Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Productnaam:

Productnaam:

Herkomst:

Herkomst:

Groeisnelheid:

Groeisnelheid:

Lichtbehoefte:

Lichtbehoefte:

CO2 behoefte:

CO2 behoefte:

Kleur:

Kleur:

Moeilijkheidsgraad:

Moeilijkheidsgraad:

Prijs

Prijs

 • € 2,00 - € 23,00

Maximale versheid

Check de actuele voorraad indicator:stock levels
Meer bestellen dan op voorraad?

  Bestel vóór maandag (wo t/m zo)= bezorging op donderdag/vrijdag.

  Bestel vóór woensdag (ma t/m di)= bezorging op vrijdag/zaterdag.

Zie ook onze blog

*zo lang de voorraad strekt

Midden beplanting


Aquariumplanten voor de middenzone reiken boven de voorgrondplanten uit en zijn goed te plaatsen vóór de achtergrondplanten. Solitaire planten of plantengroepen als blikvanger op de gouden ratio. Combineer voor het mooiste resultaat contrasten tussen bladvorm, bladkleur, hoogte en textuur.

Er zijn 120 producten.

Item 1-24 van 120 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Alternanthera reineckii 'Cardinalis'
  € 3,55
  v.a. € 2,84
  Alternanthera reineckii 'Cardinalis' is misschien wel de mooiste van alle Alternanthera reineckii soorten. Het is een prachtige, volle stengelplant met prachtige bladeren. De bladeren zijn ei-vormig en hebben aan de bovenkant een donkerrode/bruine tint en zijn aan de onderkant intens donkerrood.
 • Alternanthera reineckii 'Pink'
  € 4,35
  v.a. € 3,48

  Alternanthera reineckii 'Pink' komt uit Zuid-Amerika en heeft een paarse kleur aan de onderkant van de bladeren. Dit geeft een effectief contrast met vele andere groene aquariumplanten. In het bijzonder wanneer deze in een groep wordt geplaatst.

 • Alternanthera reineckii 'Rosanervig'
  € 6,30
  v.a. € 5,04

  Alternanthera reineckii 'Rosanervig' is een fraaie aquariumplant met een intens roze kleur en waarbij de bladnerven iets lichter van kleur zijn. Deze cultivar heeft een compactere groei en de stengel wordt niet zo hoog als andere Alternanthera soorten.

 • Alternanthera sessilis
  € 3,55
  v.a. € 2,84
 • Anubias afzelii
  € 6,35
  v.a. € 5,08
 • Anubias barteri 'Coffeefolia'
  € 13,25

  Anubias barteri 'Coffeefolia' is een erg mooie kweekvariant van de Anubias barteri. Deze gemakkelijke aquariumplant wordt 15 tot 25 cm hoog en het rizoom wordt 10 cm en langer. Karakteristiek is de bijzondere bladvorm, waarbij de bladribben sterk gebogen zijn. Dit zorgt voor een boeiend tafereel in zowel een klein als groot aquarium.

 • Anubias barteri var. glabra
  € 8,30
  v.a. € 6,64

  Anubias barteri var. glabra is afkomstig uit West-Afrika. Een prachtige aquariumplant met dunne bladeren van 10 tot 20cm lang en met een donkergroene kleur.

 • Anubias barteri var. barteri
  € 8,30
  v.a. € 6,64

  Anubias barteri var. barteri komt uit West-Afrika en is een gemakkelijke aquariumplant. Hij groeit onder dezelfde omstandigheden als Anubias barteri var. nana, maar dan met bladeren van 25 tot 40 cm hoog.

 • Anubias barteri var. caladiifolia
  € 8,30
  v.a. € 6,64

  Anubias barteri var. caladiifolia is een aquariumplant die is ontstaan in een Australisch laboratorium. Hij lijkt sterk op de gewone Anubias barteri var. nana, maar kenmerkt zich door een schitterend hartvormig blad.

