Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

*zo lang de voorraad strekt

Filter

Slide thumbnailOase BioMaster 250

,,

,,

Het filter is het zuiverende hart van het aquarium. Voorzie het aquarium van goede watercirculatie met groot, zuiverend vermogen.

Een goed filter is van essentieel belang voor de waterkwaliteit van een aquarium. Bacteriën breken afvalstoffen af en schadelijke stoffen kunnen worden verwijderd. Helder water laat licht beter doordringen en in schoon water voelen vissen zich beter thuis.

Subcategoriën

 • Filters
  Slide thumbnailOase BioMaster 250

  ,,

  ,,

  Het filter is het zuiverende hart van het aquarium. Voorzie het aquarium van goede watercirculatie met groot, zuiverend vermogen.

  Een filter houdt het aquarium schoon en helder en draagt bij aan een goede waterkwaliteit. Afvalstoffen komen via de filterinlaat in het filtersysteem terecht en wordt hier door het filtermateriaal gefilterd. Een buitenfilter kan uit het zicht worden geplaatst en gemakkelijk worden schoongemaakt. Zorg voor doorstroming van 5 tot 10x de aquariuminhoud.

 • Inflow & Outflow

  Zorg met de juiste inflow en outflow voor goede stroming en adequate watercirculatie in het aquarium. Een glazen filterinlaat ziet er stijlvol uit en valt bijna niet op onder water, maar is kwetsbaar. Een metalen inflow en outflow is robuust en tijdloos.

 • Filtermaterialen

  Filtermaterialen houden het aquarium schoon, helder en fris! Vissen en planten geven allerlei stoffen af die het aquariumwater vervuilen. Het juiste filtermateriaal is voor de waterkwaliteit van het aquarium van essentieel belang.

 • Toebehoren

  Een aquariumfilter houdt het water schoon en helder en draag bij aan een goede waterkwaliteit. Door een goede watercirculatie worden CO2 en plantenvoeding door het aquarium gevoerd. Afvalstoffen komen via de filterinlaat in het filtersysteem terecht en wordt door filtermateriaal gefilterd.

Er zijn 181 producten.

Item 1-24 van 181 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Seachem Purigen
  € 13,90

  Seachem Purigen is een eersteklas filtermateriaal met de hoogste organische verwijderingscapaciteit voor kristalhelder aquarium water. Hoge waardes van ammonia, nitriet en nitraat kunnen voor algproblemen zorgen in het aquarium, maar blijven onder controle dankzij dit unieke filtermateriaal.

  Verkrijgbaar in 100 ml, 250ml, 500ml, 1L
  Let op: de 100ml wordt geleverd in een kant en klaar filternet.

 • EHEIM classic 150 (2211)
  € 74,25 -10% € 82,50

  De EHEIM classic 150 buitenfilter is vervaardigd van eersteklas materialen die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle componenten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd voor maximale performance. Daarnaast profiteert u van de welbekende EHEIM stille werking en een laag energieverbruik. Robuust, betrouwbaar en gemaakt om lang dienst te doen!

  Voor aquaria van 50-150 Liter

 • Lily Pipe SET
  € 39,90

  De Azaqua Lily Pipe SET is gemaakt van hoogwaardig glas. Hierdoor wordt er geen afbreuk wordt gedaan aan de esthetische indruk van het aquarium. Ook is het glas dik uitgevoerd. Ideaal voor beginners en liefhebbers van degelijke kwaliteit!

  Verkrijgbaar in maat S, M en L

 • Filterslang 9/12mm
  € 1,95

  Transparante filterslang om het externe filter mee aan te sluiten. De slang is "food safe" en geeft dus geen schadelijke stoffen af aan het water.

  Afmeting: 9/12mm
  Per meter of per rol van 3 meter

 • Seachem Matrix
  € 7,99

  Seachem Matrix is een biologisch filtermateriaal met een hoge porositeit voor het verwijderen van stikstofhoudend afval. Matrix is een poreuze, anorganische en harde korrel van zo'n 10mm in diameter met een extreem goede filterfunctie.

  Verkrijgbaar in 250, 500, 1000, 2000, 4000ml of 20L

 • EHEIM classic 250 (2213)
  € 85,46 -10% € 94,95

  De EHEIM classic 250 buitenfilter is vervaardigd van eersteklas materialen die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle componenten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd voor maximale performance. Daarnaast profiteert u van de welbekende EHEIM stille werking en een laag energieverbruik. Robuust, betrouwbaar en gemaakt om lang dienst te doen!

  Voor aquaria van 80-250 Liter

 • Lily Pipe set Mini
  € 39,90

  De Lily Pipe set Mini is gemaakt van hoogwaardig glas. Hierdoor wordt er geen afbreuk wordt gedaan aan de esthetische indruk van het aquarium. Ook is het glas dik uitgevoerd. Ideaal is voor beginners!

 • Filterslang 12/16mm
  € 2,95

  Transparante filterslang om het externe filter mee aan te sluiten.

  Afmeting: 12/16mm
  Per meter of per rol van 3 meter

 • ADA Bio Rio G
  € 22,90
  Bio Rio G filtermateriaal heeft een biologische filterwerking. Brokjes van gesinterd glas zijn zeer poreus en bieden daarmee een groot oppervlak om bacteriën en micro-organismen in het huisvesten. Water kan hierdoor zonder al te veel weerstand passeren. Het filter raakt dus niet snel verstopt en de doorstroming blijft gewaarborgd.

