Filter op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 6,00 - € 920,00

laatste reviews

Van Paul S. op 25 Jan 2022 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 fles hervulbaar Een van de...

Van Will W. op 23 Jan 2022 :

(4/5) 
product beoordeeld : Plantenschaar Curve Perfect werkend, precies...

Van Erik K. op 21 Jan 2022 :

(5/5) 
product beoordeeld : Anubias barteri var. nana 'Coin' Planten zijn mooi en in...

Overige verlichting

Led verlichting voor het aquarium is er in vele soorten en maten. Hier zijn de overige oplossingen te vinden om het aquarium op adequate wijze mee te verlichten. LED verlichting is als aquariumverlichting niet meer weg te denken, waarbij er steeds meer goede systemen beschikbaar komen.

Actieve filters

 • Twinstar Light B-Line

  € 29,90
  Twinstar B-Line heeft een ideale helderheid, natuurlijke kleuren en verbeterd design. De nieuwe Twinstar B Line is de perfecte verlichting voor een aquarium waar vissen of garnalen de hoofdrol spelen.

  Kies het gewenste model
  Bekijk
 • Twinstar C-line Clear Stand CC
  • -30%

  Twinstar C-line II

  € 59,43
  -30% € 84,90

  Twinstar Light C-line is kwalitatieve led verlichting voor een scherpe prijs. Eerder al met de normale C-line met witte leds, maar nu (vanaf november 2019) met de RGB leds.

  600C oudere model

  CC = met vaste acryl houders
  CA = is met verstelbare pootjes

  Selecteer het gewenste type

  Bekijk
 • Twinstar Light E-line III

  € 104,90

  Twinstar Light is een nieuwe LED verlichting voor het aquarium met een volledig lichtspectrum. Met Twinstar Light zijn de kleuren levendig en intensief en biedt optimale helderheid voor plantengroei. Ook de kleuren van vissen worden mooier weergegeven als nooit tevoren.

  EC-is met vaste acryl houders
  EA- is met verstelbare pootjes

  Selecteer het gewenste type

  Bekijk
 • Twinstar Light S-line III

  € 134,90

  Twinstar Light S-serie is een full-spectrum LED verlichting voor het aquarium. Te merken is dat deze verlichting de kleuren van planten en vissen aanzienlijk versterkt. Het aquarium raakt bijzonder levendig met de Twinstar Light-S serie! Ook als hangverlichting verkrijgbaar.

  Selecteer het gewenste type.
  S = niet verstelbaar
  SA = wel verstelbaar
  SP = hanglamp

  Bekijk
 • Skylight Hyperspot

  € 369,90
  Skylight Hyperspot is een verfrissende toevoeging op het bestaande aanbod. Waar bij andere lampen de ledjes vaak over het oppervlak verdeeld zijn, heeft Hyperspot de leds in krachtige spots zijn geplaatst. Door deze spotjes is het effect levendig en sfeervol. Er ontstaat een lichte sprankeling in het aquarium bij beweging in het wateroppervlak.

  Kies de maat: S, M of L
  Bekijk
 • FLEXI mini LED

  € 89,90

  Flexi mini LED verlichting is de eerste full spectrum aquarium LED verlichting die de prestaties van standaard T5 en T8 fluoriscentielampen aanzienlijk overtreft. Flexi mini LED is 3x zo fel als vergelijkbare aquarium verlichting van dezelfde grootte.

  Verkrijgbaar in de kleuren:
  - Zilver
  - Zwart

  Bekijk
 • FLAT Nano / Nano+

  € 99,90
  Flat Nano aquariumverlichting laat het aquarium er levendiger uit zien. Met gepatenteerde fluorescerende coating is het spectrum intens kleurrijk. Aquariumplanten vertonen hun mooiste kleuren, zullen beter groeien en er gezonder uitzien.

  Normaal: Zilver of Rose goud of Zwart incl Stand.
  PLUS:  Alleen de Zwart (Nano PLUS) uitvoering is met de app te bedienen
  Bekijk
 • Lightground

  € 109,90
  Lightground geeft een heel nieuwe dimensie aan het aquarium. Een verlichte achterwand is de nieuwste trend om de layout meer te laten stralen dan ooit te voren.

  In vele formaten beschikbaar, maar ook op maat te laten maken.

  Wordt geleverd inclusief blauw-witte folie.
  Bekijk
 • ADA Light Screen

  € 279,90

  ADA's light Screen is een nieuw led scherm die achter het aquarium kan worden gehangen. Dit geeft het aquarium een fenomenale belichting. Als een stralende, heldere, blauwe lucht wordt het aquarium fraai belicht.

