Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Door een technisch probleem zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Verwarming

Met een aquarium verwarming zorgen we er voor dat tropische vissen en planten zich thuis voelen in het aquarium en het aquariumwater altijd de gewenste temperatuur heeft. Niet alle aquarium verwarming is uit het zicht weg te werken, waardoor ieder type verwarming zijn eigen voor- en nadelen heeft.

Er zijn 24 producten.

Item 1-24 van 24 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Oase HeatUp
  Type: 25 Watt 50 Watt 75 Watt 100 Watt 150 Watt 200 Watt 250 Watt 300 Watt 400 Watt
  € 24,95
  Voor een aquarium is een temperatuur tussen 20-25°C ideaal. Met de regelknop aan de bovenzijde van deze aquariumthermosstaat kan de gewenste temperatuur nauwkeurig worden ingesteld. Zodra de verwarming ingeschakeld wordt door de gepatenteerde bimetaaltechniek, gaat het controlelampje branden.

  Verkrijgbaar in: 25, 50, 75,100, 150, 200, 250 en 300 Watt
 • Schego Titanium Heater
  Type: 50 Watt 75 Watt 100 Watt 150 Watt 200 Watt 250 Watt 300 Watt 600 Watt
  € 44,95

  Schego verwarmingselementen zijn gemaakt van hoge kwaliteit titanium buis en zijn daardoor nagenoeg onverwoestbaar en zeewater bestendig. Titanium is een van de beste warmtegeleiders en geeft warmte op een efficiëntere wijze af aan het aquarium dan standaard glazen verwarmingselementen.

  Selecteer de gewenste uitvoering.

 • Aqua Medic Titanium Heater
  Type: 100 Watt 200 Watt 300 Watt 500 Watt
  € 53,40

  Een Aqua Medic Titanium verwarmingselement is een betrouwbare oplossing om het aquarium te verwarmen. Vele malen veiliger dan glazen verwarmingselementen. Titanium is onbreekbaar en zeewaterbestendig. De veiligheid wordt aangevuld met een beveiliging tegen oververhitting en droogloopbeveiliging.

  Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen:

 • EHEIM thermopreset
  Type: 50 Watt 100 Watt 150 Watt 200 Watt
  € 31,00
  De EHEIM thermopreset staafverwarming onderscheidt zich van andere aquarium thermostaten door de extra kunststof bescherming. Deze biedt extra bescherming en zorgt voor grotere stabiliteit. Het zeer efficiënte verwarmingselement zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Bovendien garandeert de elektronische regeling een extreem hoge temperatuurnauwkeurigheid.

  Kies de gewenste uitvoering.
 • Sicce Jolly Preset Heater
  Type: 6 Watt 12 Watt 22 Watt
  € 19,95
  Stijlvolle verwarming voor een nano aquarium. De Jolly nano heater is klein, compact en oersterk. Deze verwarming is volledig onder te dompelen. Het controle lampje geeft aan of de verwarming is ingeschakeld. Vooraf ingesteld op een temperatuur van 25°C en schakelt uit als deze temperatuur is bereikt.


  Verkrijgbaar in 6, 12 of 22 Watt
 • Jolly Nano Heater
  Type: 10 Watt 20 Watt
  € 19,25
  Stijlvolle verwarming voor een nano aquarium. De Jolly nano heater is klein, compact en oersterk. Deze verwarming is volledig onder te dompelen. Het blauwe controle lampje geeft aan of de verwarming is ingeschakeld.


  Verkrijgbaar in 10 of 20 Watt
 • Dennerle Nano Thermo Compact
  Type: 25 Watt 50 Watt 100 Watt 150 Watt
  € 28,99

  Dennerle Nano Thermo Compact is de ideale verwarming voor een klein aquarium. Compact van vorm met regelbare temperatuur.

  Verkrijgbaar in: 25, 50, 100 of 150 Watt

 • Dennerle Eco-Line ThermoTronic
  Type: 5 Watt 10 Watt 20 Watt
  € 42,59

  De ThemoTronic bodemverwarming van Dennerle genereert een constante warmteafgifte aan het aquarium. In de bodem ontstaat een lichte watercirculatie, waardoor een natuurgetrouwe aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof de wortels kan bereiken.

  Verkrijgbaar in: 5, 10 of 20 Watt

 • Schego Thermostaat TR2
  € 124,95

  Wanneer het gewenst is om in het aquarium een ingestelde temperatuur te behouden, is een Schego Thermostaat een uitkomst. Hiermee kan een verwarmingselement tot 2000 Watt worden geschakeld. Door zijn eenvoudige bediening is dit apparaat zowel geschikt voor de hobby-aquariaan als professional.

 • Aqua Medic T controller twin
  € 99,90

  Een Aqua Medic T controller twin is de perfecte thermostaat voor het aquarium om deze te verwarmen en af te koelen. Met de waterdichte temperatuurvoeler wordt de temperatuur van het aquariumwater aan het apparaat doorgegeven.

