Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
ADA Pro-Pinsettes Grip - aquascaping pincet
ADA Pro-Pinsettes Grip - aquascaping pincet
ADA Pro-Pinsettes Grip - aquascaping pincet ADA Pro-Pinsettes Grip - aquascaping pincet

ADA Pro-Pinsettes Grip

€ 39,90
Inclusief belasting
v.a. € 39,90

ADA Pro-Pinsettes Grip zijn het ideale gereedschap voor het aanplanten van plantensoorten zoals Cryptocoryne en Echinodorus. Het uiteinde is breder en dikker dan de normale Pinsettes, waardoor de planten steviger kunnen worden vastgehouden. De Pro-Pincet Grip is in drie verschillende lengtes verkrijgbaar voor verschillende soorten planten en aquariumafmetingen.

Type
Aantal
direct leverbaar

3 op voorraad

Op 30 september worden geen bestellingen verzonden i.v.m. Vivarium. Wij zijn gesloten/onbereikbaar van 30-09 t/m 2-10.

 Reviews
 (4/5)  - 1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

ADA Pro-Pinsettes Grip

ADA Pro-Pinsettes Grip zijn het ideale gereedschap voor het aanplanten van plantensoorten zoals Cryptocoryne en Echinodorus. De punt is breder en dikker dan de normale Pinsettes, waardoor de planten steviger kunnen worden vastgehouden. De Pro-Pincet Grip is in drie verschillende lengtes verkrijgbaar voor verschillende soorten planten en aquariumafmetingen.

ADA Pro-Pinsettes Grip zijn professionele pincetten waarvan de veerkracht, nauwkeurigheid van de punt en de lengte perfect met elkaar in balans zijn. Aquariumplanten kunnen hiermee eenvoudig worden geplant, zonder dat de stengel of wortels te veel beschadigen. Pincetten zijn daarom must-have voor iedereen met een beplant aquarium die een nauwkeruige lay-out wil maken. Dankzij het ergonomische ontworpt en pure vakmanschap zijn deze pincetten ideaal voor het gebruik in een Nature Aquarium om planten eenvoudig aan te kunnen brengen rond stenen, drijfhout of kleine ruimtes tussen waterplanten.

De pincetten zijn gemaakt van duurzaam metaal wat niet roest en zijn veerkracht behoudt. Dat beloofd vele jaren van plezierig onderhoud, want goed gereedschap is het halve werk! Niet voor niets het nummer 1 gereedschap voor de aquascaper!

Artikel-Nr
Item Lengte (mm)
106-009 Pro-Pinsettes Grip type S 210
106-010 Pro-Pinsettes Grip type M 260
106-027 Pro-Pinsettes Grip type L 310
ADA-106-065

Datasheet

Product type:
Aquarium pincet
Productnaam:
Pro-Pinsettes Grip
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Lengte:
210, 260 of 310 mm
Materiaal:
Roestvrij staal

Specifieke referenties

ean13
4537934060658
door op  02 Dec 2021 (ADA Pro-Pinsettes Grip) :
(4/5

Prijzig maar o.k.

Goede pincet. Bekje sluit mooi precies.
Wat me enigszins tegenviel was in de meegeleverde tekst dat het elke keer goed moest worden afgedroogd i.v.m. evt. roest. Ik had van ADA (deze pincet was meer dan twee keer zo duur en 3 cm langer) een hogere kwaliteit RVS verwacht voor die prijs.
Misschien valt het reuze mee en is het meer een disclaimer (mijn voordeliger versie is ook nooit gaan roesten).
Eigenlijk zou deze beoordeling dus over een of twee jaar moeten plaatsvinden. Dan is er echt wat te zeggen van die roestvastheid.