• -25%
Do!aqua CO2 Music Counter - CO2 bellenteller
  • Do!aqua CO2 Music Counter - CO2 bellenteller
  • Do!aqua CO2 Music Counter - CO2 bellenteller
  • Do!aqua CO2 Music Counter - CO2 bellenteller
Do!aqua CO2 Music Counter - CO2 bellenteller
Do!aqua CO2 Music Counter - CO2 bellenteller Do!aqua CO2 Music Counter - CO2 bellenteller Do!aqua CO2 Music Counter - CO2 bellenteller

CO2 Music Counter

€ 24,68 Bespaar 25%
€ 32,90
Inclusief belasting

De CO2 Music Counter van Do!aqua is een glazen CO2 bellenteller waarmee gemakkelijk de hoeveelheid toegevoegde CO2 is te meten. De CO2 bellenteller wordt gevuld met water en met de bijgeleverde transparante zuignappen aan de buitenkant van het aquarium bevestigd.

Aantal
direct leverbaar

Voorraad
 Klant beoordelingen
 (3/5)  - 1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

Do!aqua CO2 Music Counter - CO2 bellenteller

De CO2 Music Counter van Do!aqua is een glazen CO2 bellenteller waarmee gemakkelijk de hoeveelheid toegevoegde CO2 is te meten. De CO2 bellenteller wordt gevuld met water en met de bijgeleverde transparante zuignappen aan de buitenkant van het aquarium bevestigd. De CO2 die in de Music Counter komt, zal via afzonderlijke bellen naar boven stijgen. Door die bellen te tellen kan nauwkeurig de hoeveelheid toegediende CO2 worden gemeten en ingesteld.

Het ontwerp van deze handgemaakte CO2 Music Counter is bijzonder doordat de achterkant vlak is en zo goed tegen de ruit is te bevestigen.

Om de CO2 Music Counter aan te sluiten dienen eerst de bovenste en onderste zuignappen(klein) te worden bevestigd. Hierna kan hij worden gevuld met water door hem onder te dompelen. (1 vinger op een uiteinde houden om vacuüm te creëren en loslaten) Hierna kan de onderste silicone slang worden aangesloten van 3 à 4 cm. Hieraan kan de bijgeleverde terugslagklep(controleer de stroomrichting) worden gemonteerd om te voorkomen dat er water uit het aquarium wordt geheveld en in het CO2 apparaat komt. Op het andere uiteinde van de Music Counter kan de silicone slang naar de CO2 diffusor worden bevestigd. De CO2 Music Counter is zeer goed te gebruiken in combinatie met de CO2 Music Glass van Do!aqua. Als nu de CO2 aanvoer op de terugslagklep wordt aangesloten is het systeem klaar om nauwkeurig en verantwoord CO2 toe te voegen aan uw aquarium!

Vul het water in de Music Counter bij als het niveau te laag wordt.

 

Bekijk de ADA brochure in PDF formaat: A series of leaflet, CO2
Lees hier: alles over CO2 toevoegen in het aquarium

Bekijk ook:  Waarom kiezen voor ADA?

DO-140-102

Datasheet

Product type:
CO2 bellenteller
Fabrikant:
Do!aqua (ADA)
Type:
CO2 Music Counter
Diepte:
30 mm
Hoogte:
90 mm
Toebehoren:
2x zuignap transparant, pipet
Materiaal:
Glas
Artikel nummer:
DO-140-102
door op  24 Feb 2017 (CO2 Music Counter) :
(3/5

Bellenteller Music Counter

Positief is dat de bellenteller heel mooi is en goed werkt. Negatief is (voor mij) dat de bevestiging van de bellenteller aan de flexibele CO2 slang moeilijk is doordat het zo klein is. Het feit dat het water in de bellenteller zeer snel vermindert door opname in de CO2 is - gezien de montageproblemen - voor mij ook negatief.
Een bellenteller is een optionele uitrusting en na twee maanden gebruik van een CO2 systeem ben ik niet meer overtuigd van de behoefte.
Maar het blijft mooi!

Eerder samen gekocht met