 • Oase HeatControl
  € 69,95
  Externe thermometer voor het bereiken van de ideale temperatuur met 2 meter lange temperatuursensor voor een nauwkeurige en constante meting. Aansluiting op willekeurige verwarmingselementen tot 600 W mogelijk - bijvoorbeeld met HeatUp of titanium heaters.
 • Hobby Aqua cooler
  Type: V2 V4 V6
  € 54,95

  Hobby Aqua Cooler biedt koeling voor het aquarium. Aqua Cooler is eenvoudig te monteren. Met behulp van de inbegrepen klemmen kunnen de ventilatoren aan glasplaat of lichtkap met een dikte tot 25mm worden bevestigd. De unit is 55° kantelbaar.

  Verkrijgbaar in: V2, V4 of V6

 • Hobby Aqua Cooler Control
  € 40,50

  Aqua Cooler Control maakt het mogelijk om het aquariumwater te koelen naar de ingestelde temperatuur. De geïntegreerde sensor meet de aquariumtemperatuur en geeft deze op het digitale display op 1° C nauwkeurig aan. Gebruik de Cooler Control met een Hobby Aqua Cooler.

 • aFAN Aquarium cooling fan
  Type: Standaard Pro
  € 37,90
  aFAN aquarium cooling fan biedt een efficiënte koeling voor het aquariumwater. Geschikt voor een aquarium tot 100 liter. Zorgt voor luchtverkoeling in ieder type aquarium.

  aFAN is verkrijgbaar in 2 uitvoering: standaard en PRO
 • HS Aqua Thermometer glas mini
  € 2,50
  Thermometer in een mooie compacte uitvoering. Slechts 8cm lang en neutraal van kleur, waardoor hij nauwelijks opvalt in het aquarium. Voorzien van witte achtergrond om de temperatuur gemakkelijk af te kunnen lezen.
 • HS Aqua Thermometer glas
  € 2,50
  Een juiste temperatuur is van essentieel belang voor dieren en planten in het aquarium. Met de HS aqua Thermometer is de temperatuur van het water duidelijk af te lezen. De handige groene range maakt het eenvoudig om de temperatuur te beoordelen.
 • ADA NA Thermometer
  Type: J-05WH (5mm) J-06WH (6mm) J-08WH (8mm) J-10WH (10mm) J-12WH (12mm) J-15WH (15mm)
  € 14,90

  ADA NA thermometer is speciaal ontworpen voor in het Nature Aquarium en heeft een eenvoudige en minimalistische vormgeving. Het slanke model kan netjes over de rand van het aquarium worden gehangen zonder gebruik te maken van een zuignap en de temperatuur is goed af te lezen.

  Selecteer de gewenste maat voor de juiste glasdikte van uw aquarium.

 • Oase Digitale thermometer
  € 13,95
  Met de digitale thermometer kan de temperatuur in het aquarium op elk moment gemakkelijk worden afgelezen. Hij kan eenvoudig aan de buitenkant van de aquariumwand worden geplakt. De thermometer meet de watertemperatuur zeer nauwkeurig en is dankzij het grote digitale display gemakkelijk af te lezen. Een batterij wordt meegeleverd.
 • Schego sensorkabel
  Lengte: 2 m 5 m
  € 19,90

  Schego sensorkabel voor Schego TRD.

  LET OP: Niet passend op TRD2

  Verkrijgbaar in 2 meter of 5 meter

 • Schego zuignappen 25mm
  € 5,25

  Schego zuignappen ter vervanging van de zuignappen bij de Titanium Heater.
  2 stuks.

  Diameter: 25mm

 • Dupla Thermometer
  € 8,25
  De Dupla Thermometer is gemaakt van kunststof. Dit verhoogt de veiligheid rond het aquarium ten opzichte van een glazen thermometer.
 • AS Reptile Thermostat
  € 35,95
  AS Reptile Thermostat 500W meet de temperatuur van het aquariumwater of de lucht en kan vervolgens een verwarmingselement aan of uit schakelen. Wanneer een temperatuur wordt gemeten die lager is dan de ingestelde waarde, kan het verwarmen beginnen. Dit is een ideale, analoge oplossing voor het aansturen van bodemverwarming of andere verwarmingselementen.
 • Juwel Digitale Thermometer 3.0
  € 32,95
  Juwel Digitale Thermometer 3.0 meet nauwkeurig de temperatuur van het aquariumwater. Op het grote display is de temperatuur duidelijk zichtbaar.
 • Chihiros Cooling Fan...
  • Nieuw
  Chihiros Cooling Fan Bluetooth edition
  € 47,95

  Chihiros Cooling Fan is een krachtige aquariumventilator met stille, ingebouwde borstelloze motor, behuizing van aluminiumlegering met beschermingsniveau ip55. Deze hoogwaardige ventilator kan het water van het aquarium economisch en effectief koelen door verdamping van een groot luchtvolume te gebruiken.

  Let op: Exclusief USB power supply