Betaalmogelijkheden

Op de webshop van Azaqua kan op verschillende manieren worden betaald:

- Betaling onder rembours
- iDEAL
- Bankoverschrijving
- PayPal


Betaling onder rembours

Betaling onder rembours houdt in dat de bestelling wordt betaald op het moment dat deze bij u geleverd wordt. De kosten voor betalen onder rembours zijn afhankelijk van de waarde van uw bestelling.

iDEAL

Als u kiest voor betalen met iDEAL, dan wordt direct bij het afronden van uw bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel.

Bankoverschrijving

Als u in het bestelproces kiest voor de optie "betalen met bankoverschrijving" dan ontvangt u een email met daarin de informatie die nodig is om via een overboeking de betaling te doen. Wij nemen de order in behandeling, zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Houdt rekening mee dat het geld soms enige tijd onderweg is van bank naar bank en er hierdoor een lichte vertraging optreedt.


PayPal

PayPal is 's werelds veiligste betaalmethode, al uw aankopen zijn namelijk verzekerd door PayPal. Wanneer het product niet geleverd wordt of niet voldoet aan de omschrijving, krijgt u het geld terug van PayPal. Helaas zijn wij wel genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen (€ 0,35 + 3,4%) voor het gebruik van PayPal. Dit zijn de kosten die PayPal ons in rekening brengt voor het gebruik van hun diensten. Onze marges zijn al dusdanig klein, dat wij deze kosten niet als korting geven.