Stel hier uw vraag

ADA Bacter 100 - nuttige bacteriën voor het aquarium Bekijk groter

Bacter 100

ADA Bacter 100 bevat meer dan 100 verschillende soorten bacteriën en micro-organismen die helpen bij het stabiliseren van het biologisch evenwicht in het aquarium. Het kan worden toegevoegd aan de bodem bij het opstarten van het aquarium, maar kan ook direct in het water worden toegevoegd.

Inhoud: 100g


ADA-104-111

ADA

Meer details

€ 24,90

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

(4,8/5)
14 beoordeling(en) - 13 review(s)
Bekijk verspreiding

  ADA Bacter 100

  ADA Bacter 100 bevat meer dan 100 verschillende soorten bacteriën en micro-organismen die helpen bij het stabiliseren van het biologisch evenwicht in het aquarium. De micro-organismen bevinden zich in rusttoestand en zullen opleven, zodra zij met het aquariumwater in contact komen. Hiermee stabiliseert het ecosysteem in het aquarium.

  In de bodem van het aquarium zijn allerlei biologische processen gaande. Net als in het aquariumfilter nuttige filterbacteriën leven, leven er in de aquarium bodem bacteriën die helpen om schadelijke stoffen uit het aquariumwater om te zetten in onschadelijke stoffen. Een bodem waar voldoende watercirculatie mogelijk is, en zodoende voldoende zuurstof wordt meegevoerd, zal een positieve uitwerking hebben op de plantengroei van uw aquarium. De bodem rot minder snel, waardoor plantenwortels in betere conditie blijven en optimaal voedingsstoffen kunnen blijven opnemen.

  De bacterieculturen in ADA Bacter 100 helpen bij het verbeteren van de biologische omstandigheden in de bodem en hiermee het biologisch evenwicht. Aquariumplanten zullen beter groeien. Sprenkel ADA Bacter100 voer de laag ADA Power Sand bij het inrichten van het aquarium. Voeg ADA Bacter100 rechtstreeks aan het water toe na het schoonmaken van het filter. Ook kan het gebruikt worden als effectief middel tegen algen door het poeder op algen te sproeien.

  ADA Bacter 100
  Inhoud: 100g (=+/- 50 schepjes)

  doseeradvies60cm aquarium
  90cm aquarium120cm aquarium
  150cm aquarium180cm aquarium
  3 schepjes (6 g)9 schepjes (18 g)12 schepjes (24 g)22 schepjes (44 g)32 schepjes (64 g)
  100 g verpakking:
  16 layouts5,5 layouts
  4 layouts
  2 layouts
  1,5 layouts

  Bij voorkeur koel en donker bewaren. Onbeperkt houdbaar.
   

  Over de ADA substraat toevoegingen
  De ADA substraat additieven zijn ontwikkeld om de groei van aquariumplanten te verbeteren en te helpen bij het in stand houden van een gezond biologisch evenwicht in het aquarium. De substraat toevoegingen kunnen over de bodem van het aquarium worden gesprenkeld. Nog voordat u begint met het aquarium in te richten of het substraat aanbrengt.
  Ze houden de omstandigheden in het substraat in goede conditie en bevorderen de groei en verspreiding van micro-organismen. Bovendien zullen zij er voor zorgen dat de plantenwortels zich optimaal kunnen ontwikkelen en voedingsstoffen kunnen opnemen. Met behulp van de additieven zal het substraat actief bijdragen aan het verbeteren van de waterkwaliteit in uw aquarium. Het aquariumwater wordt helderder en in de bodem zullen nuttige bacteriën er voor zorgen dat biologische processen zo optimaal mogelijk kunnen verlopen. Hierdoor is het mogelijk om uw aquascape voor langere tijd in perfecte conditie te houden!

  Bekijk de brochure van het ADA Substrate System in PDF: A series of leaflet, Substrate

   

  Bekijk ook de artikelen:  Artikel nummer:104-111
  Fabrikant:ADA (Aqua Design Amano)
  Type:Bacter 100
  Inhoud:100 gram
  Toebehoren:incl. maatschep

Reviews

Van op 18 Jul 2018 (Bacter 100) :
(5/5

Toevoegingen

Tja wat moet je hier van zeggen, nog geen ervaring mee maar wat ik er over gelezen heb is dit een van de drie toevoegingen voor onder de soil. Sympathieke en kundige eigenaar.
Goede service en "response".
Altijd weer.

 Rapporteer
Van op 16 Mar 2018 (Bacter 100) :
(5/5

Bij opstart.

Ik heb Bacter 100 gebruikt op de bodem bij opstart, zoals voorgeschreven. Moeilijk om te controleren, maar mijn bak ziet er prima uit, en ADA staat voor kwaliteit.

 Rapporteer
Van op 05 Nov 2017 (Bacter 100) :
(5/5

uitstekend

goede complete opstart bacterieen..

 Rapporteer