ADA Pro-Pinsettes Grip - aquascaping pincet
  • ADA Pro-Pinsettes Grip - aquascaping pincet
  • ADA Pro-Pinsettes Grip - aquascaping pincet
ADA Pro-Pinsettes Grip - aquascaping pincet
ADA Pro-Pinsettes Grip - aquascaping pincet ADA Pro-Pinsettes Grip - aquascaping pincet

ADA Pro-Pinsettes Grip

€ 39,90
Inclusief belasting

ADA Pro-Pinsettes Grip zijn het ideale gereedschap voor het aanplanten van plantensoorten zoals Cryptocoryne en Echinodorus. Het uiteinde is breder en dikker dan de normale Pinsettes, waardoor de planten steviger kunnen worden vastgehouden. De Pro-Pincet Grip is in drie verschillende lengtes verkrijgbaar voor verschillende soorten planten en aquariumafmetingen.

Type
Aantal
direct leverbaar

 Klant beoordelingen
Er heeft nog niemand een review achtergelaten

ADA Pro-Pinsettes Grip

ADA Pro-Pinsettes Grip zijn het ideale gereedschap voor het aanplanten van plantensoorten zoals Cryptocoryne en Echinodorus. De punt is breder en dikker dan de normale Pinsettes, waardoor de planten steviger kunnen worden vastgehouden. De Pro-Pincet Grip is in drie verschillende lengtes verkrijgbaar voor verschillende soorten planten en aquariumafmetingen.

ADA Pro-Pinsettes Grip zijn professionele pincetten waarvan de veerkracht, nauwkeurigheid van de punt en de lengte perfect met elkaar in balans zijn. Aquariumplanten kunnen hiermee eenvoudig worden geplant, zonder dat de stengel of wortels te veel beschadigen. Pincetten zijn daarom must-have voor iedereen met een beplant aquarium die een nauwkeruige lay-out wil maken. Dankzij het ergonomische ontworpt en pure vakmanschap zijn deze pincetten ideaal voor het gebruik in een Nature Aquarium om planten eenvoudig aan te kunnen brengen rond stenen, drijfhout of kleine ruimtes tussen waterplanten.

De pincetten zijn gemaakt van duurzaam metaal wat niet roest en zijn veerkracht behoudt. Dat beloofd vele jaren van plezierig onderhoud, want goed gereedschap is het halve werk! Niet voor niets het nummer 1 gereedschap voor de aquascaper!

Artikel-Nr
ItemLengte (mm)
106-009Pro-Pinsettes Grip type S210
106-010Pro-Pinsettes Grip type M260
106-027Pro-Pinsettes Grip type L310
ADA-106-065

Datasheet

Product type:
Layout & Maintenance Tool
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Type:
Pro-Pinsettes Grip
Lengte:
210, 260 of 310 mm
Materiaal:
Roestvrij staal
Artikel nummer:
meerdere opties

Specifieke referenties

ean13
4537934060658

Wees de eerste om een review te schrijven! !

Eerder samen gekocht met