facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
Oase FiltoSmart 200 Bekijk groter
Oase FiltoSmart 200

Oase FiltoSmart 200

FiltoSmart 200 is een slimme externe filter voor een aquarium tot 200 Liter. Door het smalle design van de FiltoSmart serie, kunnen deze filters ook worden toegepast wanneer er weinig ruimte is. In het filter zijn diverse kamers aanwezig waar mechanische en biologische filtratie plaats vindt. Het resultaat is helder en gezond water!

Keuze uit: Met of zonder ingebouwde verwarming


Oase

Meer details

€ 91,50

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(5/5)
1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

  Oase FiltoSmart 200 / FiltoSmart Thermo 200

  FiltoSmart is een slimme externe filter voor een aquarium tot 200 Liter. Door het smalle design van de FiltoSmart kan dit filter ook worden toegepast wanneer er weinig ruimte is. In het filter zijn diverse kamers aanwezig waar mechanische en biologische filtratie plaats vindt. Het resultaat is helder en gezond water!

  Onderhoud wordt eenvoudig gemaakt door de afsluitbare en makkelijk los te koppelen instroom/uitstroom. Bij een onderhoudsbeurt kan het filter zonder risico op het morsen van water worden losgekoppeld. Bij zo'n onderhoudsbeurt kan dankzij het EasyClick openingsmechanisme het filter gemakkelijk worden geopend. Over storend geluid hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Trillingen zijn minimaal en de pomp loopt rustig, energiezuinig en beschikt over automatische ontluchting.

  FiltoSmart 200 wordt compleet geleverd inclusief filtermateriaal en aansluitmateriaal. Op de in- en uitvoerbuis is een regelaar aanwezig om de waterdoorvoer te verminderen. Verder zijn alle slangen, filtermaterialen en zuignappen aanwezig om na ontvangst het filter direct in gebruik te kunnen nemen.

  FiltoSmart Thermo 200

  Dit filter is ook beschikbaar met ingebouwde thermostaat. Aan de bovenzijde is het verwarmingselement (HeatUp 200 Watt) te bedienen en de gewenste temperatuur in te stellen. Het filter is de beste plek om een staafverwarming aan het zicht te onttrekken en het water efficiënt te verwarmen. Met behulp van los verkrijgbare ThermoFit en HeatUp regelbare verwarming kan ook naderhand een normale FiltoSmart 200 worden uitgerust met verwarming.

  Oase FiltoSmart 200 Technische gegevens:

  Geschikt voor aquaria tot max.:200 L
  Afmetingen (lxbxh):288 x 179 x 337 mm
  Nominale spanning:230V, 50Hz
  Vermogensopname:17 W
  verwarmingselement: (Optioneel)200 Watt
  Lengte stroomkabel:1,5 m
  Nettogewicht:4,13 kg
  Garantie:3 jaar
  Max. Liter per uur:800 l/u
  Meter waterkolom max.:1,1 m
  Slang (aantal x lengte):1 stuk x 2,5 m
  Aansluiting voor slangen:16/22 mm
  Filtervolume:4,2 L
  Voorfiltervolume:1,5 L
  Geschikt voor zoetwater:Ja
  Geschikt voor zeewater:Ja

  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Filter
  Fabrikant:Oase
  Type:FiltoSmart 200 / FiltoSmart Thermo 200
  Lengte:288 mm
  Diepte:179 mm
  Hoogte:337 mm
  Gewicht:4,2 kg
  Filtervolume:4,2 L
  Aquarium inhoud:0-200 L
  Pomp capaciteit:800 l/u
  Stroomverbruik:17 Watt
  Filterslang:16/22 mm
  Toebehoren:Filtermousse, Keramisch filtermateriaal, Filterzak met actief koolstof, Filterslang 1x 2,5m, Uitstroombuis, Aanzuigbuis, Aansluitset
  Bijzonderheden:Optioneel met 200 Watt verwarmingselement
  Geschikt voor zeewaterJa
  Ingebouwde verwarmingOptioneel

Reviews

Van op 14 Jan 2020 (Oase FiltoSmart 200) :
(5/5

Top filter! Zeer tevreden!

Mooi filter kan veel filter media in en pompt lekker door water zit er helderder uit dan ooit, gekocht in combinatie met de ada bio cube’s. Je hoort hem wel een beetje maar aangezien ik altijd een zacht achtergrond muziekje op heb hoor ik hem niet. Temperatuur zit ook goed en geen lelijk zwart ding in mijn bak. Wel een aanrader is om de in en outflow gelijk te vervangen voor glas, anders heb je alsnog een lelijk zwart ding in je bak hangen.