Filter op

Prijs

Prijs

 • € 4,00 - € 55,00

laatste reviews

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : ADA Clear Parts Set Ik ben iemand die niet...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 bellenteller REGULAR Belletjes tellen is...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 Checker M Gewoon handig!

Stenen (per kg)

Hier zijn steensoorten te vinden om het aquarium een unieke uitstraling te geven. Met de verschillende kleuren, texturen en karakteristieke kenmerken is er volledige artistieke vrijheid om een droomlayout mee te maken!


Getoonde prijzen zijn "maximale prijzen". Op alles is volumekorting van kracht.

Actieve filters

 • Dark Seiryu Stenen

  € 6,25

  Dark Seiryu stenen zijn stenen voor aquascaping en hebben een donkere, grillige uitstraling. Over de donkere basiskleur lopen witte aders. Onderwater geeft dat een buitengewoon mooi contrast. Bij het selecteren van uw bestelde stenen wordt geprobeerd een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes.

  Aantal per kg

  Bekijk
 • Dragon Stone (per kg)

  € 5,50

  De Dragon Stone is een steensoort uit Azië en heeft een textuur en uitstraling die aan een drakenhuid doet denken. Deze aquariumstenen met vele gaten en interessante structuur hebben een indrukwekkend karakter en zijn daarom zeer geschikt voor gebruik in het aquarium.

  Aantal per kg

  Bekijk
 • Glimmer Wood Rock

  € 5,50

  Glimmer Wood Rock is een soort versteend hout. De basiskleur is grijs met witte lijnen. Over de gehele steen zijn glinsterende kristallen aanwezig die fonkelen in het licht! Met deze stenen kan dus een unieke sfeer in het aquarium worden gecreëerd.

  Aantal per kg

  Bekijk
 • Kei Stone

  € 6,90

  ADA Kei Stone heeft een warme kleur welke een mix is tussen oker en rood. Met de textuur kan in de aquascape de suggestie van een cliff of berg worden gewekt. Interessant is dat in de stenen de fossiele resten van planten te zien zijn.

  S-L Size (4-30cm) per kg
  Main Stones per doos á 20 kg

  Bekijk
 • Koke Stone

  € 9,90

  ADA Koke Stone is een vulkanische steensoort met relatief ruwe structuur en hoekige vormen. De stenen zijn vrij licht en beschikken over een ruwe textuur. Hierdoor is het een hele mooie steensoort om bijvoorbeeld mossen en varens op te laten groeien.

  Aantal per kg

  Bekijk
 • Lavasteen dark

  € 7,35

  Lavastenen in het aquarium worden al vele jaren succesvol gebruikt. Deze lavasteen is echter grilliger, donkerder, poreuzer, lichter en karakteristieker van vorm dan de traditionele rode Lavasteen. Daarmee dus nóg beter geschikt voor het gebruik in een aquascape.

  Prijs per kg

  Bekijk
 • Luipaard steen

  € 5,50

  Luipaard steen heeft een glad oppervlak met een diep grijze basiskleur waarop heldere lijnen zichtbaar zijn. De stenen zijn geschikt voor het aquarium, maar kunnen de hardheid van het water licht beïnvloeden.

  Aantal per kg

  Bekijk
 • Manten Stone (per kg)

  € 16,90

  De ADA Manten Stone is afkomstig van een afgelegen bergketen op grote hoogte. Het heeft een heel warme en natuurlijke uitstraling en wordt door veel aquascapers van over de hele wereld het meeste gewaardeerd door zijn karakteristieke vormen en kleurschakeringen. Manten Stone geeft geen stoffen af aan het water.

  Mixed Sizes
  Per kg

  Bekijk
 • Maple Leaf Rock

  € 5,99

  Maple Leaf Rock is een uitgesproken steensoort met ontzettend veel details die ideaal zijn voor een aquascape. Als basis heeft het een warme, oranjebruine basiskleur, aangevuld met mooie nuances in warme kleurtinten. Grillige vormen en een ruw oppervlak geven de stenen een nog interessanter karakter. Met deze stenen ontstaat al snel een natuurlijke sfeer in het aquarium.

