Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
  • Nieuw
WIO Twisted Root

WIO Twisted Root

€ 12,50
€ 125,00 / kg
Inclusief belasting
v.a. € 12,50
Verbeter het realisme en de esthetiek van je aquarium of terrarium met Twisted Roots! Deze uitzonderlijke wortels zijn gebeeldhouwd in ingewikkelde vormen met betoverende wendingen en rondingen die een gevoel van natuurlijke schoonheid geven aan je op de natuur geïnspireerde creaties.

Verkrijgbaar in: 100gram en 250gram
Inhoud
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

WIO Twisted Root

Verbeter het realisme en de esthetiek van je aquarium of terrarium met Twisted Roots! Deze uitzonderlijke wortels zijn gebeeldhouwd in ingewikkelde vormen met betoverende wendingen en rondingen die een gevoel van natuurlijke schoonheid geven aan je op de natuur geïnspireerde creaties. Twisted Roots, gemaakt van echt boomhout, voegt diepte en dimensie toe aan uw ontwerpen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die een vleugje natuurlijke schoonheid wil toevoegen aan hun water- of landhabitats.

Twisted Roots zijn er in verschillende maten, waardoor ze perfect passen in aquaria en terraria van alle formaten. Deze wortels zijn ideaal voor het maken van unieke ontwerpen en het toevoegen van een vleugje wabi-sabi aan je onderwaterwereld. Gemaakt van echte boomtakken die warmtebehandeld en uitgedroogd zijn. Om hun flexibiliteit te herstellen, kunnen ze voor gebruik 24 uur in water weken. Twisted Roots zijn duurzaam en gaan lang mee en bieden een stabiele en realistische optie voor je natuurcreatie.

WIO Twisted Root eigenschappen

- Gebeeldhouwd in ingewikkelde vormen met betoverende wendingen en rondingen
- Gemaakt van echte boomtakken voor een natuurlijke esthetiek
- Voegt diepte en dimensie toe aan aquaria en terraria
- Verkrijgbaar in verschillende maten voor unieke ontwerpen en een perfecte pasvorm voor aquaria en terraria van alle formaten
- Kleur: natuurlijk bruin
- Materiaal: Echte boomtakken
- Maat: diverse maten verkrijgbaar van 10-40cm
- Waterhardheid: Heeft invloed op de waterhardheid.
- Verpakking: Verkrijgbaar in zakjes van mixgroottes van 80g en 200g.

WIO Twisted Root gebruiksaanwijzing

- Om hun flexibiliteit te herstellen, laat je ze voor gebruik 24 uur in water weken.
- Spoel de wortels voor gebruik af met water om stof of vuil te verwijderen.
- Om drijfvermogen te voorkomen, gebruikt je stenen, ankers of andere voorwerpen om de wortels in de eerste opstelling te verzwaren totdat ze drassig worden en zinken. Je kunt ook binden of lijmen om de wortels aan objecten in de tank te bevestigen.
- Wortels kunnen tijdens de eerste opzet tannines afgeven, waardoor het water een cognacachtige kleur kan krijgen. Dit is een natuurlijk proces en niet schadelijk voor aquariumorganismen. Voer regelmatig waterverversingen uit om de hoeveelheid tannines in het water te beheersen.
- Als je de hoeveelheid tannine die vrijkomt bij de eerste installatie wilt verminderen, kun je de wortels een paar uur in water koken of ze een maand onderdompelen in water voordat je ze in het aquarium gebruikt.
- Saprolegnia, een soort witte schimmel, kan tijdens de eerste opzet op het oppervlak van de wortels verschijnen. Als dit gebeurt, gebruik dan een buisje om het regelmatig weg te schrapen en uit te zuigen totdat het verdwijnt, wat normaal gesproken ongeveer een maand duurt.
- Gemaakt van 100% natuurlijk hout.
- Veilig voor vissen, garnalen en andere waterdieren.

WIO-71020551

Datasheet

Product soort:
Aquarium decoratie
Materiaal:
Volledig natuurproduct