Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Merk

Merk

Materiaal:

Materiaal:

Inflow of Outflow:

Inflow of Outflow:

Door een technisch probleem zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Inflow & Outflow

Zorg met de juiste inflow en outflow voor goede stroming en adequate watercirculatie in het aquarium. Een glazen filterinlaat ziet er stijlvol uit en valt bijna niet op onder water, maar is kwetsbaar. Een metalen inflow en outflow is robuust en tijdloos.

Er zijn 38 producten.

Item 1-24 van 38 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Azaqua Lily Pipe SET
  type: S (13mm) M-50 (13mm) L (17mm)
  € 39,90

  De Azaqua Lily Pipe SET is gemaakt van hoogwaardig glas. Hierdoor wordt er geen afbreuk wordt gedaan aan de esthetische indruk van het aquarium. Ook is het glas dik uitgevoerd. Ideaal voor beginners en liefhebbers van degelijke kwaliteit!

  Verkrijgbaar in maat S, M en L

 • Azaqua Lily Pipe set Mini
  € 39,90

  De Lily Pipe set Mini is gemaakt van hoogwaardig glas. Hierdoor wordt er geen afbreuk wordt gedaan aan de esthetische indruk van het aquarium. Ook is het glas dik uitgevoerd. Ideaal is voor beginners!

 • Azaqua Skimmer
  Diameter: 13mm 17mm
  € 39,90

  Deze handige aanzuigbuis is voorzien van een regelbare skimmer. Hierdoor wordt gelijktijdig het water van de onderkant en het wateroppervlak aangezogen naar het filter. Door het water oppervlak vrij te houden van vuildeeltjes of oliefilm, blijft de gasuitwisseling mogelijk en ziet het er bovendien fris uit!

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

 • Azaqua Inflow
  Diameter: 13mm 17mm
  € 29,90

  Nu ook los verkrijgbaar! Deze filter instroom is met zorg vervaardigd uit heldere kwaliteit glas. Onder water valt hij bijna niet op. Door de inkepingen kan het vuile water naar het externe filter worden gezogen.

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

 • Azaqua Outflow
  Type: 13 mm 17 mm
  € 29,90

  De Azaqua Lily Pipe Outflow is ook los verkrijgbaar. Gemaakt van hoogwaardig glas voor een stijlvolle waterflow in het aquarium en aantrekkelijke prijs!

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

 • Azaqua Metal Pipe Set
  Type: 13-S 13-M 13-L 17-L
  € 74,90

  Glazen inflows en outflows kunnen breken bij onderhoudswerkzaamheden. De Azaqua Metal Inflow en Outflow zijn onbreekbaar en ziet er chique en stijlvol uit.

  Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen. Kies de gewenste maat.

 • Azaqua Stainless Steel Lily Pipe Set
  Type: 13 mm 17 mm
  € 59,90

  Een metalen inflow en outlow hebben meerdere voordelen ten opzichte van de glazen lily pipes. Deze metalen inflow en outflow set geven het aquarium een stijlvolle indruk, zijn onderhoudsvriendelijk en robuurst. Gemaakt van roestvrij staal met een glanzende finish, ziet deze set er hoogwaardig en luxueus uit.

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

 • Azaqua Stainless Steel Skimmer Set
  Type: 13 mm 17 mm
  € 74,90
  Stainless Steel Skimmer Set is de stijlvolle oplossing voor een goede watercirculatie en schoon wateroppervlak. De glanzende finish geven de lily pipes een industriële, moderne uitstraling dat in ieder interieur zal passen.

  Keuze uit: 13mm of 17mm
 • Azaqua Inflow custom
  Diameter: 13mm 17mm
  € 24,90

  Deze filter instroom is met zorg vervaardigd uit heldere kwaliteit glas. In tegenstelling tot andere inflows is dit een rechte buis die niet over de rand van het aquarium hoeft te hangen.

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

 • Azaqua Outflow custom
  Diameter: 13mm 17mm
  € 24,90

  Glazen filter uitlaat pijp met elegante vorm die ideaal is voor gebruik in een gesloten aquarium. Waar standaard outflows over de rand heen moeten hangen, heeft deze outflow het voordeel dat hij vrij te positioneren is.

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

 • Spray Bar glas
  type: 90-L 180-L
  € 59,90

  De Azaqua Spray Bar is gemaakt van hoogwaardig glas met een zeer nette afwerking. De ideale oplossing voor aquaria met een dichte lichtkap met externe filter, waarbij geen storende techniek in het aquarium gewenst is.

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

 • ADA Lily Pipe Mini V (Inflow)
  Type: Mini V-1 Mini V-2
  € 77,90

  Deze ADA Lily Pipe Mini V (Inflow) is speciaal gemaakt voor een klein formaat aquarium met een glasdikte van 5mm of minder. Hij is compact en hoeft niet worden vastgemaakt met zuignappen. Hierdoor verstoort hij de totale aanblik van de aquascape niet.

  Zie onderstaande tabel voor het gewenste type.
  (uitstroom voor externe filter is apart verkrijgbaar: link)

 • ADA Lily Pipe Mini P (Outflow)
  Type: Mini P-1 (10mm) Mini P-2 (13mm)
  € 77,90

  Deze ADA Lily Pipe Mini P (Outflow) is speciaal gemaakt voor een klein formaat aquarium met een glasdikte van 5mm of minder. Hij is compact en hoeft niet worden vastgemaakt met zuignappen. Hierdoor verstoort hij de totale aanblik van de aquascape niet.

