ADA Kei Stone - stenen voor het aquarium
ADA Kei Stone - stenen voor het aquarium
ADA Kei Stone - stenen voor het aquarium ADA Kei Stone - stenen voor het aquarium ADA Kei Stone 25kg S-L size - DROOG - stenen voor het aquarium ADA Kei Stone 25kg S-L size - NAT - stenen voor het aquarium ADA Kei Stone 25kg S-L size - DROOG - stenen voor het aquarium ADA Kei Stone 25kg S-L size - DROOG - stenen voor het aquarium ADA Kei Stone 25kg S-L size - NAT - stenen voor het aquarium ADA Kei Stone 25kg S-L size - DROOG - stenen voor het aquarium ADA Kei Stone 25kg S-L size - NAT - stenen voor het aquarium ADA Kei Stone Main stone 20kg ADA Kei Stone - stenen voor het aquarium

Kei Stone

€ 6,90
Inclusief belasting

ADA Kei Stone heeft een warme kleur welke een mix is tussen oker en rood. Met de textuur kan in de aquascape de suggestie van een cliff of berg worden gewekt. Interessant is dat in de stenen de fossiele resten van planten te zien zijn.

S-L Size (4-30cm) per kg
Main Stones per doos á 20 kg

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max
Aantal
Aantal
Niet op voorraad


Geen voorraad
 Klant beoordelingen
Er heeft nog niemand een review achtergelaten

ADA Kei Stone

ADA Kei Stone heeft een warme kleur welke een mix is tussen oker en rood. Met de textuur kan in de aquascape de suggestie van een cliff of berg worden gewekt. Interessant is dat in de stenen de fossiele resten van planten te zien zijn. Op de kleinere stenen kunnen ook goed Anubias of Varens op worden vastgebonden. Onder water kleuren de stenen nog mooier en er zijn allerlei schakeren van de kleuren rood en geel te ondekken.

De foto dient ter indicatie om in te schatten hoeveel en hoe groot 25kg S-L size is. De geleverde stenen kunnen anders van samenstelling zijn. De kleur op de foto kan afwijken van de werkelijkheid.

Speciale wensen?
Gebruik het tabje hierboven om speciale instructies mee te geven. Dan kunnen we daar rekening mee houden bij het uitzoeken van de stenen.

Kei Stone S-L (4-30cm)

S-L Size per kg
Main Stones per doos á 20 kg

ADA-106-819

Specifieke referenties

ean13
205131028200

Wees de eerste om een review te schrijven! !

Eerder samen gekocht met