Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Soort:

Soort:

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 4,00 - € 40,00

*zo lang de voorraad strekt

Stenen (per kg)

Aquarium stenen nodig met veel details en karakter? Vind hier prachtige stenen in verschillende kleuren en formaten voor een uniek aquarium. Imposante stenen voor een aquascape in Iwagumi stijl? Of fraaie stenen om het aquarium mee te verrijken? Stenen voor een groot aquarium of juist kleine stenen voor een nano aquarium? Maak een keuze uit de verschillende kleuren, texturen en andere kenmerken en laat niets in de weg staan om een droom aquarium mee te maken!

Er zijn 58 producten.

Item 1-24 van 58 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Black Snailstone
  € 5,90
  v.a. € 4,72

  Deze donkergrijze stenen voor het aquarium zijn gevormd uit fossiele resten van slakken. In de stenen zijn witte stippen en strepen aanwezig en vallen tal van slakkenhuizen te ontdekken. Black Snailstone is perfect voor het gebruik in het aquarium en heeft een hoog decoratief karakter.

  Aantal per kg

 • Black Sky Rock
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  Black Sky Rock zijn stenen die een leuke draai aan het aquarium kunnen geven. Het zijn donkere stenen met een afgeronde vorm. Ze hebben een vriendelijk karakter, waarmee een layout met een rustige indruk kan worden gemaakt.

  Houdt er rekening mee dat 1 steen van 10cm als snel 1 kilo weegt.
  Formaat 10-20cm
  Aantal per kg

 • Black Venom Stone
  € 5,50

  Black Venom Stone heeft een levendige zwarte kleur. In het gladde, zwart geglazuurde oppervlak zijn verschillende tinten zwart en grijs te ontdekken met soms fascinerende patronen. Echt een steensoort die zijn schoonheid niet direct prijs geeft, maar waar wat langer naar gekeken moet worden. Dat maakt het een ideale steen voor het aquarium. Wanneer de steen wordt gebruikt in een aquascape, geeft hij een mooi contrast met groene planten.

  Formaat: 10-30cm
  Minimale afname: 5kg
  Prijs: per kg

 • Bumblebee Stone
  € 5,50
  Bumblebee Stone is een fraaie steen voor het aquarium met warme kleuren. De stenen laten zich goed combineren met Driftwood en kunnen uitstekend worden gebruikt in een biotoop of nature aquarium.

  Formaat: 10-30cm
  Minimale afname: 5kg
  Prijs: per kg
 • Dark Seiryu Stenen
  € 6,25
  v.a. € 5,00

  Dark Seiryu stenen zijn stenen voor aquascaping en hebben een donkere, grillige uitstraling. Over de donkere basiskleur lopen witte aders. Onderwater geeft dat een buitengewoon mooi contrast. Bij het selecteren van uw bestelde stenen wordt geprobeerd een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes.

  Aantal per kg

 • Dragon Stone
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  De Dragon Stone is een steensoort uit Azië en heeft een textuur en uitstraling die aan een drakenhuid doet denken. Deze aquariumstenen met vele gaten en interessante structuur hebben een indrukwekkend karakter en zijn daarom zeer geschikt voor gebruik in het aquarium.

  Aantal per kg

 • Elderly Stone
  € 6,50
  v.a. € 5,20

  Elderly Stone zijn ideale stenen voor aquascaping. Vele millennia zijn deze stenen blootgesteld aan extreme weersinvloeden. Door wind, ijs, water en sneeuw zijn mooie lijnen en prachtige structuren ingesleten. Het is hiermee dan ook de perfecte steen om een indrukwekkende layout mee te maken.

  Prijs per kg

 • Etna Lava Stone
  € 5,75

  Etna-lava is het resultaat van een mengsel van verschillende lava's. Het is een warme mix aan lavakleuren die de kracht van de natuur benadrukken door vulkanische formatie. De Etna-rots is veelkleurig van dieprood tot paars, violet, geel, oranje, zwart en blauwachtig. Etna Stone roept oude rotsformaties op met zijn complexe kleuren, texturen, zeer details en onregelmatige vormen.

  Formaat: 10-30cm
  Minimale afname: 5kg
  Prijs: per kg

 • Fire Rock Lava
  € 12,90
  v.a. € 10,32
  Fire Rock is een exclusieve soort lavasteen voor het aquarium met hele fraaie structuur. Op de stenen zijn vele groeven en gaten aanwezig. De basiskleur is bruin en per steen zijn er verschillende nuances. Het doet een beetje denken aan een samensmelting tussen Dragon Stone, Maple Leaf Rock en Reliëf Stone. Een groot voordeel is dat deze steen geen invloed heeft op de waterwaardes in het aquarium.

  Aantal per kg
  Formaat: 10-30cm
 • Geo Rock
  € 6,75
  v.a. € 5,40

  Geo Rock of Geo Stone zijn stenen voor het aquarium met veel detail. Enigszins vergelijkbaar met Grey Mountain Stone, maar dan met diepere textuur en wat hoekiger.


  prijs per kg

 • Glimmer Wood Rock
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  Glimmer Wood Rock is een soort versteend hout. De basiskleur is grijs met witte lijnen. Over de gehele steen zijn glinsterende kristallen aanwezig die fonkelen in het licht! Met deze stenen kan dus een unieke sfeer in het aquarium worden gecreëerd.

