Techniek

Een tropisch aquarium heeft technische hulpmiddelen nodig voor het succesvol verzorgen van vissen en planten. Een perfect aquarium voor optimaal kijkgenot, aquariumverlichting voor optimale plantengroei en natuurlijke weergave van kleuren, stroming en filtering voor gezonde waterkwaliteit, CO2 bemesting voor plantengroei etc. Onze mening: Al die tijd die u besteed om naar het aquarium te kijken is het waard om voor de allerbeste producten te kiezen!

Subcategoriën

 • Aquarium
  Slide thumbnailADA Cube Garden Mini S (30x18x24)

  ,,

  ,,

  Beleef de schoonheid van de natuur. Vijf aan elkaar verbonden stukken glas dat ontelbare mogelijkheden biedt om een rustgevende onderwaterwereld tot leven te brengen!

  Koop een aquarium om te genieten van natuur in huis. Bij ons is volop keuze in aquaria, techniek en inrichting om een prachtige aquascape in huis te halen. Genieten van een aquascape vraagt om het juiste aquarium. Om weg te kunnen dromen bij de layout van een Nature aquarium, zorgt alles wat overbodig is alleen maar voor afleiding. Het draait om de inhoud van het aquarium, dat we daar onze fantasie de vrije loop kunnen laten. Aquascapen, creëren met de natuur, geïnspireerd door de natuur.

 • Beluchting

  Een luchtpomp brengt zuurstof in het aquarium. Het toevoegen van zuurstof kan een uitkomst zijn bij aquaria met veel vissen en weinig planten, zoals bijvoorbeeld in kweekaquaria. Een luchtpomp met sponsfilter is ook ideaal voor een garnalen aquarium. Ook 's nachts zuurstof toevoegen aan een beplant aquarium heeft een positieve uitwerking op het ecosysteem in het aquarium.

 • CO2 toevoegen
  Slide thumbnailEHEIM pHcontrol+e Set

  ,,

  ,,

  Koolstof is het belangrijkste element voor gezonde plantengroei. Door het toevoegen van CO2 worden planten in hun natuurlijke behoefte voorzien.

  In een aquarium waar CO2 wordt toegevoegd zullen aquariumplanten beter groeien. Aquariumplanten hebben naast licht ook CO2 nodig voor fotosynthese. U vindt hier producten om CO2 aan het aquarium toe te voegen. Met een CO2 systeem kunt u de pH van het aquariumwater verlagen. CO2 bemesting is praktisch onmisbaar in een stevig beplant aquarium.

 • Doseerpomp

  Dagelijks de juiste dosering plantenvoeding toedienen kan een lastige klus zijn. Met een doseerpomp kan eenvoudig de juiste hoeveelheid vloeibare plantenvoeding aan het aquarium worden toegevoegd. Ideaal voor bijvoorbeeld doseren volgens de Estimative Index of wanneer het niet lukt om regelmatig uw aquariumplanten te bemesten.

 • Filter
  Slide thumbnailOase BioMaster 250

  ,,

  ,,

  Het filter is het zuiverende hart van het aquarium. Voorzie het aquarium van goede watercirculatie met groot, zuiverend vermogen.

  Een goed filter is van essentieel belang voor de waterkwaliteit van een aquarium. Bacteriën breken afvalstoffen af en schadelijke stoffen kunnen worden verwijderd. Helder water laat licht beter doordringen en in schoon water voelen vissen zich beter thuis.

 • Meubels

  Deze aquariummeubels zijn met hun neutrale uitstraling een aanwinst in elk interieur. Het aquarium meubel heeft een stijlvol design en is de perfecte onderkast voor uw aquascape. Een ADA style cabinet voor uw aquarium is er in wit of grijs. De minimalistische vormgeving versterkt de rustgevende uitstraling van uw Nature aquarium.

 • Opvoerpomp
  Een opvoerpomp is ideaal voor gebruik in een sump of bioloog. Sommige opvoerpompen zijn universeel inzetbaar en kunnen in droogopstelling of onderwater worden gebruikt. Bijvoorbeeld in een interne filterkamer of voor een waterval.
 • Osmoseapparaat

  Een goede samenstelling van aquariumwater is belangrijk voor de gezondheid van vissen en de groei van aquariumplanten. Met behulp van een Osmoseapparaat kan leidingwater met hoge hardheid gemakkelijk naar de ideale waardes worden gebracht. Door Osmosewater met kraanwater te mengen kan water op verantwoorde wijze zachter worden gemaakt.

