Filter op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 8,00 - € 150,00

laatste reviews

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : ADA Clear Parts Set Ik ben iemand die niet...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 bellenteller REGULAR Belletjes tellen is...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 Checker M Gewoon handig!

CO2 Bellentellers

Slide thumbnailADA CO2 Beetle Counter

,,

,,

De hoeveelheid CO2 kan met behulp van een CO2 bellenteller eenvoudig worden ingesteld. Afstellen gaat een stuk gemakkelijker!

Met een CO2 bellenteller kan hoeveelheid toegevoegde CO2 aan het aquarium worden gecontroleerd. Door de CO2 toevoer inzichtelijk te hebben, kan de dosering gemakkelijker worden afgesteld en kan het eventueel op hol slaan van defecte CO2 regelaars worden opgemerkt. Te veel CO2 in het aquarium kan schadelijk zijn voor uw vissen.

Actieve filters

 • CO2 bellenteller REGULAR

  € 9,90

  Deze Azaqua CO2 bellenteller REGULAR is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een doeltreffende vormgeving. De CO2 bellen passeren het waterreservoir en zijn eenvoudig te tellen. Uw CO2 systeem is hiermee uiterst secuur af te stellen!

  Bekijk
 • CO2 bellenteller SPIRAL

  € 16,90

  Deze Azaqua bellenteller SPIRAL is gemaakt van hoogwaardig glas en ziet er bijzonder stijlvol uit. De CO2 bellen lopen door de spiraal, waardoor het aantal bellen CO2 zeer eenvoudig zijn te tellen. Simpel en stijlvol CO2 doseren aan het aquarium!

  Bekijk
 • CO2 bellenteller METAL

  € 14,90
  Een CO2 bellenteller van metaal met geïntegreerde terugslagklep. Met het extra nippeltje kan hij rechtstreeks op de CO2 drukregelaar worden aangesloten.
  Bekijk
 • Do!aqua CO2 Music Counter - CO2 bellenteller
  • -25%

  CO2 Music Counter

  € 24,68 -25% € 32,90

  De CO2 Music Counter van Do!aqua is een glazen CO2 bellenteller waarmee gemakkelijk de hoeveelheid toegevoegde CO2 is te meten. De CO2 bellenteller wordt gevuld met water en met de bijgeleverde transparante zuignappen aan de buitenkant van het aquarium bevestigd.

  Bekijk
 • ADA CO2 Glass Counter

  € 59,90

  Met deze ADA CO2 Bubble Counter kan zeer nauwkeurig bij worden gehouden hoeveel CO2 er aan het aquarium wordt toegevoegd. Door het tellen van het aantal CO2 bellen die worden losgelaten per seconde, kan naar wens meer- of minder CO2 worden toegevoegd.

  Bekijk
 • ADA CO2 Beetle Counter

  € 149,90

  Deze ADA CO2-bellenteller is geschikt voor groter aquarium. Hij heeft een praktisch en speels design en de CO2-bellen kunnen eenvoudig worden geteld als de CO2-bellen in de spiraal omhoog stijgen. De hoeveelheid CO2 die aan het aquarium wordt toegevoegd is zo eenvoudig af te stellen.

  Bekijk
 • CO2 bellenteller OVAL

  € 8,90

  Deze Azaqua CO2 bellenteller OVAL is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een doeltreffende vormgeving. De CO2 bellen passeren het waterreservoir en zijn eenvoudig te tellen. Uw CO2 systeem is hiermee uiterst secuur af te stellen!

  Bekijk
 • CAL CO2 Double Counter

  € 29,90

  De CAL Aqua Labs Double Counter functioneert zowel als normale- als hoge toevoer CO2 bellenteller, gecombineerd in één elegant design. Bepaal eenvoudig hoeveel CO2 er aan het aquarium wordt toegevoegd.

  Bekijk
 • CAL CO2 Double Counter ER

  € 35,90

  De CAL Aqua Labs Double Counter ER functioneert precies hetzelfde als de originele Double Counter, maar heeft een externe opening om hem gemakkelijke bij te kunnen vullen.

  Bekijk
 • DOOA CO2 Mini Counter

  € 26,90
  Klein, compact en degelijk. Dat is deze CO2 bellenteller van DOOA. Ideaal voor het afstemmen van de juiste hoeveelheid CO2 in een kleiner aquarium.
  Bekijk
 • CO2Art Precision Pro-Series Bubble Counter Kit

  € 15,99
  CO2Art Precision Pro-Series Bubble Counter Kit
  Bekijk
 • CO2Art Precision Stainless Steel Bubble Counter...

  € 36,99

  Precision SS-Series Stainless Steel Bubble Counter Kit

  Bekijk