  Aantal per kg

 • Grey mountain stone
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  Grey mountain stone heeft een zeer fraaie textuur en zachte, ronde vormen. In het aquarium hebben de stenen een grijze kleur. De stenen zijn ideaal om natuurgetrouwe landschappen mee te creëren.

  Aantal per kg

 • Hakkai Stone
  € 12,90
  v.a. € 10,32

  Hakkai Stone is een exclusieve steensoort. Het is een mooie steen met donkergrijze tinten waar soms een tint groen en blauw in terug te vinden is. De Hakkai Stone is afgerond en voelt glad aan. Over het oppervlak zijn deuken en kuilen aanwezig. De stenen zijn daarom bij uitstek geschikt om de sfeer van een snelstromende rivier naar het aquarium te vertalen.

  Aantal per kg
  Formaat: 10-30cm

 • Lavasteen Dark
  € 7,35
  v.a. € 5,88

  Zwarte Lavastenen in het aquarium zijn grilliger, donkerder, poreuzer, lichter en karakteristieker van vorm dan de traditionele rode Lavasteen. Daarmee dus nóg beter geschikt voor het gebruik in een aquascape.

  Prijs per kg

 • Luipaard steen
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  Luipaard steen heeft een glad oppervlak met een diep grijze basiskleur waarop heldere lijnen zichtbaar zijn. De stenen zijn geschikt voor het aquarium, maar kunnen de hardheid van het water licht beïnvloeden.

  Aantal per kg

 • Maple Leaf Rock
  € 5,99
  v.a. € 4,79

  Maple Leaf Rock is een uitgesproken steensoort met ontzettend veel details die ideaal zijn voor een aquascape. Als basis heeft het een warme, oranjebruine basiskleur, aangevuld met mooie nuances in warme kleurtinten. Grillige vormen en een ruw oppervlak geven de stenen een nog interessanter karakter. Met deze stenen ontstaat al snel een natuurlijke sfeer in het aquarium.

  Aantal per kg

 • Nebula Stone
  € 5,50
  Nebula-steen is een unieke leisteen met een verscheidenheid aan kleurschaduwen: zilver, groenachtig, blauwachtig, oker, sneeuwwit ... Het heeft een unieke platte gelaagde textuur. De afmetingen van de stenen kunnen variëren in grootte, maar hebben allemaal gemeen dat ze erg plat zijn. Dit maakt het een zeer unieke steen om een ​​nieuw type aquascapes mee te creëren als een perfecte harmoniserende steen voor ryoboku aquascapes.

  Formaat: 10-30cm
  Minimale afname: 5kg
  Prijs: per kg
 • Round Flat Rock
  € 5,65
  v.a. € 4,52

  Deze donkergrijze stenen lijken op het eerste gezicht misschien een beetje saai en ongeschikt voor een aquascape. Wie wat beter naar deze steensoort kijkt, ziet mooie schakeringen in blauwe- grijstinten met bruine details. Hier en daar zijn leuke lijnen met reliëf aanwezig en dan valt op dat het toch interessante stenen zijn om in het aquarium te gebruiken.

  Aantal per kg

 • Reliëf Stone
  € 5,90
  v.a. € 4,72
  Reliëf Stone doet zijn naam eer aan en heeft een geweldig reliëf! Door de grillige vorm en fraaie textuur is deze steensoort perfect voor het aquarium. De stenen hebben een rotsachtig voorkomen, waarmee een onderwaterlandschap snel is vormgegeven.

  Aantal per kg
 • Sansui Stone
  € 12,90

  Sansui Stones is vulkanisch gesteente, net zoals Koke Stones. Deze stenen onderscheiden zich door een meer gelaagde structuur en zien er heel natuurlijk uit in het aquarium. De naam is geïnspireerd op de sfeer uit als Sansui schilderijen.

  Prijs per kg

 • Seiryu Stenen
  € 5,50
  v.a. € 4,40

  Seiryu stenen per kg in verschillende groottes. We proberen een aantal stenen te selecteren van verschillende groottes. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout.

  Aantal per kg
  of
  XL = 1 steen van 8-10 kg
  XXL = 1 steen 50-80cm (10-50kg)

 • Unzan Stone
  € 34,90
  v.a. € 19,90

  ADA Unzan Stone is een prachtig decoratiemateriaal. Het heeft een vulkanische textuur en grillige uitstraling. Het heeft holtes waar met een laagje Aqua Soil eenvoudig wat aquariumplanten in kunnen worden gezet. Verkrijgbaar in verschillende formaten zijn er zeer indrukwekkende aquascapes mee te maken.

  Verkrijgbaar in verschillende formaten
  Prijs per stuk

 • Versteend hout
  € 5,90
  v.a. € 4,72

  Versteend hout heeft een mooie warme kleur. Het hout is sinds de oudheid in steen verandert en de stukken zijn veelal langwerpig van vorm met verticale groeven. Het kan zijn dat deze stenen de hardheid van het aquarium licht beïnvloeden.

  Aantal per kg