facebookbutton
Inline CO2 atomizer 12-16 Bekijk groter
Inline CO2 atomizer 12-16
Sleep afbeelding om te draaien

Inline CO2 atomizer

Deze inline CO2 atomizer zorgt er voor dat CO2 maximaal wordt opgelost in het aquarium. Niet alleen zijn de belletjes uitermate klein (=groot contact oppervlak) dankzij het keramische membraan, maar ze komen ook nog eens in contact met zo veel mogelijk water. Extreem efficiënt CO2 oplossen dus!

Kies de juiste diameter voor 12/16 of 16/22 slang
slangmaat


Azaqua

Meer details

€ 24,90

direct leverbaar

Klant beoordelingen

(4,7/5)
26 Beoordeling(en) - 26 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

  Inline CO2 atomizer

  Deze inline CO2 atomizer zorgt er voor dat CO2 maximaal wordt opgelost in het aquarium. Sluit de CO2 atomizer eenvoudig aan op de slang van het externe filter en de fijne belletjes worden direct meegenomen door het passerende water. Niet alleen zijn de belletjes uitermate klein (=groot contact oppervlak) dankzij het keramische membraan, maar ze komen ook nog eens in contact met zo veel mogelijk water. Extreem efficiënt CO2 oplossen dus!

  Dit model externe CO2 atomizer is slim ontworpen. Aan beide zijden is de filterslang van de uitstroom van het filter aan te sluiten en zorgvuldig vast te draaien. Het keramische membraan is rond en heeft dezelfde diameter als de slang. Water dat passeert, ondervindt dus geen enkele vorm van weerstand. Er is dus geen verlies van de stromingscapaciteit. Door de cilindrische vorm van het keramische membraan is er een zeer groot oppervlak waar de CO2 belletjes aan het water kunnen worden afgegeven en meegevoerd. Een druk van 1,5 bar is al voldoende om er CO2 uit te persen. Aan de zijkant is de CO2 slang aan te sluiten en vast te zetten. Alle aansluitingen zijn voorzien van rubberen ringen, waardoor de kans op lekkages minimaal is.

  Techniek dat zichtbaar in het aquarium aanwezig is, kan een doorn in het oog zijn. Deze externe CO2 atomizer is volledig uit het zicht weg te werken. Het enige dat zichtbaar is in het aquarium, zijn de extreem fijne CO2 belletjes. Deze zullen gemakkelijk door de planten worden opgenomen, waardoor de planten beter zullen groeien.

  De Inline CO2 atomizer is een praktische en zeer efficiënte manier om CO2 toe te voegen !

  Verkrijgbaar voor 12/16 of 16/22 slangaansluiting
  Let op: Pas na 36 uur is het membraan goed ingewaterd en kan de werking worden beoordeeld.

  Azaqua Inline CO2 atomizer eigenschappen

  Type:12/1616/22
  Filterslang aansluiting:12/16 mm16/22 mm
  CO2 slang aansluiting:4/6 mm4/6 mm
  Afmeting (LxDxH):50x30x100 mm55x35x138 mm

  Kies de juiste diameter voor 12/16 of 16/22 slang
  slangmaat

  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:CO2 diffusor
  Fabrikant:Azaqua
  Type:Inline CO2 atomizer
  Filterslang:12/16 mm of 16/22 mm

Reviews

door op 06 Nov 2020 (Inline CO2 atomizer) :
(4/5

Heel efficiënt CO2 toevoegen

Doet goed waar het voor gemaakt is: CO2 toevoegen aan het aquariumwater. Ik gebruik hem op de output-slang van een Oase BioMaster 250 buitenfilter gekoppeld aan een CO2 drukfles. Hiermee krijg ik minuscule CO2 bubbels die zich goed verspreiden in mijn aquarium van 80L (beter dan met een diffusor). De atomizer is gemaakt van plastic, maar voelt degelijk aan. Ik heb geen lek van water kunnen ontdekken (belangrijk!). Het enige nadeel vind ik dat er geen terugstroomklep ingebouwd is: als de druk van de CO2-toevoer af gaat, stroomt het water vanuit de atomizer door de CO2 slang terug. Zorg dus voor een terugstroomklep in je CO2-systeem en sluit eerst de CO2-toevoer aan voordat je het filter aanzet.

door op 16 Sep 2020 (Inline CO2 atomizer) :
(5/5

ziet er mooi uit en erg handig

dat hier mee zoveel co2 kan worden toegevoegd was een verrassing beter dan die goedkopere merken die alles kant en klaar heeft maar niet genoeg co2 kan toevoegen, word gebruikt voor 700 liter aquarium van 2 meter breed x60x60, indien meer nodig is had de winkel al uitgelegd dat je ook een andere kan gebruiken maar omdat er 2 pompen filters zijn is deze handiger en indien nodig beter met splitter 2 van deze er tussen te zetten maar ik kijk of 1 genoeg is want teveel is ook weer niet goed.

door op 17 Jul 2020 (Inline CO2 atomizer) :
(5/5

Perfect

Zeer fijne mist en minder equipment in het aquarium. Perfect!

Accessoires