Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Chihiros CII RGB
Chihiros CII RGB met BASE (los verkrijgbaar)

Chihiros CII RGB

€ 119,90
Inclusief belasting
CII RGB is een ideale lamp voor een klein aquarium of wabi-kusa opstelling. CII RGB is opgebouwd met RGB leds welke alles in zich hebben wat planten nodig hebben voor een gezonde groei. Met ingebouwde bluetooth kan de lamp eenvoudig bediend worden via de Chihiros app. De kleuren Rood, Groen en Blauw kunnen afzonderlijk worden afgestemd, zodat de verlichting naar smaak kan worden ingesteld.

LET OP: exclusief base/voetplaat
Aantal
direct leverbaar

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Direct meebestellen

Combineer met

Chihiros CII RGB Shades

Chihiros CII RGB Shades

€ 9,90
Chihiros CII RGB BASE

Chihiros CII RGB BASE

€ 32,90

Chihiros CII RGB

CII RGB series is een ideale lamp voor een klein aquarium of wabi-kusa opstelling. CII RGB is opgebouwd met RGB leds welke alles in zich hebben wat planten nodig hebben voor een gezonde groei. Met ingebouwde bluetooth kan de lamp eenvoudig bediend worden via de Chihiros app. De kleuren Rood, Groen en Blauw kunnen afzonderlijk worden afgestemd, zodat de verlichting naar smaak kan worden ingesteld.

Deze lamp is verrassend veelzijdig. Bevestig hem de meegeleverde klem op de rand van het glas. Door het slimme ontwerp is de lamp op twee plaatsen te roteren. Een beetje draaien en hij hangt op de ideale plek boven het aquarium. Tijdens het onderhoud kan hij even opzij worden gedraaid. Ook is de lamp in hoogte verstelbaar. Dit geeft veel vrijheid voor bijvoorbeeld het verlichten van klein formaat aquarium waar bijvoorbeeld takken uit het water steken. Boven een terrarium zou hij ook niet misstaan. Voor een Wabi-kusa of andere plantenschaal is de Chihiros CII ook een mooie, moderne lamp die het open gevoel behoudt. Planten zullen meer dan genoeg licht krijgen, waarbij de CII ook geschikt is voor high-end setups. Gebruik een telefoon of tablet om de intensiteit te programmeren en geniet van de krachtige verlichting.

Optioneel is een Chihiros CII RGB BASE beschikbaar. Dat is ideaal voor wanneer er geen ruimte is op de glasrand of voor ronde vazen etc.

Chihiros CII RGB eigenschappen

Afmeting: L240*D45*H10mm
Stroomverbruik: 20 Watt
Aantal leds: 40 (RGB 3-in1)
Lichtopbrengst: 1580lm
Aquariumlengte: 20~36CM
Stroomvoorziening: AC100 - 240V,50-60HZ
Levensduur: Meer dan 50,000 uur
Glasdikte: Max 8mm
Waterdichtheid: IP43
Artikelnummer: 330-8402
CHI-330-8402

Datasheet

Product soort:
LED verlichting
Productnaam:
Chihiros CII RGB
Serie:
CII RGB
Lengte:
240mm
Diepte:
125mm
Hoogte:
203 mm
Glasdikte:
max. 8mm

Bijpassende accessoires

  • Chihiros CII RGB Shades
    Prijs € 9,90
  • Chihiros Wifi Hub
    Prijs € 26,90

Video