Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 3,00 - € 26,00

Door een technisch probleem zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Hulpmiddelen

Om bij het inrichten van het Nature aquarium de gewenste layout te creëren, moeten soms wat trucs door de aquascaper worden uitgehaald. Hieronder zijn producten te vinden om mos op kienhout te binden. Maar ook natuurlijke aquariumdecoratie voor biotoop aquaria of garnalen aquaria.

Er zijn 15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Superglue
  € 8,95
  Superglue is de ideale lijm voor het aan elkaar lijmen van hardscape. Deze uitvoering heeft een hoge viscositeit en is bijna net zo vloeibaar als water. Het vloeit moeiteloos in kieren dankzij capillaire werking. Deze superlijm is geschikt voor gebruik op vele materialen, zoals MDF, rubber, metalen, PVC en kunststoffen. Poreuze of niet-poreuze materialen, deze lijm plakt zo'n beetje alles aan elkaar.

  Inhoud: 20 gram
  Inclusief 3 precisie spuitjes en een stukje steenwol
 • ADA Moss Cotton (200m)
  € 9,90

  Moss Cotton is speciaal draad voor het vastbinden van mos, zoals Javamos of Fissidens sp op drijfhout. De donkergroene kleur lijkt op die van Willow Moss en het materiaal zal biologisch worden afgebroken nadat Willow Moss zich vast heeft gehecht op het hout of de stenen.

  1 rol van 200 meter

 • ADA Wood tight (10m)
  € 9,90

  Wood tight een draad die bedekt is met vinyl. Hiermee kunnen varens en Anubias soorten worden vastgezet totdat de plant zijn wortels heeft gehecht op het hout. De bruine draad valt nauwelijks op in de aquarium lay-out. Nadat de waterplanten zijn gehecht is de Wood tight makkelijk te knippen/snijden en te verwijderen.

  1 rol van 10 meter

 • ADA Riccia Line (50m)
  € 14,90

  Riccia Line is een speciale draad om Riccia vast te binden op stenen en hout. Zo kan Riccia fluitans als bodembedekker worden toegepast en kan zich een mooi tapijt vormen. De groene kleur draad is nauwelijks zichtbaar in het aquarium. Het kan ook worden gebruikt om mos op stenen en hout te binden.


  1 rol van 50 meter

 • ADA Riccia Stones
  € 14,90

  Hoewel Riccia fluitans van nature drijfplant is, kan het ook mooi groeien in het aquarium onder water. Deze Riccia stones zijn ideaal om Riccia fluitans op vast te binden en zo als bodembedekker te laten groeien.

  Inhoud: 10-20 stuks

 • Substrate supports 20x25cm (2 stuks)
  € 3,90

  Met de substrate supports kunnen stijle hellingen met het substraat worden gemaakt, zonder het risico te lopen dat het substraat naar beneden rolt. Eenvoudig op maat te snijden en in een ronding te buigen!

  Afmeting 20x25cm
  2 stuks

 • Dupla PlantFix plantenlijm
  Inhoud: 2x 3 gram 20 gram
  € 7,95

  Super handige lijm om planten en mossen aan hout of stenen in het aquarium vast te maken. Dit is de ideale oplossing voor mensen die niet het geduld hebben om mossen met draad op te binden en snel resultaat willen.

  Inhoud: 2x 3 gram of 20 gram

 • Seachem Flourish Epoxy
  Kleur: Grijs Brown
  € 15,99
  Flourish Epoxy is een kneedbare klei op basis van twee componenten hars. Met deze kleverige klei zijn stukken hardscape extreem stevig aan elkaar te plakken.

  Verkrijgbaar in grijs of bruin
 • Seachem Flourish Glue (2x 4gram)
  € 9,99
  Flourish Glue™ is een superieure aquariumlijm (met cyanoacrylaat) voor het vastlijmen van mos en planten aan stenen en hout. Extreem handig bij het vastlijmen van kleine bundels planten. Breng een beetje Flourish Glue™ aan op de ondergrond en duw de planten er tegenaan. Het zit vast in een paar seconden.

  Inhoud: 2x 4gram
 • Seachem Silicone Sealant
  Kleur: Zwart transparant-helder
  € 11,90
  v.a. € 9,90
  Seachem aquarium sealant is een 100% RTV Silicone voor het afdichten en repareren van aquaria. Het is geformuleerd om uitstekende hechting en treksterkte te bieden met permanente flexibiliteit. Het is veilig voor het waterleven in zowel zoet als zout water.

  Kies uit zwart of transparant
 • DOOA Terra Tape
  € 14,90
  DOOA focust zich op nieuwe manieren om te genieten van aquariumplanten.Terra Tape is een zelfklevende, vocht-vasthoudende plakband die uitdroging tegen gaat. Door de Terra Tape om het oppervlak te wikkelen, wordt een goede basis gecreëerd om epiphytische planten en mossen te laten groeien.
 • DOOA Terra Line
  € 9,90

  DOOA focust zich op nieuwe manieren om te genieten van aquariumplanten. Terra Line is daarbij een handig hulpmiddel om planten te bevestigen.

 • Hobby Turfplaten (3st.)
  € 8,95
  Turfblokken kunnen in het aquarium als onderste laag worden gebruikt om af te dekken met grind. Door turf ontstaat een lichte verzuring in de bodem met een lagere pH waarde.

  Verpakt per 3 platen
 • Oase FoamFix
  € 24,95
  Ideaal voor het modelleren van beeklopen, omdat holle ruimtes veilig kunnen worden opgevuld
 • Microbe-Lift Aqua-Fix Poly Glue
  • Nieuw
  Microbe-Lift Aqua-Fix Poly Glue
  Inhoud: 60 gram 300 gram
  € 9,90
  Microbe-Lift Aqua-Fix Poly Glue is ideaal als onderwaterlijm voor het permanent bevestigen van steen, glas, hout, kunststof, PVC, metaal en nog veel meer. Het hardt ook snel uit onder water en kan veilig worden gebruikt in elk zout- en zoetwateraquarium.