix Modules 3. Kies de bevestiging 4. Selecteer een 24V convertor die voldoende stroom levert 5. Optioneel: Kies een aansturing

 • Daytime compleet

  In deze categorie vindt u Daytime combinaties, direct passend op uw bestaande aquarium.

 • Twinstar
  Twinstar heeft een ideale helderheid, natuurlijke kleuren en fraai design. Planten groeien goed met Twinstar verlichting en vissen zien er levendiger uit. Waar de B-Line een voordelige keuze is voor een garnalen aquarium of waar niet de meest moeilijke aquariumplanten worden gehouden, biedt de S-Line een maximale lichtintensiteit en kleurenpracht voor een high-end aquascape.
 • Overige verlichting

  Led verlichting voor het aquarium is er in vele soorten en maten. Hier zijn de overige oplossingen te vinden om het aquarium op adequate wijze mee te verlichten. LED verlichting is als aquariumverlichting niet meer weg te denken, waarbij er steeds meer goede systemen beschikbaar komen.

Er zijn 212 producten.

Item 1-24 van 212 in totaal item(s)

Actieve filters