Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Azaqua Plantenschaar Curve - aquariumplanten schaar
Azaqua Plantenschaar Curve - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Curve - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Curve - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Curve - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Curve - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Curve - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Curve - aquariumplanten schaar Azaqua Plantenschaar Curve - aquariumplanten schaar

Azaqua Plantenschaar Curve

€ 22,90
Inclusief belasting

De Azaqua Plantenschaar Curve heeft een ideale lengte voor het snoeien van hoge aquariumplanten. De schaar is goed uitgebalanceerd, waardoor ook grote groepen aquariumplanten zich eenvoudig laten afknippen op de gewenste lengte. In een hoog aquarium kan deze schaar ook worden gebruikt voor het snoeien van voorgrondbeplanting.

Lengte: 300mm

Aantal
direct leverbaar

(4,7/5) uit 3 beoordelingen
Lees de reviews

Azaqua Plantenschaar Curve

   Scherpe bladen
   Gemaakt van chirurgisch roestvrijstaal
   Gemakkelijk te hanteren
   Gebogen bladen voor meer flexibiliteit
   Voordelig geprijsd


Beschrijving Azaqua Plantenschaar Curve

Alle stengelplanten in het aquarium moeten eens in de zo veel tijd gesnoeid worden. Zeker in een hoog aquarium is dat niet altijd eenvoudig. De Azaqua Plantenschaar Curve heeft een ideale lengte voor het snoeien van hoge aquariumplanten. De schaar is goed uitgebalanceerd, waardoor ook grote groepen aquariumplanten zich eenvoudig laten afknippen op de gewenste lengte. In een hoog aquarium kan deze schaar ook worden gebruikt voor het snoeien van voorgrondbeplanting.

Professionele plantenschaar voor het doelgericht snoeien van stengelplanten !


Extra informatie:
Kies de juiste schaar voor het type onderhoud aan het aquarium. De Azaqua Plantenschaar Curve is met name geschikt voor het snoeien van stengelplanten zoals Rotola-, Ludwigia-, Mayaca- en andere soorten. De schaar heeft een scherpe punt en grote wendbaarheid. Juist net die ene stengel wegknippen die uit de toon valt in de plantengroep, wordt een eenvoudig klusje. Daarnaast brengt het snoeien van aquariumplanten veel stress met zich mee. Wanneer de stengels worden afgeknepen, zal dat de ontwikkeling van de groei verder afremmen. De kans bestaat zelfs dat de stengels zal gaan rotten. (Knijp daarom dus nooit stengels met uw vingers af!) De bladen van deze schaar zijn scherp, zodat de stress op de stengel tot een minumum wordt beperkt. Het gevolg is een snelle ontwikkeling van gezonde plantengroei. De lengte van 300mm is ideaal voor een aquarium van 60cm en groter.

Specificaties:
Lengte: 300 mm
Bijzonderheden: Gebogen bladen
AZ-8013

Datasheet

Product soort:
Aquarium schaar
Productnaam:
Plantenschaar Curve
Artikel nummer:
AZ8013
Fabrikant:
Azaqua
Lengte:
300mm
Bijzonderheden:
Gebogen bladen
Materiaal:
Roestvrij staal