Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Seiryu Stenen - stenen voor het aquarium
Seiryu Stenen - stenen voor het aquarium Seiryu Stenen - stenen voor het aquarium Seiryu Stenen - stenen voor het aquarium Seiryu Stenen Mixed Sizes

Seiryu Stenen

€ 5,50
Inclusief belasting
v.a. € 4,40

Seiryu stenen per kg in verschillende groottes. We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.

Aantal per kg
of
XL = 1 steen van 8-10 kg
XXL = 1 steen 50-80cm (10-50kg)

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max
Aantal

Volume voordeel

Aantal Korting Voordeel
5 10% € 2,75
10 15% € 8,25
25 20% € 27,50
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
(4,9/5) uit 37 beoordelingen
Lees de reviews

Direct meebestellen

Voeg kleinere formaten toe voor meer details

Strideways Ryouh Stone - Bottle Pack

Strideways Ryouh Stone - Bottle Pack

€ 30,90
WIO Ryouh nano rocks

WIO Ryouh nano rocks

€ 12,90

Seiryu stenen

Seiryu stenen zijn stenen voor het aquarium met een bijzondere, karakteristieke uitstraling. De grijze kleur en de grillige structuur maakt deze stenen tot een zeer geschikte decoratie in het aquarium. De kleur geeft een heel mooi contrast met frisgroene aquariumplanten. Door de grove structuur en mooie tekening kunnen ze in het aquarium worden toegepast om de illusie van rotsen, bergen en grotten op te wekken. De meest gebruikte steen voor "Iwagumi" layouts. Het wordt hiermee vrij eenvoudig om een Nature aquarium in Japanse stijl te creëren!

We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout. Of geef uw voorkeur aan bij het bestellen. Wees ook van harte welkom in onze winkel om zelf stenen uit te komen zoeken en een proefopstelling in de knutselbak te maken.

De foto dient ter indicatie. De geleverde stenen, alsook de kleur kunnen afwijken af van de foto. Bekijk de voorbeeld layouts: Hardscape voorbeelden

Speciale wensen?
Gebruik het tabje hierboven om speciale instructies mee te geven. Dan kunnen we daar rekening mee houden bij het uitzoeken van de stenen.

Seiryu stenen per kg.
Maat XL is ca. 30-40cm (8-10 kg per stuk)
Maat XXL is ca. 50-80cm lang (10-50kg per stuk)


Seiryu stenen eigenschappen

De Seiryu stenen op de foto's zijn droog en stoffig en de kleuren kunnen iets afwijken. Eenmaal onder water wordt de kleur mooier. Voor het gebruik is het aan te raden om het stof er onder de kraan met water af te spoelen. De stenen geven stoffen af die de hardheid van het water beïnvloeden. Door gebruik te maken van Aqua Soil als bodemsubstraat wordt dit deels ondervangen, dankzij de pH-verlagende eigenschappen. Regelmatig water verversen met bijvoorbeeld Osmose water is aan te raden.

SEI-perKG

Datasheet

Product soort:
Aquarium decoratie
Productnaam:
Seiryu Stenen
Soort:
Mixed sizes (per kg)
Nederlandse naam:
Mini landschap stenen
Gewicht:
per kg
Kleur:
Grijs

Specifieke referenties

ean13
2012621061283