Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Seiryu Stenen - stenen voor het aquarium
Seiryu Stenen - stenen voor het aquarium Seiryu Stenen - stenen voor het aquarium Seiryu Stenen - stenen voor het aquarium Seiryu Stenen Mixed Sizes

Seiryu Stenen

€ 5,50
Inclusief belasting

Seiryu stenen per kg in verschillende groottes. We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.

Aantal per kg
of
XL = 1 steen van 8-10 kg
XXL = 1 steen 50-80cm (10-50kg)

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max
Aantal

Volume voordeel

Aantal Korting Voordeel
5 10% € 2,75
10 15% € 8,25
25 20% € 27,50
Aantal
direct leverbaar

 Reviews
 (4,9/5)  - 36 Beoordeling(en) - 36 review(s)
Bekijk verspreiding

Seiryu stenen

Seiryu stenen zijn stenen voor het aquarium met een bijzondere, karakteristieke uitstraling. De grijze kleur en de grillige structuur maakt deze stenen tot een zeer geschikte decoratie in het aquarium. De kleur geeft een heel mooi contrast met frisgroene aquariumplanten. Door de grove structuur en mooie tekening kunnen ze in het aquarium worden toegepast om de illusie van rotsen, bergen en grotten op te wekken. De meest gebruikte steen voor "Iwagumi" layouts. Het wordt hiermee vrij eenvoudig om een Nature aquarium in Japanse stijl te creëeren!

We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout. Of geef uw voorkeur aan bij het bestellen. Wees ook van harte welkom in onze winkel om zelf stenen uit te komen zoeken en een proefopstelling in de knutselbak te maken.

De foto dient ter indicatie. De geleverde stenen, alsook de kleur kunnen afwijken af van de foto. Bekijk de voorbeeld layouts: Hardscape voorbeelden

Speciale wensen?
Gebruik het tabje hierboven om speciale instructies mee te geven. Dan kunnen we daar rekening mee houden bij het uitzoeken van de stenen.

Seiryu stenen per kg.
Maat XL is ca. 30-40cm (8-10 kg per stuk)
Maat XXL is ca. 50-80cm lang (10-50kg per stuk)


Aanvullende informatie over Seiryu stenen:
De Seiryu stenen op de foto's zijn droog en stoffig en de kleuren kunnen iets afwijken. Eenmaal onder water wordt de kleur mooier. Voor het gebruik is het aan te raden om het stof er onder de kraan met water af te spoelen. De stenen geven stoffen af die de hardheid van het water beinvloeden. Door gebruik te maken van ADA Aqua Soil als bodemsubstraat wordt dit deels ondervangen, dankzij de pH-verlagende eigenschappen. Regelmatig water verversen met bijvoorbeeld Osmose water is aan te raden. 

Desgewenst kunnen wij ook een opstelling/selectie maken op basis van door u aangeleverde voorbeelden en wensen.
Neem daarvoor contact op via het contactformulier

Zie ook: Inspiratie om een Nature Aquarium in te richten

SEI-perKG

Datasheet

Product type:
Aquarium decoratie
Nederlandse naam:
Mini landschap stenen
Type:
Seiryu Stenen
Gewicht:
per kg
Kleur:
Grijs

Specifieke referenties

ean13
2012621061283
door op  31 May 2022 (Seiryu Stenen) :
(5/5

Mooie stenen

Zoals verwacht, prachtige stenen voor een goede prijs.

door op  15 Jan 2022 (Seiryu Stenen) :
(4/5

Goed

17 kg besteld. Goede verdeling van groottes, 1 steen die niet echt bruikbaar is (grote platte steen). Wel kleurverschil tussen de stenen.

door op  15 Dec 2021 (Seiryu Stenen) :
(5/5

Mooie vormgeving!

Stenen passen mooi in mijn aquascape. De kleinste steen heb ik met een hamer in kleinere brokstukken verdeeld om te verstrooien rond de grotere stenen?

door op  11 Sep 2021 (Seiryu Stenen) :
(5/5

Prachtige stenen

In voorbereiding op een rescape heb ik een paar kilo stenen besteld, meestal ben ik toch wat huiverig omdat je niet weet wat je krijgt, maar ben absoluut niet teleurgesteld. In tegendeel, prachtige exemplaren!

door op  25 Aug 2021 (Seiryu Stenen) :
(5/5

Seiryu Stones

Zeer mooie stenen en goede variatie in de grootte. Goede prijs kwaliteit verhouding.