 • Stromingspomp
  Stromingspompen maken het mogelijk om meer stroming te creëren. In een zeeaquarium is een stromingspomp of wavemaker van belang om het koralen naar de zin te maken. Voor een aquascape kan een stromingspomp handig zijn om "deadspots" te voorkomen. Zeker bij een groter aquarium kan hiermee een betere watercirculatie worden gerealiseerd.
 • Twinstar

  TWINSTAR remt effectief de groei van algen, zonder schadelijk te zijn voor de ecologische omgeving in het aquarium. Het houdt het aquarium schoon door sporen van algen en ziektekiemen te elimineren. De micro-bubbles vernietigen de celwand van groene algen en is onschadelijk voor aërobe bacteriën. Ook aquariumplanten blijven vrij van aangroei van algen. Hierdoor zijn zij beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en hebben algen minder kans!

 • UV sterilisatie

  Een UV lamp zuivert het aquarium van algen, ziekteverwekkers en verontreiniging. UV-C licht is ultraviolette straling met de potentie om chemische reacties in gang te zetten. Het UV-C licht met korte golflengte heeft een agressieve uitwerking en maakt organische microverontreinigingen onschadelijk.

 • Verlichting

  Voor een gezonde groei hebben aquariumplanten licht nodig. Een heldere verlichting boven het aquarium draagt bij aan het kijkplezier en vergroot de frisse aanblik van de inrichting in het aquarium. Daarbij is het design van zowel LED als HQI aquarium verlichting belangrijk voor de totale uitstraling van de aquascape binnen uw interieur.

 • Verwarming

  Met een aquarium verwarming zorgen we er voor dat tropische vissen en planten zich thuis voelen in het aquarium en het aquariumwater altijd de gewenste temperatuur heeft. Niet alle aquarium verwarming is uit het zicht weg te werken, waardoor ieder type verwarming zijn eigen voor- en nadelen heeft.

 • Voederautomaat
  Voederautomaat voor uw aquariumvissen nodig? Vind hier uitstekende voederautomaten die uw vissen automatisch van de juiste hoeveelheid visvoer voorzien. Erg handig voor wanneer het regelmatig voeren niet altijd lukt. Bijvoorbeeld wanneer u op vakantie bent of wanneer u werkt in ploegendiensten. Met een voederautomaat hoeft nooit een voederbeurt te worden gemist!
 • Wabi-kusa

  Wabi-kusa beschrijft het houden van aquatische planten in emerse vorm. Kleinschalig, bijna bloemsierkunst. Een plezierige manier om de schoonheid van aquariumplanten emers (boven water) te beleven. Met wat creativiteit en zorg zijn er bijzonder decoratieve creaties te maken die zonder meer in het oog springen.

Er zijn 943 producten.

Item 1-24 van 943 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Strideways Sado 30P
  € 39,90

  Voor dit Sado aquarium is gebruik gemaakt van extra helder glas. De transparantie siliconen lijm is netjes aangebracht, waardoor dit aquarium een strakke uitstraling heeft. Het formaat is volgens de standaard, prettige verhoudingen.

  Afmeting: 30x18x24 cm
  Glasdikte: 5mm

 • Oase StyleLine 85 set
  Kleur: Zwart Wit
  € 349,95
  StyleLine is de compacte serie aquaria van Oase. Deze aquariumset wordt compleet geleverd met meubel, filter en verlichting. Met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding is de set ideaal voor beginners.

  Afmeting incl. meubel: 50x36x145cm
  Verkrijgbaar in zwart of wit
 • ILA Aquarium (20x20x25cm)
  € 43,45
  Een ILA aquarium is een hoogwaardig aquarium, ideaal om een aquascape in te maken. Waar een normaal aquarium een groene tint in het glas heeft, geeft een ILA aquarium geen enkele verkleuring. Ultra Clear glas zorgt er voor dat de doorkijk extreem helder is. Randen zijn in mooi facet geslepen en spiegelglad gepolijst.

