facebookbutton
Inline CO2 atomizer 12-16 Bekijk groter
Inline CO2 atomizer 12-16

Inline CO2 atomizer

Deze inline CO2 atomizer zorgt er voor dat CO2 maximaal wordt opgelost in het aquarium. Niet alleen zijn de belletjes uitermate klein (=groot contact oppervlak) dankzij het keramische membraan, maar ze komen ook nog eens in contact met zo veel mogelijk water. Extreem efficiënt CO2 oplossen dus!

Verkrijgbaar voor 12/16 of 16/22 slang


Azaqua

Meer details

€ 24,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(4,7/5)
22 beoordeling(en) - 22 review(s)
Bekijk verspreiding

  Inline CO2 atomizer

  Deze inline CO2 atomizer zorgt er voor dat CO2 maximaal wordt opgelost in het aquarium. Sluit de CO2 atomizer eenvoudig aan op de slang van het externe filter en de fijne belletjes worden direct meegenomen door het passerende water. Niet alleen zijn de belletjes uitermate klein (=groot contact oppervlak) dankzij het keramische membraan, maar ze komen ook nog eens in contact met zo veel mogelijk water. Extreem efficiënt CO2 oplossen dus!

  Dit model externe CO2 atomizer is slim ontworpen. Aan beide zijden is de filterslang van de uitstroom van het filter aan te sluiten en zorgvuldig vast te draaien. Het keramische membraan is rond en heeft dezelfde diameter als de slang. Water dat passeert, ondervindt dus geen enkele vorm van weerstand. Er is dus geen verlies van de stromingscapaciteit. Door de cilindrische vorm van het keramische membraan is er een zeer groot oppervlak waar de CO2 belletjes aan het water kunnen worden afgegeven en meegevoerd. Een druk van 1,5 bar is al voldoende om er CO2 uit te persen. Aan de zijkant is de CO2 slang aan te sluiten en vast te zetten. Alle aansluitingen zijn voorzien van rubberen ringen, waardoor de kans op lekkages minimaal is.

  Techniek dat zichtbaar in het aquarium aanwezig is, kan een doorn in het oog zijn. Deze externe CO2 atomizer is volledig uit het zicht weg te werken. Het enige dat zichtbaar is in het aquarium, zijn de extreem fijne CO2 belletjes. Deze zullen gemakkelijk door de planten worden opgenomen, waardoor de planten beter zullen groeien.

  De Inline CO2 atomizer is een praktische en zeer efficiënte manier om CO2 toe te voegen !


  Verkrijgbaar voor 12/16 of 16/22 slangaansluiting
  Let op: Pas na 36 uur is het membraan goed ingewaterd en kan de werking worden beoordeeld.


  Eigenschappen Inline CO2 atomizer

  Type:12/1616/22
  Filterslang aansluiting:12/16 mm16/22 mm
  CO2 slang aansluiting:4/6 mm4/6 mm
  Afmeting (LxDxH):50x30x100 mm55x35x138 mm
  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:CO2 diffusor
  Fabrikant:Azaqua
  Type:Inline CO2 atomizer
  Filterslang:12/16 mm of 16/22 mm

Reviews

Van op 02 May 2020 (Inline CO2 atomizer) :
(5/5

Inline CO2 atomizer

Ik gebruik dit nu al gedurende 7 weken en dat gaat heel goed. De CO2 belletjes zijn heel fijn net zoals bij een glazen diffusor; maar die belletjes zijn natuurlijk nog altijd geen in water opgeloste CO2. Het merendeel van de CO2 gaat in ieder geval via het wateroppervlak in de lucht verloren net zoals bij elk CO2 systeem.
De slangaansluitingen (16/22) zijn misschien niet perfect, maar ze zijn wel goed genoeg. Om de kleine kans op (minimaal) waterverlies via deze slangaansluitingen of andere potentiële lekken aan dit toestel volledig uit te sluiten, heb ik de atomizer bovenin het aquarium horizontaal geplaatst. Dit geeft bij mijn aquarium het bijkomend voordeel dat het periodiek onderhoud van de filterslangen gemakkelijker is.
Ik gebruik een werkdruk van 1,0 bar en dat is voldoende; dus 1,5 bar is niet echt nodig.
Goedkoop en goed!

Van op 03 Mar 2020 (Inline CO2 atomizer) :
(5/5

CO2 atomizer

Vind dit persoonlijk een betere manier om CO2 in je aquarium te krijgen. Het ontsiert je aquarium alvast niet en is makkelijk uit elkaar te krijgen, moest je hem willen reinigen. het enige waar ik nog niet aan gedacht heb is om er een bolkraantje achter te zetten om hem te kunnen demonteren voor te reinigen. toekomstplan ;-) anyway, hij staat bij mijnen achter de uitgang van mijn buitenfilter en daar dan de CO2 leiding mee aan, alles netjes mooi in de kast.

Van op 26 Feb 2020 (Inline CO2 atomizer) :
(5/5

Super produkt

Had eerst de atomizer van Jbl . Deze gaf zeer grote bellen en co2 loste niet goed op. Nu deze atomizer en deze geeft een zeer fijne mist en co2 lost prefect op. Waardoor je ook minder co2 nodig hebt om dezelfde co2 waarde in je aquarium te krijgen.

Accessoires