Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Prijs

Prijs

 • € 2,00 - € 5,00

Garnalen

Garnalen zijn in het aquarium altijd op zoek naar voedsel en zijn daarom nuttige dieren. Bekijk hier ons aanbod garnalen voor het aquarium.

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Amano garnalen
  € 3,95

  Amano garnalen (Caridina multidentata) of Japonica garnalen kunnen zo'n 5cm groot worden. Ze zijn doorzichtig van kleur en hebben stippen en strepen op hun lijf. Amano garnalen staan bekend als uitstekende algeneters. In veel uiteenlopende aquaria zullen zij zich thuis voelen.

  Formaat: ca. 2 cm

 • Blue Dream garnalen
  € 3,95
  Blue Dream garnalen zijn actieve garnalen die continue bezig zijn met zoeken naar voedsel. Ze voeden zich met microscopische deeltjes die op bladeren en decoratiematerialen zitten.

  Minimale afname: 5 stuks
 • Blue Jelly garnalen
  € 3,95
  Blue Jelly garnalen hebben een prachtige lichtblauwe kleur. Ze zijn half transparant en lijken op blauwe gelei, wat de naam verklaart. Het zijn actieve garnalen die een leuke verschijning zijn in het aquarium. Ze zijn niet veeleisend en zullen zich snel thuis voelen in het aquarium.
 • Citroengarnalen
  € 3,50
  Citroengarnalen hebben een prachtige gele kleur. De kleur geeft goed contrast met groene planten en een donkere bodem. Daarnaast zijn deze garnalen niet veeleisend en zullen zich snel thuis voelen in het aquarium.
 • Crystal Red garnalen A-S
  € 3,50
  Crystal Red garnalen zijn actieve garnalen die continue bezig zijn met zoeken naar voedsel. Ze voeden zich met microscopische deeltjes die op bladeren en decoratiematerialen zitten.
 • Crystal Red garnalen HQ
  € 4,50
  Crystal Red garnalen zijn actieve garnalen die continue bezig zijn met zoeken naar voedsel. Ze voeden zich met microscopische deeltjes die op bladeren en decoratiematerialen zitten.

  HQ staat voor Higher Quality en deze HQ garnalen hebben een betere dekking dan onze Crystal Red garnalen A-S.
 • Orange Sakura garnalen
  € 3,35
  Orange Sakura garnalen hebben een prachtige oranje kleur. Zoals je aan de kleur op onze site kunt zien, zijn wij groot fan van de oranje kleur. Deze oranje garnalen zijn echter niet erg populair in onze hobby. Erg jammer, want de kleur geeft goed contrast met groene planten en een donkere bodem. Daarnaast zijn deze garnalen niet veeleisend en zullen zich snel thuis voelen in het aquarium.
 • Red Sakura garnalen
  € 3,25
  Red Sakura garnalen zijn vuurgarnalen die op kleur zijn doorgekweekt. Vuurgarnalen zijn al jaren erg populair in onze hobby. Niet zo gek, want de rode kleur geeft een leuke tint aan ieder aquarium. Daarnaast zijn deze garnalen niet veeleisend en zullen zich snel thuis voelen in het aquarium.
 • Vuurgarnalen
  € 2,50
  Vuurgarnalen of Cherry garnalen of zoals de Latijnse naam Neocaridina Davidi Red Cherry zijn wellicht de meest eenvoudige garnalen om te houden. Ze planten zich zonder moeite voort en overleven in uiteenlopende omstandigheden. Een ideale garnaal voor beginners.