Aquario Neo P Clip
Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip Aquario Neo P Clip

Aquario Neo P Clip

€ 7,90
Inclusief belasting

J-elleboog, dient als handige doorgang door de glasrand voor slangen van de beluchter of CO2-bemesting. De elleboog is aangepast aan standaard 6 mm slangen. Het pakket bevat twee stuks.

De Clip Medium-versie houdt stevig vast op glas met een dikte van 6 tot 8 mm.
De Clip Large-versie houdt stevig vast op glas met een dikte van 8 tot 12 mm.

Type
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Aquario Neo P Clip

J-elleboog, dient als handige doorgang over de glasrand voor slangen van de beluchter of CO2-bemesting. De elleboog is aangepast aan standaard 6 mm slangen. In de verpakking zitten twee stuks.

De Clip Medium-versie houdt stevig vast op glas met een dikte van 6 tot 8 mm.
De Clip Large-versie houdt stevig vast op glas met een dikte van 8 tot 12 mm.

Aquario Neo P Clip eigenschappen

Goed geplaatste slangen:
Neo J Clip lost alle problemen op met hardnekkige en vervelende beluchters of CO2-buizen die niet strak tegen de ruit kunnen worden geplaatst. Je gebruikt vaak zuignappen die na verloop van tijd eraf vallen. Neo Clip is de oplossing voor deze complicaties. Dankzij de U-buis blijven de slangen altijd overzichtelijk geordend. En de CO2- of beluchtingsslang zal niet knikken aan de rand van het aquarium.

Niet evenwijdig, waarom is dit?
Zoals op de foto's te zien is, heeft de elleboog niet volledig evenwijdige uiteinden. Waarom? Welnu, de elleboog is flexibel. U kunt ze vrij op de aquariumwand spannen. De buis zal het glas stevig "grijpen", waardoor de slangen op één lijn blijven.

Gemaakt van acryl:
Glazen ellebogen breken vaak of passen niet bij de dikte van het glas. De acryl elleboog is niet alleen flexibel, maar breekt ook niet en is perfect transparant.

Buig bovendien waar u maar wilt:
De buis heeft een standaard bocht genaamd "clip". Maar het is niet alles! Door middel van een warmtebehandeling (lichter vuur) kun je de buis buigen waar je maar wilt!

Twee stuks in de verpakking:

Aquario Neo P Clip technische data

- lengte 50cm
- voor 4/6 slang, d.w.z. standaard 6 mm
- past op alle luchtpompen
- past op alle CO2-sets
- Maat M: Clip voor glas met een dikte van 6 mm tot 8 mm
- Maat L: Clip voor glas met een dikte van 8 mm tot 12 mm
- extra buiging: geen grenzen

Datasheet

Product soort:
Accessoire
Materiaal:
Acryl
Kleur:
Transparant

Specifieke referenties

ean13
8809702870872
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.