Stel hier uw vraag

Seiryu Stenen Mixed Sizes 12.5kg - stenen voor het aquarium Bekijk groter

Seiryu Stenen (per kg)

Seiryu stenen per kg in verschillende groottes. We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.

Aantal per kg


Meer details

€ 5,50

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

(4,9/5)
18 beoordeling(en) - 18 review(s)
Bekijk verspreiding

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
5 € 0,60 € 3,00
10 € 1,00 € 10,00
20 € 1,60 € 32,00

  Seiryu stenen (per kg)

  Seiryu stenen zijn stenen voor het aquarium met een bijzondere, karakteristieke uitstraling. De grijze kleur en de grillige structuur maakt deze stenen tot een zeer geschikte decoratie in het aquarium. De kleur geeft een heel mooi contrast met frisgroene aquariumplanten. Door de grove structuur en mooie tekening kunnen ze in het aquarium worden toegepast om de illusie van rotsen, bergen en grotten op te wekken. De meest gebruikte steen voor "Iwagumi" layouts. Het wordt hiermee vrij eenvoudig om een Nature aquarium in Japanse stijl te creëeren!

  We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout. Of geef uw voorkeur aan bij het bestellen.

  De foto dient ter indicatie. De geleverde stenen, alsook de kleur kunnen afwijken af van de foto. Bekijk de voorbeeld layouts: Hardscape voorbeelden

  Seiryu stenen per kg.


  Aanvullende informatie over Seiryu stenen:
  De Seiryu stenen op de foto's zijn droog en stoffig en de kleuren kunnen iets afwijken. Eenmaal onder water wordt de kleur mooier. Voor het gebruik is het aan te raden om het stof er onder de kraan met water af te spoelen. De stenen geven stoffen af die de hardheid van het water beinvloeden. Door gebruik te maken van ADA Aqua Soil als bodemsubstraat wordt dit deels ondervangen, dankzij de pH-verlagende eigenschappen. Regelmatig water verversen met bijvoorbeeld Osmose water is aan te raden. 

  Desgewenst kunnen wij ook een opstelling/selectie maken op basis van door u aangeleverde voorbeelden en wensen.
  Neem daarvoor contact op via het contactformulier

  Zie ook: Inspiratie om een Nature Aquarium in te richten

Reviews

Van op 21 Sep 2018 (Seiryu Stenen (per kg)) :
(5/5

Erg mooi geselecteerde Seiryu stenen

Bij mijn bestelling heb ik uitgelegd voor wat voor aquarium de stenen zijn en wat mijn voorkeur ongeveer was qua grootte van de stenen, je kan merken dat deze zorgvuldig zijn uitgekozen. Super bedankt!

 Rapporteer
Van op 01 Sep 2018 (Seiryu Stenen (per kg)) :
(5/5

Seiryu stenen

Top levering zondag besteld de volgende dag al de deur uit dinsdag postbode op de stoep.
Mooie set stenen gekregen 1 grote en 6 wat kleinere en de stenen zaten in meerdere lagen papier verpakt om niet te beschadigen.
Volgende keer als ik wat moet bestellen zal ik eerst kijken of Azaqua het op voorraad heeft.

 Rapporteer
Van op 24 Apr 2018 (Seiryu Stenen (per kg)) :
(5/5

prachtige stenen

De stenen zijn prachtig en echt een onmisbaar onderdeel bij aquascaping.

Ik hoop alleen niet dat ze de KH teveel verhogen.

 Rapporteer