facebookbutton

  Stel hier uw vraag

Seiryu Stenen Mixed Sizes 12.5kg - stenen voor het aquarium Bekijk groter
Seiryu Stenen Mixed Sizes 12.5kg - stenen voor het aquarium

Seiryu Stenen

Seiryu stenen per kg in verschillende groottes. We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.

Aantal per kg
of aantal per stuk á
S = 1 - 1,5 kg
M = 2 - 2,5 kg
L = 4 - 4,5 kg
XL = 8-10 kg
XXL = 50-80cm (10-50kg)


Meer details

€ 5,50

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(4,9/5)
21 beoordeling(en) - 21 review(s)
Bekijk verspreiding

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
5 € 0,60 € 3,00
10 € 1,00 € 10,00
20 € 1,60 € 32,00

  Seiryu stenen

  Seiryu stenen zijn stenen voor het aquarium met een bijzondere, karakteristieke uitstraling. De grijze kleur en de grillige structuur maakt deze stenen tot een zeer geschikte decoratie in het aquarium. De kleur geeft een heel mooi contrast met frisgroene aquariumplanten. Door de grove structuur en mooie tekening kunnen ze in het aquarium worden toegepast om de illusie van rotsen, bergen en grotten op te wekken. De meest gebruikte steen voor "Iwagumi" layouts. Het wordt hiermee vrij eenvoudig om een Nature aquarium in Japanse stijl te creëeren!

  We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout. Of geef uw voorkeur aan bij het bestellen. Wees ook van harte welkom in onze winkel om zelf stenen uit te komen zoeken en een proefopstelling in de knutselbak te maken.

  De foto dient ter indicatie. De geleverde stenen, alsook de kleur kunnen afwijken af van de foto. Bekijk de voorbeeld layouts: Hardscape voorbeelden

  Seiryu stenen per kg.
  Maat XL is ca. 30-40cm (8-10 kg per stuk)
  Maat XXL is ca. 50-80cm lang (10-50kg per stuk)


  Aanvullende informatie over Seiryu stenen:
  De Seiryu stenen op de foto's zijn droog en stoffig en de kleuren kunnen iets afwijken. Eenmaal onder water wordt de kleur mooier. Voor het gebruik is het aan te raden om het stof er onder de kraan met water af te spoelen. De stenen geven stoffen af die de hardheid van het water beinvloeden. Door gebruik te maken van ADA Aqua Soil als bodemsubstraat wordt dit deels ondervangen, dankzij de pH-verlagende eigenschappen. Regelmatig water verversen met bijvoorbeeld Osmose water is aan te raden. 

  Desgewenst kunnen wij ook een opstelling/selectie maken op basis van door u aangeleverde voorbeelden en wensen.
  Neem daarvoor contact op via het contactformulier

  Zie ook: Inspiratie om een Nature Aquarium in te richten

Reviews

Van op 05 Nov 2019 (Seiryu Stenen) :
(5/5

Mooie stenen

Had mijn specs van mijn scape doorgegeven en een mooie selectie stenen ontvangen.

Van op 25 Jul 2019 (Seiryu Stenen) :
(5/5

Seiryu stenen

Enkele kilo’s Seiryu stenen besteld en mooie stukken aangekregen. Ze passen mooi bij het spiderwood dat ik eerder ook al besteld had.

Van op 25 Apr 2019 (Seiryu Stenen) :
(4/5

Seiryu stenen

Prima setje stenen, niks op aan te merken!