  Aantal per kg

  Bekijk
 • Red Fire Rock

  € 5,50

  Red Fire Rock heeft een warme kleur en de stenen hebben een relatief ruw oppervlak. De rode tinten worden afgewisseld met bruine en witte lijnen en doet erg denken aan de rode bergen of een Grand Canyon. Ideaal dus om een mooi landschap mee na te bootsen in het aquarium!

  Aantal per kg

  Bekijk
 • Seiryu Stenen

  € 5,50

  Seiryu stenen per kg in verschillende groottes. We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.

  Aantal per kg
  of
  XL = 1 steen van 8-10 kg
  XXL = 1 steen 50-80cm (10-50kg)

  Bekijk
 • Versteend hout

  € 5,90

  Versteend hout heeft een mooie warme kleur. Het hout is sinds de oudheid in steen verandert en de stukken zijn veelal langwerpig van vorm met verticale groeven. Het kan zijn dat deze stenen de hardheid van het aquarium licht beïnvloeden.

  Aantal per kg

  Bekijk
 • Versteend hout bont

  € 5,90

  Versteend hout is letterlijk hout of plantenresten wat in steen is verandert. Een indrukwekkend proces wat tot de verbeelding spreekt en wat zo'n unieke uitstraling geeft aan dit materiaal. Decoratieve stenen voor het aquarium en die een aquascape een onwijs natuurlijke uitstraling geven!

  Aantal per kg

  Bekijk
 • Sansui Stone

  € 12,90

  Sansui Stones is vulkanisch gesteente, net zoals Koke Stones. Deze stenen onderscheiden zich door een meer gelaagde structuur en zien er heel natuurlijk uit in het aquarium. De naam is geïnspireerd op de sfeer uit als Sansui schilderijen.

  Prijs per kg

  Bekijk
 • Yamaya Stone

  € 6,90

  ADA amaya Stone biedt vele mogelijkheden voor een aquascape. De uiteindelijke uitstraling hangt af van hoe de stenen samen worden gepositioneerd, want de stenen zelf hebben een niet echt uitgesproken karakter. Yamaya Stones zijn vuistgroot en kunnen samen worden opgestapeld. De donkere kleur contrasteert mooi bij frisgroene planten.

  Aantal per kg

  Bekijk
 • Unzan Stone

  € 34,90

  ADA Unzan Stone is een prachtig decoratiemateriaal. Het heeft een vulkanische textuur en grillige uitstraling. Het heeft holtes waar met een laagje Aqua Soil eenvoudig wat aquariumplanten in kunnen worden gezet. Verkrijgbaar in verschillende formaten zijn er zeer indrukwekkende aquascapes mee te maken.

  Verkrijgbaar in verschillende formaten
  Prijs per stuk

  Bekijk
 • Round Flat Rock

  € 5,65

  Deze donkergrijze stenen lijken op het eerste gezicht misschien een beetje saai en ongeschikt voor een aquascape. Wie wat beter naar deze steensoort kijkt, ziet mooie schakeringen in blauwe- grijstinten met bruine details. Hier en daar zijn leuke lijnen met reliëf aanwezig en dan valt op dat het toch interessante stenen zijn om in het aquarium te gebruiken.

  Aantal per kg

  Bekijk
 • Reliëf Stone

  € 5,90
  Reliëf Stone doet zijn naam eer aan en heeft een geweldig reliëf! Door de grillige vorm en fraaie textuur is deze steensoort perfect voor het aquarium. De stenen hebben een rotsachtig voorkomen, waarmee een onderwaterlandschap snel is vormgegeven.

  Aantal per kg
  Bekijk
 • Millennium stone

  € 6,50

  Millennium Stone zijn ideale stenen voor aquascaping. Vele millennia zijn deze stenen blootgesteld aan extreme weersinvloeden. Door wind, ijs, water en sneeuw zijn mooie lijnen en prachtige structuren ingesleten. Het is hiermee dan ook de perfecte steen om een indrukwekkende layout mee te maken.

  Aantal per kg (Formaat minstens 2kg per stuk)

  Bekijk
 • Grey mountain stone

  € 5,50

  Grey mountain stone heeft een zeer fraaie textuur en zachte, ronde vormen. In het aquarium hebben de stenen een grijze kleur. De stenen zijn ideaal om natuurgetrouwe landschappen mee te creëren.

  Aantal per kg

  Bekijk