facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
Handdoek Azaqua Bekijk groter
Handdoek Azaqua

Handdoek Azaqua

Als er dan 1 nadeel van het hebben van een aquarium mocht zijn, dan is het wel dat er regelmatig waterdruppels komen op plekken waar deze niet gewenst zijn. Op de ruiten, op het meubel, druppels op de vloer etc. Vergeet de keukenhanddoek en gebruik deze handdoek speciaal voor het aquarium.


Azaqua

Meer details

€ 4,90

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

(5/5)
2 beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

  Droge handen binnen handbereik

  Als er dan 1 nadeel van het hebben van een aquarium mocht zijn, dan is het wel dat er regelmatig waterdruppels komen op plekken waar deze niet gewenst zijn. Op de ruiten, op het meubel, druppels op de vloer etc. Vergeet het grijpen naar de keukenhanddoek en gebruik deze handdoek speciaal voor het aquarium.

  Met de lus is de handdoek aan de ADA Pro Tool Bag te bevestigen of aan een broekriem om tijdens het aquariumonderhoud snel uw handen af te kunnen drogen. Het kleine formaat is natuurlijk ook ideaal om de handdoek aan een haakje te hangen aan de binnenkant van het aquariummeubel.

  Afmeting: 50x30 cm

  Artikel nummer:-
  Fabrikant:Azaqua
  Type:Handdoek Azaqua
  Lengte:50x30 cm

Reviews

Van op 30 Jan 2018 (Handdoek Azaqua) :
(5/5

Mooi formaat

Fijn formaat handdoek

Van op 13 Mar 2017 (Handdoek Azaqua) :
(5/5

Handige "aquarium handdoek"

Een handige handdoek bij het onderhouden van mijn aquarium! Ik hoef nu geen oude handdoeken meer te gebruiken of een keukenhanddoek. Tevens goed te verbergen in het aquariummeubel.