laatste reviews

Van willem D. op 18 Jan 2022 :

(1/5) 
product beoordeeld : Rotala rotundifolia 'H'ra' Deze plant is niet rood...

Van Sjoerd W. op 18 Jan 2022 :

(1/5) 
product beoordeeld : Ludwigia repens 'Rubin' De plant heeft met goede...

Van willem D. op 18 Jan 2022 :

(1/5) 
product beoordeeld : Eriocaulon cinerum Ik heb deze planten...

Stromingspomp

Stromingspompen maken het mogelijk om meer stroming te creëren. In een zeeaquarium is een stromingspomp of wavemaker van belang om het koralen naar de zin te maken. Voor een aquascape kan een stromingspomp handig zijn om "deadspots" te voorkomen. Zeker bij een groter aquarium kan hiermee een betere watercirculatie worden gerealiseerd.

Actieve filters

 • Oase StreamMax Classic 2000 - aquarium stromingspomp
  • Alleen online
  • Nieuw

  Oase StreamMax Classic

  € 29,95
  Oase StreamMax Classic stromingspomp is krachtig en stil. In het aquarium zorgt deze stromingspomp voor extra stroming. Plaats hem simpelweg tegen de ruit en draai hem in de gewenste richting. Daarbij is de stroming moeiteloos aan te passen naar de individuele behoeften.

  Selecteer de gewenste uitvoering.
  Bekijk
 • Oase StreamMax Premium 2000 - aquarium stromingspomp
  • Alleen online
  • Nieuw

  Oase StreamMax Premium

  € 39,95
  Oase StreamMax Premium stromingspomp is krachtig en stil. In het aquarium zorgt deze stromingspomp voor extra stroming. Plaats hem simpelweg tegen de ruit en draai hem in de gewenste richting. Daarbij is de stroming moeiteloos aan te passen naar de individuele behoeften. Om dit via (vooraf ingestelde) programma's te doen, is de Oase StreamMax Pump Controller nodig.

  Selecteer de gewenste uitvoering.
  Bekijk
  • Nieuw

  Oase StreamMax Pump Controller

  € 199,95
  StreamMax PumpController maakt het mogelijk om tot twee Oase StreamMax Premium stromingspompen aan te sturen. Dit kan met standaard programma's, maar is met de knoppen aan de voorkant ook eenvoudig naar wens instelbaar.
  Bekijk