ADA Green Gain Plus
ADA Green Gain Plus
ADA Green Gain Plus ADA Green Gain Plus

ADA Green Gain Plus

€ 25,90
€ 51,80 / 100ml
Inclusief belasting
v.a. € 25,90

Green Gain Plus bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van actieve ingrediënten die helpen bij een sterke, gezonde groei van aquariumplanten. Het stimuleert de groei van aquariumplanten na een snoeibeurt. Nieuwe scheuten worden makkelijker gevormd en er groeien meer bladeren uit de aquariumplanten. Het vermindert stress en vergroot de weerstand tegen plantenziektes.

Inhoud: 50 of 500 ml

Inhoud
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

ADA Green Gain Plus

ADA Green Gain bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van actieverende ingrediënten (sporenelementen, aminozuren, mineralen etc.) voor een gezonde, sterke groei van aquariumplanten. Deze mix is daarom bijzonder geschikt om planten aan te zetten tot groei na het snoeien. Het accelereert de ontwikkeling van nieuwe bladeren, waardoor de plant sneller hersteld en een volle indruk maakt.

Het bevat speciale planthormonen, aminozuren en sporenelementen. Dit wordt gewonnen uit zeewier en helpt onder andere bij de celdeling. Door aanwezigheid van Boron worden nieuwe scheuten gemakkelijker gevormd en er groeien meer bladeren uit de aquariumplanten. Het vermindert stress en vergroot de weerstand tegen plantenziektes.

Met Green Gain Plus herstellen planten sneller, krachtiger, vitaler en hebben meer volume na het snoeien. Plantengroei op steroids!

ADA Green Gain Plus Doseeradvies:

Na blootstelling aan stress van de aquariumplanten door een snoeibeurt, voeg dagelijks 1 druppel Geen Gain Plus toe per 20L aquariumwater gedurende 7 dagen.

Inhoud: 50 of 500 ml
1 druppel is ca. 0,1 ml

ADA-103-107

Datasheet

Product soort:
Plantenvoeding
Productnaam:
Green Gain Plus
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Inhoud:
50 of 500 ml
Uitvoering:
Booster

Specifieke referenties

ean13
4537934031078

Download

ADA Green Gain Plus

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (2.95MB)