  Verkrijgbaar in 60 en 90 cm

  Bekijk
 • Dennerle Nano Style LED

  € 49,99

  Nano Style LED verlichting van Dennerle heeft een modern design. Elegant en compact. Bij deze verlichting worden functionaliteit en design samengebracht.

  Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen

  Bekijk
 • Oase HighLine Premium LED

  € 119,95
  Oase Highline Premium LED is krachtige led verlichting met een breed spectrum voor een natuurgetrouwe kleurenweergave van vissen en planten. Met los verkrijgbare EAC Aquarium Controller of IR controller kunnen de kleuren van het licht naar persoonlijke voorkeur worden aangepast. Selecteer de gewenste uitvoering.

  45, 65, 80, 100 of 120

  LET OP: exclusief Oase EAC Transformator 120 W
  Bekijk
 • FLAT Nano Stand

  € 34,90
  Flat Nano standaard.
  Afmeting: 24x18x17 cm (LxDxH

  Verkrijgbaar in: Zwart of Zilver
  Bekijk
 • Kessil A80 Tuna Sun

  € 152,50
  Kessil A80 Tuna Sun LED voor zoetwater combineert een elegant en ventilatorloos design met compacte, krachtige verlichting. Bij Kessil is als geen andere verlichting het "glinster" effect zó zichtbaar.
  Bekijk
 • Kessil A360WE Tuna Sun

  € 384,90
  Kessil A360WE Tuna Sun LED voor zoetwater combineert een elegant en ventilatorloos design met compacte, krachtige verlichting. Bij Kessil is als geen andere verlichting het "glinster" effect zó zichtbaar. Net zoals het zonlicht danst op de oceaanbodem door de golven, is dat ook het effect bij Kessil led.
  Bekijk
 • Kessil A160WE Tuna Sun

  € 294,90

  Kessil A160WE Tuna Sun LED voor zoetwater combineert een elegant en ventilatorloos design met compacte, krachtige verlichting. Bij Kessil is als geen andere verlichting het "glinster" effect zó zichtbaar.

  Bekijk
 • AquaLighter NanoSoft

  € 32,90
  NanoSoft lamp voor een klein aquarium of een aquarium met bijzondere vorm of Wabi-kusa. Bijvoorbeeld voor een kom, schaal (tot 30 liter) of klein aquarium (tot 20 liter). Makkelijk in onderhoud, voorkom krassen en ideaal voor flexibele positionering. Plaats de lamp op iedere gewenste plek en buig hem om de lichtbundel te richten.
  Bekijk
 • AquaLighter PicoSoft

  € 24,95
  PicoSoft lamp voor een klein aquarium of een aquarium met bijzondere vorm of Wabi-kusa. Bijvoorbeeld voor een kom, schaal (tot 20 liter) of klein aquarium (tot 10 liter).

  Verkrijgbaar in Zwart en Wit
  Bekijk
 • ONF Flat One (WW) Pendant Plus

  € 459,90

  De Flat One van ONF is een premium led lamp voor het aquarium met een zeer compleet spectrum. Planten zullen goed groeien en vissen zullen hun mooiste kleuren laten zien. Kleuren zien er natuurgetrouw uit, maar dan nog indrukwekkender. Aquariumplanten kleuren fris, levendig en intens!

  Verkrijgbaar in 60cm en 90cm

  Bekijk
 • Twinstar Light E Line
  • Aanbieding!
  • -30%

  Twinstar Light E-line II (vorige model)

  € 90,93
  -30% € 129,90

  Twinstar Light is een nieuwe LED verlichting voor het aquarium met een volledig lichtspectrum. Met Twinstar Light zijn de kleuren levendig en intensief en biedt optimale helderheid voor plantengroei. Ook de kleuren van vissen worden mooier weergegeven als nooit tevoren.

  E-is met vaste acryl houders
  EA- is met verstelbare pootjes

  Selecteer het gewenste type

  Bekijk
 • Programmeerbare dimmer

  € 24,90
  Dimmer voor het dimmen van alle Twinstar led verlichting met zonsopkomst en -ondergang functie.
  Bekijk
 • Twinstar dimmer

  € 9,90

  Dimmer voor het handmatig dimmen van Twinstar led verlichting. Met de plus en min knoppen is de intensiteit van de verlichting in stappen in te stellen.

  *niet compatibel met 300-CA

  Bekijk
 • ADA Solar RGB Arm Stand

  € 249,90
  Bekijk
 • USB power supply

  € 13,90
  Gebruik deze USB power supply voor het aansluiten van de AquaLighter PicoSoft of AquaLighter NanoSoft led verlichting.
  Bekijk
 • EHEIM Classic led plants

  € 68,95
  Voordelige led verlichting

  Verkrijgbaar in lengte: 550mm, 740mm, 940mm, 1140mm
  Bekijk