Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Prijs

Prijs

 • € 4,00 - € 35,00

Stenen (per kg)

Aquarium stenen nodig met veel details en karakter? Stenen in verschillende kleuren en formaten? Kies hier uit de mooiste stenen voor uw aquascape. Hier zijn steensoorten te vinden om het aquarium een unieke uitstraling te geven. Met de verschillende kleuren, texturen en karakteristieke kenmerken is er volledige artistieke vrijheid om een droomlayout mee te maken!


Getoonde prijzen zijn "maximale prijzen". Op alles is volumekorting van kracht.

Er zijn 35 producten.

Item 1-24 van 35 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Black Snailstone
  € 5,90
  v.a. € 4,72

  Deze donkergrijze stenen voor het aquarium zijn gevormd uit fossiele resten van slakken. In de stenen zijn witte stippen en strepen aanwezig en vallen tal van slakkenhuizen te ontdekken. Black Snailstone is perfect voor het gebruik in het aquarium en heeft een hoog decoratief karakter.

  Aantal per kg

 • Dark Seiryu Stenen
  € 6,25
  v.a. € 5,00

  Dark Seiryu stenen zijn stenen voor aquascaping en hebben een donkere, grillige uitstraling. Over de donkere basiskleur lopen witte aders. Onderwater geeft dat een buitengewoon mooi contrast. Bij het selecteren van uw bestelde stenen wordt geprobeerd een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes.

  Aantal per kg

 • Dragon Stone
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  De Dragon Stone is een steensoort uit Azië en heeft een textuur en uitstraling die aan een drakenhuid doet denken. Deze aquariumstenen met vele gaten en interessante structuur hebben een indrukwekkend karakter en zijn daarom zeer geschikt voor gebruik in het aquarium.

  Aantal per kg

 • Geo Rock
  € 5,90
  v.a. € 4,72

  Geo Rock of Geo Stone zijn stenen voor het aquarium met veel detail. Enigszins vergelijkbaar met Grey Mountain Stone, maar dan met diepere textuur en wat hoekiger.


  prijs per kg

 • Glimmer Wood Rock
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  Glimmer Wood Rock is een soort versteend hout. De basiskleur is grijs met witte lijnen. Over de gehele steen zijn glinsterende kristallen aanwezig die fonkelen in het licht! Met deze stenen kan dus een unieke sfeer in het aquarium worden gecreëerd.

  Aantal per kg

 • Grey mountain stone
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  Grey mountain stone heeft een zeer fraaie textuur en zachte, ronde vormen. In het aquarium hebben de stenen een grijze kleur. De stenen zijn ideaal om natuurgetrouwe landschappen mee te creëren.

  Aantal per kg

 • Koke Stone
  € 9,90
  v.a. € 8,45

  ADA Koke Stone is een vulkanische steensoort met relatief ruwe structuur en hoekige vormen. De stenen zijn vrij licht en beschikken over een ruwe textuur. Hierdoor is het een hele mooie steensoort om bijvoorbeeld mossen en varens op te laten groeien.

  Aantal per kg

 • Lavasteen dark
  € 7,35
  v.a. € 5,88

  Lavastenen in het aquarium worden al vele jaren succesvol gebruikt. Deze lavasteen is echter grilliger, donkerder, poreuzer, lichter en karakteristieker van vorm dan de traditionele rode Lavasteen. Daarmee dus nóg beter geschikt voor het gebruik in een aquascape.

  Prijs per kg

 • Luipaard steen
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  Luipaard steen heeft een glad oppervlak met een diep grijze basiskleur waarop heldere lijnen zichtbaar zijn. De stenen zijn geschikt voor het aquarium, maar kunnen de hardheid van het water licht beïnvloeden.

  Aantal per kg

 • Maple Leaf Rock
  € 5,99
  v.a. € 4,79

  Maple Leaf Rock is een uitgesproken steensoort met ontzettend veel details die ideaal zijn voor een aquascape. Als basis heeft het een warme, oranjebruine basiskleur, aangevuld met mooie nuances in warme kleurtinten. Grillige vormen en een ruw oppervlak geven de stenen een nog interessanter karakter. Met deze stenen ontstaat al snel een natuurlijke sfeer in het aquarium.

  Aantal per kg

 • Elderly Stone
  € 6,50
  v.a. € 5,20

  Elderly Stone zijn ideale stenen voor aquascaping. Vele millennia zijn deze stenen blootgesteld aan extreme weersinvloeden. Door wind, ijs, water en sneeuw zijn mooie lijnen en prachtige structuren ingesleten. Het is hiermee dan ook de perfecte steen om een indrukwekkende layout mee te maken.

  De stenen die wij hebben zijn minstens 2kg per stuk, dus alleen voor grotere aquascapes.

 • Red Fire Rock
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  Red Fire Rock heeft een warme kleur en de stenen hebben een relatief ruw oppervlak. De rode tinten worden afgewisseld met bruine en witte lijnen en doet erg denken aan de rode bergen of een Grand Canyon. Ideaal dus om een mooi landschap mee na te bootsen in het aquarium!

