• Nieuw
WIO Soil Ball Sticky

WIO Soil Ball Sticky

€ 29,90
Inclusief belasting
Sticky Soil introduceert een nieuw niveau van veelzijdigheid en innovatie in landschapscreatie en beplante omgevingen. Dit opmerkelijke product is een zelfhechtende zwarte klei-achtige modder die na het drogen stolt en een stabiele basis vormt voor planten, hardscapes en meer. Door de doorlaatbaarheid kunnen water en wortels er doorheen stromen, waardoor het een ideaal substraat is voor het planten en ondersteunen van verschillende soorten planten.

Per stuk (ca. 900 gram)
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

WIO Soil Ball Sticky

Sticky Soil introduceert een nieuw niveau van veelzijdigheid en innovatie in landschapscreatie en beplante omgevingen. Dit opmerkelijke product is een zelfhechtende zwarte klei-achtige modder die na het drogen stolt en een stabiele basis vormt voor planten, hardscapes en meer. Door de doorlaatbaarheid kunnen water en wortels er doorheen stromen, waardoor het een ideaal substraat is voor het planten en ondersteunen van verschillende soorten planten.

Wat Sticky Soil onderscheidt is de uitzonderlijke flexibiliteit. Door op elk oppervlak te plakken, kunnen verbluffende landschappen en structuren worden gecreëerd die voorheen onbereikbaar waren. Of u nu stenen, hout of glas wilt transformeren, of zelfs verticale installaties wilt ontwerpen, Sticky Soil stelt u in staat uw visie te realiseren.

Werken met Sticky Soil is door het gebruiksvriendelijke karakter en de snelle toepassing een fluitje van een cent. Breng de modder eenvoudig aan op het gewenste oppervlak en vorm het naar uw voorkeur. Het behoudt zijn vorm en behoudt een hoge luchtvochtigheid, die essentieel is voor een optimale plantengroei. Voor vochtbehoud wordt aanbevolen om Sticky Soil in mos te wikkelen.

Samenvattend is Sticky Soil een ongeëvenaard en innovatief product dat een wereld aan mogelijkheden opent voor het creëren van boeiende landschappen en beplante omgevingen. De flexibiliteit, stollingseigenschappen en het vasthouden van vocht maken het tot een uitzonderlijk substraat voor het ondersteunen van het plantenleven. Bovendien maken het gebruiksgemak en de snelle toepassing het tot een topkeuze voor diegenen die hun creativiteit de vrije loop willen laten bij beplantingsprojecten.

WIO Soil Ball Sticky kenmerken

- Veelzijdig en innovatief product voor het creëren van landschappen en beplante omgevingen in terraria en paludaria.
- Zelfklevende zwarte kleiachtige modder die na droging stolt.
- Doorlaatbaar genoeg zodat water en wortels er doorheen kunnen reizen, wat ondersteuning biedt voor planten, hardscapes en meer.
- Flexibel substraat dat de creatie van voorheen onhaalbare landschappen en structuren mogelijk maakt.
- Klaar voor gebruik, gemakkelijk om mee te werken en snelle toepassing.
- Vormvast en houdt een hoge luchtvochtigheid vast.
- Aanbevolen om gebieden zonder planten in mos te wikkelen om vocht vast te houden.

- De kleur zwart
- Textuur: kleiachtige modder
- Permeabiliteit: laat water en wortels door
- Flexibiliteit: Kneedbaar substraat om in verschillende vormen te gieten en geschikt voor elk oppervlak
- Verharding: stolt na droging
- Vochtretentie: houdt een hoge hoeveelheid vocht vast
- Conservering: Aanbevolen om gebieden zonder planten in mos te wikkelen om vocht vast te houden
- Presentatie: klaar voor gebruik
- Verpakking: Verkrijgbaar in zakken met 1 schijfvormige Sticky Soil-eenheid

WIO Soil Ball Sticky toepassingen

- Geschikte omgevingen: Sticky Soil is speciaal ontworpen voor gebruik in terraria en paludaria, waardoor het perfect is voor het creëren van landschappen en beplante omgevingen in deze omgevingen. Het is belangrijk op te merken dat Sticky Soil in deze omgevingen boven het waterniveau moet worden gebruikt.
- Oppervlaktetoepassing: Breng Sticky Soil aan op het gewenste oppervlak, of het nu gaat om stenen, hout, glas of een ander geschikt materiaal. Het product is gebruiksklaar, je kunt er dus direct mee aan de slag.
- Vormgeven en vormen: Vorm de kleverige grond om de gewenste vorm en structuur te bereiken. Dankzij het flexibele karakter kunt u unieke landschappen en structuren creëren die voorheen niet mogelijk waren. Wees creatief en experimenteer met verschillende vormen en ontwerpen.
- Bouw keermuren en landschapsprofielen: gebruik kleverige grond om keermuren voor terraria of paludaria te bouwen. U kunt het ook gebruiken om landschapsprofielen te maken, waardoor dimensie en visuele interesse aan uw beplante omgeving worden toegevoegd.
- Plantproces: Wanneer u op Sticky Soil plant, kunt u pinsetters of klein gereedschap gebruiken om uw planten gemakkelijk te positioneren. Zorg voor een goede compactheid en stabiliteit door de grond rond de wortels zachtjes aan te drukken. Dit helpt de planten een sterke houvast te krijgen en bevordert een gezonde groei.
- Vochtbehoud: Om een optimaal vochtgehalte te behouden, wordt aanbevolen om de gebieden zonder planten te bedekken met mos. Deze extra laag helpt vocht vast te houden in de Sticky Soil, waardoor een gunstige omgeving voor plantengroei ontstaat.
- Watergift en vochtbeheersing: Het is van cruciaal belang om de Sticky Soil constant nat te houden om de eigenschappen ervan te behouden en een gezonde plantengroei te ondersteunen. Gebruik een vernevelfles of spray om het water gelijkmatig over het Sticky Soil-oppervlak te verdelen. Controleer regelmatig het vochtniveau en pas de watergift hierop aan, zodat het substraat vochtig blijft.
- Opslag: Als u ongebruikte Sticky Soil heeft, zorg er dan voor dat u deze in plastic wikkelt of een luchtdichte verpakking gebruikt om deze vers te houden en de eigenschappen ervan te behouden. Een goede opslag helpt uitdrogen te voorkomen en zorgt ervoor dat het product klaar is voor toekomstig gebruik.

Aanvullende tips

- Voor extra esthetiek kunt u decoratieve elementen zoals rotsen, minroots of andere hardscapes in uw Sticky Soil-ontwerp opnemen.
- Inspecteer de beplante omgeving regelmatig op tekenen van overmatig vocht of problemen met de plantgezondheid. Pas de bewaterings- en onderhoudspraktijken dienovereenkomstig aan.
- Experimenteer met verschillende plantensoorten en combinaties om visueel aantrekkelijke en diverse landschappen te creëren.
- Zoek inspiratie uit de natuur en andere landschapsontwerpen om uw creativiteit de vrije loop te laten en werkelijk indrukwekkende beplante omgevingen te creëren met Sticky Soil.

WIO-71170011

Datasheet

Product soort:
Bodemsubstraat
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.