 • Anubias barteri var. nana
  € 6,30
  v.a. € 5,04

  Anubias barteri var. nana is een kleine, decoratieve aquariumplant die goed groeit in uiteenlopende omstandigheden. Oorspronkelijk komt hij uit Kameroen en wordt zo'n 5 tot 10 cm groot. Het rizoom bereikt ook een lengte van 10cm of meer. Anubias groeit langzaam en de bladeren gaan enkele jaren mee.

  Verkrijgbaar in Pot en In Vitro cup

 • Anubias barteri var. nana 'Coin'
  € 7,00
  v.a. € 5,60
 • Anubias gracilis
  € 8,30
  v.a. € 6,64

  Anubias gracilis komt uit West-Afrika, net als vele andere Anubias soorten. Driehoekige bladeren van 5-10cm op lange stelen maken van de Anubias gracilis de meest elegante soort en is tevens een robuuste aquariumplant.

 • Anubias 'Petite'
  € 8,30
  v.a. € 6,64

  Anubias 'Petite' is een mutatie van de Anubias nana en heeft nog kleinere bladeren. Ook deze groeit erg langzaam en is niet altijd even gemakkelijk om in goede condities te houden. Hij blijft kleiner dan 5cm en de rizoom wordt 10cm of langer.

 • Bacopa australis
  € 4,35
  v.a. € 3,48

  Bacopa australis komt uit Brazilië en niet uit Australië zoals de naam doet vermoeden. In het aquarium worden stengels van deze plant zo'n 10-30cm hoog. Net zoals andere Bacopa soorten is ook deze gemakkelijk in het aquarium te verzorgen.

 • Bacopa caroliniana
  € 4,35
  v.a. € 3,48

  Bacopa caroliniana komt uit de Verenigde Staten en wordt al vele jaren als aquariumplant gebruikt. De stengels worden 10-30cm hoog en is vrij gemakkelijk in het aquarium te verzorgen.

  Verkrijgbaar in Pot of In Vitro Cup

 • Bacopa monnieri 'compact'
  € 5,20
  v.a. € 4,16

  Bacopa monnieri 'compact' is een cultivar van Bacopa monneri en groeit meer compact. Onder goede verlichting kruipt deze frisgroene aquariumplant zelfs over de bodem.

 • Blyxa japonica
  € 9,60
 • Bolbitis heudelotii
  € 8,30
  v.a. € 6,64

  Bolbitis heudelotii komt uit West-Afrika en is een erg mooie varen met transparante bladeren. De bladeren van deze makkelijke aquariumplant worden 15-40cm lang en is te bevestigen op hout en steen.

 • Bucephalandra 'Kedagang'
  € 9,60

  Bucephalandra 'Kedagang' groeit in de natuur op stenen en hout in rivieren en beken, vergelijkbaar met Anubias. Het onderhoud en de groei komt ook overeen met dat van Anubias soorten en kan op hout of steen worden gebonden.

  Wordt geleverd als in-vitro cup of 5,5cm pot

 • Bucephalandra pygmaea 'Bukit Kelam'
  € 8,30
  v.a. € 6,64

  Bucephalandra 'Wavy Green' groeit in de natuur op stenen en hout in rivieren en beken, vergelijkbaar met Anubias. Het onderhoud en de groei komt ook overeen met dat van Anubias soorten en kan op hout of steen worden gebonden.

 • Bucephalandra sp. 'Red'
  € 8,30
  v.a. € 6,64

  Bucephalandra sp. 'Red' groeit in de natuur op stenen en hout in rivieren en beken, vergelijkbaar met Anubias. Het onderhoud en de groei komt ook overeen met dat van Anubias soorten en kan op hout of steen worden gebonden.

 • Ceratopteris thalictroides
  € 5,20
  v.a. € 4,16

  Ceratopteris thalictroides is een snelgroeiende aquariumplant uit Azië en stelt weinig eisen aan het aquarium. De plant heeft een bijzonder vertakte bladstructuur die erg decoratief kan zijn.