ADA Bio Rio G
ADA Bio Rio G
ADA Bio Rio G ADA Bio Rio G

ADA Bio Rio G

€ 22,90
€ 22,90 / l
Inclusief belasting
Bio Rio G filtermateriaal heeft een biologische filterwerking. Brokjes van gesinterd glas zijn zeer poreus en bieden daarmee een groot oppervlak om bacteriën en micro-organismen in het huisvesten. Water kan hierdoor zonder al te veel weerstand passeren. Het filter raakt dus niet snel verstopt en de doorstroming blijft gewaarborgd.

Inhoud: 1L
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

ADA Bio Rio G

Bio Rio G filtermateriaal heeft een biologische filterwerking. Brokjes van gesinterd glas zijn zeer poreus en bieden daarmee een groot oppervlak om bacteriën en micro-organismen in het huisvesten. Groot voordeel is dat de brokjes onregelmatig van vorm zijn. Water kan hierdoor zonder al te veel weerstand passeren. Het filter raakt dus niet snel verstopt en de doorstroming blijft gewaarborgd.

Gesinterd glas is alom bekend als filtermateriaal. Het heeft geen invloed op de hardheid of pH van het aquariumwater waarmee het stabiel kan functioneren voor een langdurige tijd. Geschikt voor ieder filter. De korrels zijn ca. 0,5-2cm groot en kunnen rechtstreeks in filtermandjes worden geplaatst, zonder netje.

Inhoud: 1L

ADA-105-003

Datasheet

Product soort:
Filtermateriaal
Productnaam:
Bio Rio G
Artikel nummer:
105-003
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Inhoud:
1000ml
Materiaal:
gesinterd glas
Werking:
Biologisch

Download

ADA Bio Rio G

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (252.6KB)