Door een technisch probleem zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Stenen (nano)

Actieve filters

 • Strideways Dragon Stone - Bottle Pack
  € 17,60

  De Dragon Stone is een steensoort uit Azië en heeft een textuur en uitstraling die aan een drakenhuid doet denken. Deze aquariumstenen met vele gaten en interessante structuur hebben een indrukwekkend karakter en zijn daarom zeer geschikt voor gebruik in het aquarium.

  Inhoud: 3kg
  Formaat: 5-15cm

 • Strideways Black Lava Stone - Bottle Pack
  € 19,57

  Zwarte Lavastenen in het aquarium zijn grilliger, donkerder, poreuzer, lichter en karakteristieker van vorm dan de traditionele rode Lavasteen. Daarmee dus nóg beter geschikt voor het gebruik in een aquascape.

  Inhoud: 2,5kg
  Formaat: 5-15cm

 • Strideways Black Ryuoh Stone - Bottle Pack
  € 30,39

  Dark Seiryu stenen zijn stenen voor aquascaping en hebben een donkere, grillige uitstraling. Over de donkere basiskleur lopen witte aders. Onderwater geeft dat een buitengewoon mooi contrast.

  Inhoud: 5kg
  Formaat: 5-15cm

 • Strideways Geo Rock - Bottle Pack
  € 39,24

  Geo Rock of Geo Stone zijn stenen voor het aquarium met veel detail. Enigszins vergelijkbaar met Grey Mountain Stone, maar dan met diepere textuur en wat hoekiger.

  Formaat: 5 tot 15cm
  Inhoud: 5 kg

 • Strideways Ryouh Stone - Bottle Pack
  € 30,39

  Deze handige pot bevat alleen kleinere seiryu stenen. Perfect om meer details in de layout toe te voegen of voor een nano aquascape.

  Inhoud: 5 kg
  Formaat: 5-15cm

 • WIO Elderly nano rocks
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Elderly Nano Rocks brengt fijne details in je landschap met Elderly Stone - ook bekend als Europese Manten-steen, Frodo-steen of Oude steen-. Een zeer gewilde rots, het staat bekend om zijn unieke ruige textuur en "krakend" patroon. De kleur varieert van bruinachtig tot grijs.

  Verkrijgbaar in zak van 2 kg.

 • WIO Ryouh nano rocks
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Nano Rock om details aan de scapes toe te voegen met behulp van de bestseller Ryuoh-steen, die erg populair werd na de Iwagumi-creaties van Takashi Amano, Nature Aquarium Master. Algemeen bekend als Ryuoh of Seiryu stenen. De bestseller van hardscape valt op door zijn rijke textuur, grijsblauwe kleurtint en zijn vermogen om krachtige clair-obscur op het landschap te creëren.

  Inhoud: 2 kg

 • WIO Dragon nano rocks
  Inhoud: 1,5 kg
  € 12,69

  Onderscheidende steen met een sterke visuele impact met aardse tinten. Valt op door zijn unieke textuur die lijkt op drakenschubben. Dragon Nano Rocks zijn ideaal om met Dragon Stone indrukwekkende kleine details en aardverschuivingen in je composities te creëren. Het is een relatief zachte steen dankzij de klei-grond oorsprong, waardoor je het naar believen kunt vormen en bewerken.

  Verkrijgbaar in zak van 1,5 kg.

 • WIO Grey Fossil nano rocks
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Fossilized Wood Nano Rocks om details aan je landschap toe te voegen met Grey Fossil Wood-stenen. Deze nanosteen heeft een opvallende metaalgrijze kleurtint. De unieke monolithische vormen maken het een ideale steen om hoog op te staan ​​met zijn verfijnde ronde vormen. Met deze nanosteen kun je verbazingwekkende lay-outs maken met een groot gevoel voor diepte en een hoge impact in nanotanks.

  Inhoud: 2 kg
  Formaat: 0-10cm

 • WIO Jade nano rocks
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Jade Nano Rocks creëert fijne details in je landschap met Jade Stone. Echte greenstone, die het beschikbare kleurengamma voor de aquascapingwereld verbreedt. Het creëert een compleet nieuwe look, met een unieke en frisse indruk. De rijkdom aan texturen en groene tinten wordt onder water gemaximaliseerd. Jade nano-stenen kunnen gemakkelijk worden gebeeldhouwd, en je kunt het in nog kleinere details breken om aardverschuivingen na te bootsen.

  Inhoud: 2 kg
  Formaat: 0-10cm

 • WIO Silver Shadow nano rocks
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Deze platte stenen van gemengd formaat kunnen worden gebruikt om een natuurlijk effect te creëren in een biotoop, of voor detaillering in een aquascape. Gladde texturen met onregelmatige vormen zorgen voor een uniek hardscape-materiaal en een kans om creatief te worden!

  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Darwin Black Lava nano rocks
  Inhoud: 1,5 kg
  € 12,69

  Deze natuurlijk vulkanische rotsen zullen textuur en contrast geven aan elk scherm. Met hun vele kloven en pokdalingen zorgen ze voor interesse die goed zou combineren met epifytische planten zoals Anubias, Microsorum en Bolbitis. Ze kunnen ook worden gebruikt in een biotoop, zoals voor een beek op een Indonesisch vulkanisch eiland!