  Inhoud: 1L
 • Skimmer
  € 39,90

  Deze handige aanzuigbuis is voorzien van een regelbare skimmer. Hierdoor wordt gelijktijdig het water van de onderkant en het wateroppervlak aangezogen naar het filter. Door het water oppervlak vrij te houden van vuildeeltjes of oliefilm, blijft de gasuitwisseling mogelijk en ziet het er bovendien fris uit!

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

 • EHEIM classic 350 (2215)
  € 130,46 -10% € 144,95

  De EHEIM classic 350 buitenfilter is vervaardigd van eersteklas materialen die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle componenten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd voor maximale performance. Daarnaast profiteert u van de welbekende EHEIM stille werking en een laag energieverbruik. Robuust, betrouwbaar en gemaakt om lang dienst te doen!

  Voor aquaria van 120-350 Liter

 • Filterslang 16/22mm
  € 4,25

  Transparante filterslang om het externe filter mee aan te sluiten. De slang is "food safe" en geeft dus geen schadelijke stoffen af aan het water.

  Afmeting: 16/22mm
  Per meter of per rol van 3 meter

 • Chihiros Clear Hose (3m)
  € 9,90

  Clear Hose transparante filterslang voor het aansluiten van Filters en Inflow & Outflow. Chihiros Clear Hose is uiterst helder en heeft een fijne stugheid. Ideaal dus voor gebruik rondom een chique aquarium.

  Lengte: 3 meter
  Kies de juiste diameter

 • Azaqua Inflow
  € 29,90

  Nu ook los verkrijgbaar! Deze filter instroom is met zorg vervaardigd uit heldere kwaliteit glas. Onder water valt hij bijna niet op. Door de inkepingen kan het vuile water naar het externe filter worden gezogen.

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

 • EHEIM classic 600 (2217)
  € 179,96 -10% € 199,95

  De EHEIM classic 600 buitenfilter is vervaardigd van eersteklas materialen die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle componenten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd voor maximale performance. Daarnaast profiteert u van de welbekende EHEIM stille werking en een laag energieverbruik. Robuust, betrouwbaar en gemaakt om lang dienst te doen!

  Voor aquaria van 180-600 Liter

 • ADA Bio Rio
  € 14,90

  Bio Rio heeft een biologische filterwerking. Het bestaat uit poreuze korrels die een perfecte plaats bieden om bacteriën te huisvesten. Dankzij de aanwezige bacterie stammen komt de biologische filtering snel op gang en wordt het aquariumwater op een efficiënte manier gezuiverd.

  Verkrijgbaar in: 1L of 2L

 • Oase FiltoSmart 60
  € 64,95

  Filtosmart 60 is een compacte buitenfilter voor een klein aquarium. Het filter is slechts 15 cm breed en 16,4 cm hoog. Daarmee is het een ideale oplossing om ook kleinere aquaria op een adequate manier te filteren.

 • Azaqua Outflow
  € 29,90

  De Azaqua Lily Pipe Outflow is ook los verkrijgbaar. Gemaakt van hoogwaardig glas voor een stijlvolle waterflow in het aquarium en aantrekkelijke prijs!

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

 • ADA Bio Cube (2L)
  € 22,90

  De ADA Bio Cubes zijn gemaakt van polyurethaan en hebben een groot hechtingsoppervlak voor bacteriën en micro-organismen. Het lichtgewicht filtermateriaal kan ook goed worden gebruikt in binnenfilters of hang-on filters en behoud zijn positieve eigenschappen over een lange periode.

  Inhoud: 2L (zwart)

 • ADA Clear Hose (3m)
  € 14,90

  ADA Clear Hose transparante filterslang om Lily pipes met het externe aquariumfilter mee te verbinden. Deze filterslang is zeer stevig en toch flexibel.

  Lengte: 3 meter

  Selecteer de gewenste afmeting:

 • Azaqua Metal Pipe Set
  € 74,90

  Glazen inflows en outflows kunnen breken bij onderhoudswerkzaamheden. De Azaqua Metal Inflow en Outflow zijn onbreekbaar en ziet er chique en stijlvol uit.

  Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen. Kies de gewenste maat.

 • Oase FiltoSmart 100
  € 99,95

  FiltoSmart is een slimme externe filter voor een aquarium tot 100 Liter. Door het smalle design van de FiltoSmart serie, kunnen deze filters ook worden toegepast wanneer er weinig ruimte is. In het filter zijn diverse kamers aanwezig waar mechanische en biologische filtratie plaats vindt. Het resultaat is helder en gezond water!

  Keuze uit: Met of zonder ingebouwde verwarming

 • EHEIM Slang verloopstuk
  € 5,75

  Slang verloopstuk van Eheim om filterslangen van verschillende diameters met elkaar te verbinden. Erg handig om bijvoorbeeld lily pipes met een dunnere diameter aan te sluiten op een filter met een grotere diameter aansluiting.

  Selecteer het gewenste type:
  12/16 naar 9/12 mm
  16/22 naar 12/16 mm

 • ADA NA Carbon (750ml)
  € 22,90

  NA Carbon heeft extreem hoge absorberende eigenschappen. Het absorptievermogen is ongeveer 20 keer hoger dan andere, conventionele actieve kool producten voor aquarium gebruik. Verwijdert verkleuring van het aquariumwater en bindt allerlei chemische stoffen die de waterkwaliteit negatief beïnvloeden. Maakt het water helderder en frisser!

  Inhoud: 750ml