  Aantal per kg

 • Round Flat Rock
  € 5,65
  v.a. € 4,52

  Deze donkergrijze stenen lijken op het eerste gezicht misschien een beetje saai en ongeschikt voor een aquascape. Wie wat beter naar deze steensoort kijkt, ziet mooie schakeringen in blauwe- grijstinten met bruine details. Hier en daar zijn leuke lijnen met reliëf aanwezig en dan valt op dat het toch interessante stenen zijn om in het aquarium te gebruiken.

  Aantal per kg

 • Reliëf Stone
  € 5,90
  v.a. € 4,72
  Reliëf Stone doet zijn naam eer aan en heeft een geweldig reliëf! Door de grillige vorm en fraaie textuur is deze steensoort perfect voor het aquarium. De stenen hebben een rotsachtig voorkomen, waarmee een onderwaterlandschap snel is vormgegeven.

  Aantal per kg
 • Sansui Stone
  € 12,90

  Sansui Stones is vulkanisch gesteente, net zoals Koke Stones. Deze stenen onderscheiden zich door een meer gelaagde structuur en zien er heel natuurlijk uit in het aquarium. De naam is geïnspireerd op de sfeer uit als Sansui schilderijen.

  Prijs per kg

 • Seiryu Stenen
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  Seiryu stenen per kg in verschillende groottes. We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.

  Aantal per kg
  of
  XL = 1 steen van 8-10 kg
  XXL = 1 steen 50-80cm (10-50kg)

 • Unzan Stone
  € 34,90
  v.a. € 19,90

  ADA Unzan Stone is een prachtig decoratiemateriaal. Het heeft een vulkanische textuur en grillige uitstraling. Het heeft holtes waar met een laagje Aqua Soil eenvoudig wat aquariumplanten in kunnen worden gezet. Verkrijgbaar in verschillende formaten zijn er zeer indrukwekkende aquascapes mee te maken.

  Verkrijgbaar in verschillende formaten
  Prijs per stuk

 • Versteend hout
  € 5,90
  v.a. € 4,72

  Versteend hout heeft een mooie warme kleur. Het hout is sinds de oudheid in steen verandert en de stukken zijn veelal langwerpig van vorm met verticale groeven. Het kan zijn dat deze stenen de hardheid van het aquarium licht beïnvloeden.

  Aantal per kg

 • Versteend hout bont
  € 5,90
  v.a. € 4,72

  Versteend hout is letterlijk hout of plantenresten wat in steen is verandert. Een indrukwekkend proces wat tot de verbeelding spreekt en wat zo'n unieke uitstraling geeft aan dit materiaal. Decoratieve stenen voor het aquarium en die een aquascape een onwijs natuurlijke uitstraling geven!

  Aantal per kg

 • Yamaya Stone
  € 6,90
  v.a. € 5,50

  ADA amaya Stone biedt vele mogelijkheden voor een aquascape. De uiteindelijke uitstraling hangt af van hoe de stenen samen worden gepositioneerd, want de stenen zelf hebben een niet echt uitgesproken karakter. Yamaya Stones zijn vuistgroot en kunnen samen worden opgestapeld. De donkere kleur contrasteert mooi bij frisgroene planten.

  Aantal per kg

 • WIO Elderly nano rocks
  € 12,90

  Elderly Nano Rocks brengt fijne details in je landschap met Elderly Stone - ook bekend als Europese Manten-steen, Frodo-steen of Oude steen-. Een zeer gewilde rots, het staat bekend om zijn unieke ruige textuur en "krakend" patroon. De kleur varieert van bruinachtig tot grijs.

  Verkrijgbaar in zak van 2 kg.

 • WIO Ryouh nano rocks
  € 12,90

  Nano Rock om details aan de scapes toe te voegen met behulp van de bestseller Ryuoh-steen, die erg populair werd na de Iwagumi-creaties van Takashi Amano, Nature Aquarium Master. Algemeen bekend als Ryuoh of Seiryu stenen. De bestseller van hardscape valt op door zijn rijke textuur, grijsblauwe kleurtint en zijn vermogen om krachtige clair-obscur op het landschap te creëren.

  Verkrijgbaar in zak van 2 kg.

 • WIO Dragon nano rocks
  € 12,90

  Onderscheidende steen met een sterke visuele impact met aardse tinten. Valt op door zijn unieke textuur die lijkt op drakenschubben. Dragon Nano Rocks zijn ideaal om met Dragon Stone indrukwekkende kleine details en aardverschuivingen in je composities te creëren. Het is een relatief zachte steen dankzij de klei-grond oorsprong, waardoor je het naar believen kunt vormen en bewerken.

  Verkrijgbaar in zak van 1,5 kg.

 • WIO Fossil Grey nano rocks
  € 12,90

  Fossilized Wood Nano Rocks om details aan je landschap toe te voegen met Grey Fossil Wood-stenen. Deze nanosteen heeft een opvallende metaalgrijze kleurtint. De unieke monolithische vormen maken het een ideale steen om hoog op te staan ​​met zijn verfijnde ronde vormen. Met deze nanosteen kun je verbazingwekkende lay-outs maken met een groot gevoel voor diepte en een hoge impact in nanotanks.

  Verkrijgbaar in zak van 2 kg