  Verkrijgbaar in zak van 1,5 kg
  Formaat 0-10cm

 • WIO Elderly nano boulder
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Natuurlijke rivierkeien creëren een echt natuurlijke indruk van de rollende stenen rivierbedding. Oudere keien hebben rijke texturen, strepen en een koud kleurenpalet dat elk landschap verbluffend aantrekkelijk en natuurlijk maakt. U kunt spelen met de positionering van de verschillende maten om diepte in uw aquarium te creëren. Oudere keien zijn de perfecte match voor een mix van grindformaat voor ouderen. Je krijgt ook een prachtig contrast door Heaven-zand te gebruiken.

  Verkrijgbaar in Mix maten van 0-10cm
  Inhoud: 2kg

 • WIO Druid nano boulder
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Deze donkere, getextureerde stenen kunnen worden gebruikt om een ​​aquascape er 'verouderd' uit te laten zien, vooral in combinatie met planten zoals Anubias. De stenen hebben een solide aanwezigheid en bevatten met hun versleten en donkere kenmerken een vleugje oer. Ook als onderdeel van een beekbiotoop kunnen ze heel goed worden ingezet.

  Verkrijgbaar in Mix maten van 1-10cm
  Inhoud: 2kg

 • WIO Bumblebee nano boulder
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  De natuurlijke geelachtige oker kei brengt warmte in de natuur. Dit rotsblok heeft prachtige gladde texturen met rijke warme palettonen die een nieuwe indruk geven aan de aquascapingwereld. Je kunt een perfect harmonieus landschap creëren door het te combineren met Bumbeblee-grind en een van die zandsoorten: hommelzand, El Dorado-zand of Tigris-zand.

  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Inferno nano boulder
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Deze kleine rotsblokken vertonen een rijke rozerode kleur en zijn gedetailleerd met veel bleke, donkere en roze kleine vlekjes. Ze bieden contrast met felgroene planten of kunnen worden gebruikt om licht en interesse te brengen in donkere delen van een aquascape-display. Verkrijgbaar in Mix maten * Heeft geen invloed op de waterhardheid.

  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Black Venom nano boulder
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Verbluffende, pikzwarte rotsblokken, deze rots fascineert door zijn gladde, zwart geglazuurde oppervlak. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos dankzij het uitstekende kleurcontrast en de doolhof-achtige textuur. Black Venom Stone is een indrukwekkende steen die het groen van planten en mos vergroot.

  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO McDonald Lake nano boulder
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Een opvallende kleurrijke kei die een unieke rivierbedding indruk maakt. De keien variëren in kleur van donkerrood tot kastanjebruin, en van groen tot blauw en zwart.

  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Black Venom nano rocks
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Een rijke en gedurfde zwarte kleur, gecombineerd met strakke lijnen en getextureerde oppervlakken maken deze stenen tot een essentieel onderdeel van het palet van Aquascaper. Bij gebruik naast felgroene planten, vooral die met zachte texturen zoals Eleocharis, geven deze rotsen impact en drama op het display.

  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Bumblebee nano rocks
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  De warme kleuren en complexe texturen van deze rotsen veranderen ze in echt interessante stukken hardscape. Met zachte pastelgele, oranje en zelfs groene tinten zouden deze rotsen prachtig combineren met iets donkerder gekleurde planten zoals Cryptocoryne wendtii brown of Bucephalandra 'kedagang'.

  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Nebula nano rocks
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Deze donkergekleurde rotsen, gemaakt van leisteen, lijken misschien gewoontjes. Hun subtiele texturen en diverse kleurschakeringen, waaronder hints van groen, blauw, oker en witte vlekken, zorgen er echter voor dat ze een onderscheidende aanwezigheid hebben in een display.

  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Black Ryouh nano rocks
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Deze donkere en diep getextureerde stenen vormen het ideale werkmateriaal voor aquascapes. De vormen en kleuren doen denken aan de Rocky Mountain-landschappen die te zien zijn in Chinese en Japanse kunst en het gebruik van epifytische planten die aan deze rotsen zijn bevestigd om 'bergbossen' te creëren, zou zeer opvallend zijn!
   
  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Dark Knight Dragon nano rocks
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Als je niet alleen op de naam wordt verkocht, kunnen deze stenen je op andere manieren opvallen! Diep gegroefd en getextureerd, met gekartelde lijnen, groeven en grijs tot oranje en zelfs blauwachtig-paarse kleuren die er doorheen lopen, zijn deze stenen ideaal voor de zorgvuldig vervaardigde aquascape.

  Inhoud: 1,5 kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Hellboy Dragon nano rocks
  Inhoud: 2 kg
  € 12,69

  Wil je textuur? We hebben textuur! Deze stukken steen zijn met de hand geplukt vanwege hun interessante groeven, kuilen en gekartelde randen. De warme roodachtige kleuren doen denken aan woestijnbergen en kunnen op talloze manieren worden gebruikt in een aquascape.

  Inhoud: 1,5 kg
  Formaat: 1-10cm