  Afmeting: 20x20x25cm
 • Oase HeatUp
  Type: 25 Watt 50 Watt 75 Watt 100 Watt 150 Watt 200 Watt 250 Watt 300 Watt 400 Watt
  € 24,95
  Voor een aquarium is een temperatuur tussen 20-25°C ideaal. Met de regelknop aan de bovenzijde van deze aquariumthermosstaat kan de gewenste temperatuur nauwkeurig worden ingesteld. Zodra de verwarming ingeschakeld wordt door de gepatenteerde bimetaaltechniek, gaat het controlelampje branden.

  Verkrijgbaar in: 25, 50, 75,100, 150, 200, 250 en 300 Watt
 • ADA Cube Garden 20-C (20x20x20)
  € 69,90

  De verbindingen van het glas zijn met een speciale productietechniek vervaardigd en er is gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit silicone kit. Hierdoor is een frame overbodig en kan alle aandacht van de kijker naar de layout gaan en wordt men niet afgeleid door storende kitranden of stabilo's.

  Cube Garden 20-C (20x20x20cm /5mm)

 • TEC 1 NG 1-kanaal doseerpomp
  € 79,95

  TEC 1 NG is een 1-kanaals doseerpomp voor het automatisch doseren van vloeistoffen. Hiermee kan bijvoorbeeld een complete vloeibare plantenvoeding of sporenelementen zeer nauwkeurig worden toegevoegd aan het aquarium.

 • EHEIM Vivaline 126 LED+
  Kleur: Wit grijs-eiken antraciet
  € 597,95

  EHEIM Vivaline 126 set is compleet met een aquarium, meubel, led verlichting, filter, verwarming en biologische filtermedia. Alleen de inrichting, planten en vissen ontbreken nog.

  Verkrijgbaar in wit, grijs-eiken of antraciet

 • Azaqua CO2 Diffusor cup HQ
  Diameter: 15mm 20mm 30mm 40mm 50mm
  € 24,90
  v.a. € 21,90

  Met deze CO2 diffusor is het eindelijk gelukt om een indrukwekkende kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Fijne belletjes worden geproduceerd en gelijkmatig verdeeld over het membraan.

  Selecteer het gewenste type voor de afmeting van uw aquarium.

 • Seachem Purigen
  Inhoud: 100 ml 250 ml 500 ml 1000 ml
  € 14,99

  Seachem Purigen is een eersteklas filtermateriaal met de hoogste organische verwijderingscapaciteit voor kristalhelder aquarium water. Hoge waardes van ammonia, nitriet en nitraat kunnen voor algproblemen zorgen in het aquarium, maar blijven onder controle dankzij dit unieke filtermateriaal.

  Purigen is verkrijgbaar in 100 ml, 250ml, 500ml, 1L
  Let op: de 100ml wordt geleverd in een kant en klaar filternet.

 • ADA Solar RGB
  € 849,90

  ADA Solar RGB is de nieuwste, sensationele LED aquariumverlichting van ADA. Deze LED lamp garandeert niet alleen een gezonde plantengroei van aquariumplanten, maar zal ook zorgen voor een spectaculaire kleurenpracht.

 • EHEIM reeflex UV 350
  € 139,95

  EHEIM reeflexUV 350 is een UV-lamp voor het aquarium met een nieuw type reflector technologie en vermindert algen en micro-organismen in het water.

  Ideaal voor een aquarium van 80 tot 350 L

 • Daytime Matrix profiel
  Type: matrix 30 matrix 40 matrix 50 matrix 60 matrix 70 matrix 80 matrix 90 matrix 100 matrix 110 matrix 120 matrix 130 matrix 140 matrix 150 Matrix 160 Matrix 170
  € 142,00

  De nieuwe Daytime Matrix LED aquarium verlichting biedt nog meer mogelijkheden om de verlichting geheel naar wens samen te stellen.

  Selecteer de gewenste lengte en kies de gewenste accessoires.

 • EHEIM Air Pump 100
  € 42,95

  EHEIM Air Pump 100 is één van de stilste luchtpompen in zijn klasse en dat is precies wat iedere aquariumliefhebber van zijn luchtpomp eist. Deze luchtpomp heeft een enkele uitgang en is in te stellen tot 100 Liter per uur. Een EHEIM diffusor is inbegrepen.

 • Daytime Matrix voor Juwel Rio 125 samenstellen
  € 0,00

  Met deze set zijn de benodigde Daytime accessoires snel en eenvoudig te selecteren. Zo is het makkelijk en overzichtelijk om het aquarium om te bouwen naar prachtige LED verlichting van uitzonderlijke kwaliteit!

