facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
Dennerle Eco-Line ThermoTronic 5W bodemverwarming Bekijk groter
Dennerle Eco-Line ThermoTronic 5W bodemverwarming

Dennerle Eco-Line ThermoTronic

De ThemoTronic bodemverwarming van Dennerle genereert een constante warmteafgifte aan het aquarium. In de bodem ontstaat een lichte watercirculatie, waardoor een natuurgetrouwe aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof de wortels kan bereiken.

Verkrijgbaar in: 5, 10 of 20 Watt


Dennerle

Meer details

€ 42,59

direct leverbaar

Klant beoordelingen

Er heeft nog niemand een review achtergelaten
in deze taal
info

  Dennerle Eco-Line ThermoTronic bodemverwarming

  De ThemoTronic bodemverwarming van Dennerle genereert een constante warmteafgifte aan het aquarium. In de bodem ontstaat een lichte watercirculatie, waardoor een natuurgetrouwe aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof de wortels kan bereiken. Voor een gezonde bodem is de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof van groot belang. Door de comfortabele warmte wordt wortelgroei extra gestimuleerd. De bodem wordt daarmee extra actief en u slaat 2 vliegen in één klap, want de bodem gaat als één groot biologisch filter zorgen voor een stabiel biologisch evenwicht!


  Productdetails van de Dennerle Eco-Line ThermoTronic:

  - 12 V veiligheidszwakstroom voor veilig gebruik in het aquarium
  - Elektronische energiebesparende transformator 230 V/12 V, wordt slechts handwarm, met overbelastingsbeveiliging, beveiligd tegen kortsluiting
  - Duurzame verwarmingskabel met siliconenmantel
  - Inclusief zuignappen voor het eenvoudig aanbrengen van de verwarmingskabel

  Artikel-NrModelAquariuminhoudLengte verwarmingskabelLengte netsnoer
  Energieverbruik
  DE-1631ThermoTronic 5W30- 60 L1,6 m2 m5,2 Watt
  DE-1632ThermoTronic 10W60 - 120 L1,8 m2 m10,3 Watt
  DE-1633ThermoTronic 20W120 - 200 L4,9 m2 m20,5 Watt

  3 jaar garantie


  De voordelen van bodemverwarming

  Het is belangrijk om te begrijpen wat de voordelen van het aanbrengen van bodemverwarming zijn voor het aquarium. Iedereen heeft het vast wel eens meegemaakt; planten die op de ene plaats wel groeien, en op de andere plaats niet. De oorzaak kan zijn dat de omstandigheden in de bodem niet geschikt zijn. Met name in aquaria waar de bodem is dichtgeslibt door een fijne zandkorrel of veel opgehoopt klei, kan het zijn dat er in de bodem onvoldoende aanvoer van voedingsstoffen is voor plantenwortels en bacteriën.
  In de bodem leven bacteriën in symbiose met plantenwortels en helpen deze om voedingsstoffen voor de planten opneembaar te maken. U kunt zich voorstellen dat wanneer de bacteriën niet kunnen functioneren, de planten daar zichtbaar onder te lijden hebben. Een luchtige onderlaag van ADA Power Sand, zorgt er voor dat er watercirculatie mogelijk is en er voedingsstoffen en gasuitwisseling plaats kan vinden. Door het aanbrengen van bodemverwarming wordt er een constante warmte afgegeven in de bodem. Het warme water stijgt naar boven, waardoor er een natuurlijke watercirculatie in de bodem plaats vindt.
  Door de aanvoer van voedingsstoffen en de mogelijkheid tot gasuitwisseling, zal de bodem veel gezonder raken. Kortom, de ideale oplossing voor een stabiel biologisch evenwicht en gezonde plantengroei!

  Artikel nummer: meerdere opties
  Product type: Bodemverwarming
  Fabrikant: Dennerle
  Type: Eco-Line ThermoTronic
  Aquarium inhoud: 30-60 / 60-120 / 120-200
  Stroomverbruik: 5,2 / 10,3 / 20,5 Watt
  Lengte verwarmingskabel 1,6 / 1,8 / 4,9 meter
  Toebehoren: Zuignappen

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven! !