• Nieuw
Azaqua CO2 bellenteller REGULAR HQ
Azaqua CO2 bellenteller REGULAR HQ

Azaqua CO2 bellenteller REGULAR HQ

€ 13,90
Inclusief belasting

Deze Azaqua CO2 bellenteller REGULAR is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een doeltreffende vormgeving. De CO2 bellen passeren het waterreservoir en zijn eenvoudig te tellen. Uw CO2 systeem is hiermee uiterst secuur af te stellen!

Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Direct meebestellen

Combineer met

CO2 slang (flexibel) per m

CO2 slang (flexibel) per m

€ 1,90
ADA Clear Parts Set

ADA Clear Parts Set

€ 9,90
ADA CO2 Check Valve

ADA CO2 Check Valve

€ 4,90

Azaqua CO2 bellenteller REGULAR HQ

Azaqua CO2 bellenteller REGULAR HQ is de ideale tool om de CO2 dosering af te stellen. Niet alleen is hij nauwkeurig, de HQ uitvoering is robuust en heeft een prettig design dat gezien mag worden.

Bij een ideale CO2 gehalte is de groei van aquariumplanten optimaal. Met behulp van een CO2 bellenteller is het CO2 systeem gemakkelijk af te stellen. De CO2 bellen die door het waterreservoir in de bellenteller opstijgen, zijn gemakkelijk te tellen.

Maak gebruik van een CO2 Checker. Is bij X aantal bellen per minuut de kleur in de vloeistof nog steeds blauw? Verhoog stapsgewijs het aantal bellen per minuut tot de vloeistof in de CO2 checker groen kleurt. Bij een te laag CO2 gehalte van het aquarium, zijn er meer bellen per minuut te doseren en vice versa.

Deze Azaqua CO2 bellenteller REGULAR HQ is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een doeltreffende, stijlvolle vormgeving.

CO2 bellenteller Regular HQ gebruiksaanwijzing:

Met behulp van 2 meegeleverde zuignappen is de CO2 bellenteller aan de buitenkant van het aquarium tegen de ruit aan te bevestigen. De CO2 bellenteller wordt geplaatst tussen het terugslagventiel en de CO2 diffusor. Voordat de bellenteller wordt geïnstalleerd, dient deze te worden gevuld met water. Dit kan door hem onder water te houden. Gebruik een terugslagventiel om te voorkomen dat waterreservoir leeg stroomt. Gebruik voor het aansluiten van deze bellenteller uitsluitend flexibele, siliconen CO2 slang.

Inclusief 2 transparante zuignappen

Hoogte: ca. 122mm
Diameter: 17mm

AZ-3906

Datasheet

Product soort:
CO2 bellenteller
Productnaam:
CO2 bellenteller REGULAR
Fabrikant:
Azaqua
Hoogte:
125 mm
Diameter:
17 mm
Toebehoren:
2x transparante zuignap
Materiaal:
Glas
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.

Bijpassende accessoires

  • CO2 slang (flexibel) per m
    Prijs € 1,90