  Selecteer de gewenste modules en eventuele aansturing.

 • TWINSTAR M3
  € 79,90

  TWINSTAR M3 helpt bij het bestrijden van algen in het aquarium. Met de computergestuurde unit en elektrode worden de sporen van verschillende soorten algen vernietigd. De microbubels vernietigen de celwand en daarmee de groei van onder andere groene algen, draadalgen, bruine alg, blauwe alg, pluisalg en groene puntalg.

  Gesckikt voor aquaria van 20-50 Liter

 • EHEIM classic 150 (2211) buitenfilter
  • -10%
  EHEIM classic 150 (2211)
  € 74,25 -10% € 82,50

  De EHEIM classic 150 buitenfilter is vervaardigd van eersteklas materialen die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle componenten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd voor maximale performance. Daarnaast profiteert u van de welbekende EHEIM stille werking en een laag energieverbruik. Robuust, betrouwbaar en gemaakt om lang dienst te doen!

  Voor aquaria van 50-150 Liter

 • Azaqua CO2 bellenteller REGULAR
  € 9,90

  Deze Azaqua CO2 bellenteller REGULAR is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een doeltreffende vormgeving. De CO2 bellen passeren het waterreservoir en zijn eenvoudig te tellen. Uw CO2 systeem is hiermee uiterst secuur af te stellen!

 • Azaqua Lily Pipe SET
  type: S (13mm) M-50 (13mm) L (17mm)
  € 39,90

  De Azaqua Lily Pipe SET is gemaakt van hoogwaardig glas. Hierdoor wordt er geen afbreuk wordt gedaan aan de esthetische indruk van het aquarium. Ook is het glas dik uitgevoerd. Ideaal voor beginners en liefhebbers van degelijke kwaliteit!

  Verkrijgbaar in maat S, M en L

 • Azaqua CO2 Checker M
  € 9,90

  Handige CO2 checker voor ieder type aquarium van klein tot groot. Voor bevestiging tegen de ruit kan hij op iedere gewenste plaats worden gehangen. Zo is op verschillende plekken in het aquarium het CO2 gehalte te meten.

  LET OP: exclusief CO2 check / indicatorvloeistof

 • Dennerle Osmose Compact 130
  € 89,99

  Met een Osmoseapparaat kan leidingwater met hoge hardheid gemakkelijk naar de ideale watersamenstelling worden gebracht. Door dit Osmosewater met kraanwater te mengen wordt het mogelijk om op verantwoorde manier het aquariumwater zacht en zuur te maken.

  Compleet, inclusief montage

 • CO2 systeem samenstellen
  € 0,00

  Complete CO2 set samenstellen met alle benodigdheden om zorgeloos CO2 toe te voegen aan het aquarium. CO2 is de belangrijkste voedingsbron voor aquariumplanten. Een goed CO2 systeem is daarom een zinvolle investering voor uw aquarium.

  Selecteer zelf een CO2 bellenteller en CO2 diffusor om de set compleet te maken voor het formaat van uw aquarium.

 • Transparante Filterslang 9/12mm
  Type: Per meter Rol 3 meter
  € 1,95

  Transparante filterslang om het externe filter mee aan te sluiten. De slang is "food safe" en geeft dus geen schadelijke stoffen af aan het aquarium.

  Afmeting: 9/12mm
  Per meter of per rol van 3 meter

 • Aquarium meubel (45x27x80cm)
  Kleur: agaatgrijs wit-hoogglans
  € 399,90

  Dit strakke aquariummeubel is met zijn neutrale uitstraling een aanwinst in elk interieur. Het aquarium meubel heeft een stijlvol design en is de perfecte onderkast voor uw aquascape. Een ADA style cabinet voor uw Nature aquarium in wit-hoogglans of agaatgrijs.

  Afmeting: 45x27x80cm

  Verkrijgbaar in de kleuren:
  - agaatgrijs
  - wit-hoogglans

 • Twinstar Light B-Line 20B II
  € 34,90
  Twinstar B-Line II heeft een ideale helderheid, natuurlijke kleuren en verbeterd design. De nieuwe Twinstar B Line is de perfecte verlichting voor een aquarium waar vissen of garnalen de hoofdrol spelen.