Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Prijs

Prijs

 • € 29,00 - € 200,00

Stromingspomp

Stromingspompen maken het mogelijk om meer stroming te creëren. In een zeeaquarium is een stromingspomp of wavemaker van belang om het koralen naar de zin te maken. Voor een aquascape kan een stromingspomp handig zijn om "deadspots" te voorkomen. Zeker bij een groter aquarium kan hiermee een betere watercirculatie worden gerealiseerd.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Oase StreamMax Classic
  € 34,95
  Oase StreamMax Classic stromingspomp is krachtig en stil. In het aquarium zorgt deze stromingspomp voor extra stroming. Plaats hem simpelweg tegen de ruit en draai hem in de gewenste richting. Daarbij is de stroming moeiteloos aan te passen naar de individuele behoeften.

  Selecteer de gewenste uitvoering.
 • Oase StreamMax Premium
  € 44,95
  Oase StreamMax Premium stromingspomp is krachtig en stil. In het aquarium zorgt deze stromingspomp voor extra stroming. Plaats hem simpelweg tegen de ruit en draai hem in de gewenste richting. Daarbij is de stroming moeiteloos aan te passen naar de individuele behoeften. Om dit via (vooraf ingestelde) programma's te doen, is de Oase StreamMax Pump Controller nodig.

  Selecteer de gewenste uitvoering.
 • Oase StreamMax Pump Controller
  € 229,95
  StreamMax PumpController maakt het mogelijk om tot twee Oase StreamMax Premium stromingspompen aan te sturen. Dit kan met standaard programma's, maar is met de knoppen aan de voorkant ook eenvoudig naar wens instelbaar.