  Zie onderstaande tabel voor het gewenste type.
  (instroom voor externe filter is apart verkrijgbaar: link)

 • ADA Lily Pipe Spin P (Outflow)
  Type: Spin P-1 (10mm) Spin P-2 (13mm)
  € 89,90

  Voor een klein aquarium waar een rustige stroming gewenst is, is deze ADA Lilly Pipe Spin P (Outflow) de ideale oplossing. Dankzij zijn ingenieuze vorm raakt het water in draaiende beweging, waardoor de snelheid afneemt.

  Verkrijgbaar in diameter 10mm en 13mm
  (instroom voor externe filter is apart verkrijgbaar: link)

 • ADA Lily Pipe V (Inflow)
  Type: V-3 V-5 V-7 (17mm) V-7 (20mm)
  € 109,90

  Deze ADA Lily Pipe V (Inflow) is een filter inlaat welke speciaal is gemaakt voor gebruik in een frameloos volglas aquarium. De handgemaakte glazen buis is voorzien van inlaatspleten waardoor het water kan worden aangezogen naar het externe filter.

  Zie onderstaande tabel voor het gewenste type.

 • ADA Lily Pipe P (Outflow)
  Type: P-1 (10mm) P-2 (13mm) P-4 (13mm) P-6 (13mm) P-6 (17mm)
  € 89,90

  Deze ADA Lily Pipe P (uitlaat) is een filter uitstroom welke speciaal is gemaakt voor gebruik in een frameloos volglas aquarium. De lily pipe hangt over de rand van het aquarium en zorgt voor een optimale watercirculatie in het aquarium.

  Zie onderstaande tabel voor het gewenste type.
  (filter inlaat is apart verkrijgbaar: link)

 • ADA Metal Jet Pipe P (Outflow)
  Type: P-1 P-2
  € 64,90

  De Metal Jet Pipe P (Outflow) is een robuuste, metalen uitstroom voor het externe aquariumfilter. Dankzij het fijne RVS gaas, stroomt het water rustig het aquarium in. Dit is geschikt voor een aquarium met vissen met een voorkeur voor rustige stroming.

  Verkrijbaar in 2 uitvoeringen
  (filter inlaat is apart verkrijgbaar: link)

 • ADA Metal Jet Pipe V (Inflow)
  Type: V-1 V-2
  € 64,90

  De Metal Jet Pipe V (Inflow) is een robuuste, metalen aanzuigbuis voor het externe aquariumfilter. Dankzij het fijne RVS gaas, wordt het water gelijkmatig het filter in gezogen. De rustige stroming en het fijne materiaal voorkomen dat grof vuil, garnalen of vissen in het filter terecht komen.

  Verkrijbaar in 2 uitvoeringen
  (filter uitlaat is apart verkrijgbaar: link)

 • CAL Influx X (inlaat)
  Type: X1 (13mm) X2 (13mm) X3 (17mm)
  € 29,90

  De Influx filterinlaat van Cal Aqua Labs beschikt over zorgvuldig geplaatste inlaat spleten met een goede verdeling over de waterkolom. Het resultaat is dat het water gelijkmatig vanuit meerdere waterlagen wordt aangezogen naar het filter en waardoor een optimale watercirculatie plaatsvindt!

  Selecteer de gewenste uitvoering

 • CAL Influx Xs (Short inlaat)
  Type: X1s (13mm) X2s (13mm) X3s (17mm)
  € 29,90

  De Influx Xs serie filterinlaat van Cal Aqua Labs is ideaal voor een laag aquarium. De zorgvuldig geplaatste inlaat spleten zorgen voor een goede verdeling over de waterkolom.

  Selecteer de gewenste uitvoering

 • Do!aqua Poppy Glass PV (Inflow) - glazen aanzuigbuis voor extern aquarium filter
  • -30%
  Poppy Glass PV (Inflow)
  Type: PV-1 (13mm) PV-2 (13mm) PV-3 (17mm)
  € 48,93 -30% € 69,90
  v.a. € 41,93

  Deze glazen aanzuigbuis voor een externe filter is geschikt voor een aquarium waarin vissen zwemmen die rustige stroming op prijs stellen. Met zijn ronde vorm heeft de Poppy Glass een schattig karakter.

  Zie onderstaande tabel voor het gewenste type.
  (filter uitstroom is apart verkrijgbaar: link)

 • Borneo Wild Flow Glass S outflow
  • -30%
  Borneo Wild Flow Glass S outflow
  Type: G2S (13mm)
  € 38,43 -30% € 54,90

  Flow Glass S outflow is een outflow die te gebruiken is in een aquarium waar een normale glazen outflow niet over de rand van het aquarium kan hangen. Bijvoorbeeld in een aquarium met lichtkap. 

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen.

 • Borneo Wild Fill Glass G inflow
  • -30%
  Borneo Wild Fill Glass G inflow
  Type: G2 (13mm) G3 (17mm)
  € 62,93 -30% € 89,90
  v.a. € 55,93

  Fill Glass G inflow voert het water van het aquarium naar het externe filter. Dankzij het unieke design wordt het water vanuit meerdere waterlagen aangezogen.

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen.

 • Borneo Wild Flow Glass G outflow
  • -30%
  Borneo Wild Flow Glass G outflow
  Type: G2 (13mm) G3 (17mm)
  € 55,93 -30% € 79,90

  De Flow Glass G outflow voert het water het aquarium in. Door de opwaartse stroming die deze unieke glazen uitlaat produceert, ontstaat een vortex effect op het wateroppervlak die de ontwikkeling van een olielaag tegen gaat.

  Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen.