Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Daytime onex voor Juwel Lido 200 samenstellen
Daytime onex voor Juwel Lido 200 samenstellen

Daytime onex voor Juwel Lido 200 samenstellen

€ 0,00
Inclusief belasting

Met deze set zijn de benodigde Daytime accessoires snel en eenvoudig te selecteren. Zo is het makkelijk en overzichtelijk om het aquarium om te bouwen naar prachtige LED verlichting van uitzonderlijke kwaliteit!

Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Must-have accessoires

Basis benodigdheden

Power Supply

Combineer met

Juwel aquarium

Daytime Onex voor Juwel Lido 200 samenstellen

Met deze set zijn de benodigde Daytime accessoires snel en eenvoudig te selecteren. Zo is het makkelijk en overzichtelijk om het aquarium om te bouwen naar prachtige LED verlichting van uitzonderlijke kwaliteit! De samenstelling van deze setup is gebaseerd op onze persoonlijke voorkeur. De producten en accessoires zijn eventueel ook naar eigen inzicht, los in de webshop te bestellen.

Om Daytime onex in een Juwel aquarium in te bouwen is nodig:
- Een Daytime adapter profiel JUWEL (om Daytime onex in te bevestigen). Het is ook mogelijk de bestaande T5/T8 doppen te gebruiken en te kiezen voor onex T5/T8 adapters.
- Een Daytime Onex profiel
- Een Daytime 24V Convertor om de lamp(en) van stroom te voorzien
- Een aansturing om te kunnen dimmen

Daytime adapter profiel JUWEL

Voor een Juwel Lido 200 is een Daytime adapter profiel JUWEL beschikbaar: Juwel 70. Hierin kan een Daytime Onex 70 worden geschoven. De bestaande klepdeksels passen daar precies in en het geheel is perfect afgewerkt. Het is ook mogelijk om de onex lampen in bestaande T5 of T8 doppen te plaatsen. Dit is iets voordeliger, maar minder praktisch. In deze setup maken we gebruik van de optie met het Juwel adapterprofiel.

Daytime onex

Daytime onex is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Plant, Fresh en Color.
Plant = voor plantenaquarium
Fresh = voor cichliden aquarium
Color = kan met 1 van bovenstaande worden gecombineerd voor een breder spectrum. Rode en blauwe accenten worden versterkt.
In deze setup gaan we voor een beplant aquarium. 1x Onex plant 70 en 1x Onex color levert 6900 lumen (=ca. 35 lumen per liter).
De producten zijn ook los verkrijgbaar.

Daytime convertor (power supply)

Er dient gekozen te worden voor Daytime 24V Convertor die zwaar genoeg is om de Daytime onex lampen van stroom te kunnen voorzien. Een 40 Watt convertor kan 2 onex 70 lampen van stroom voorzien. 

Aansturing

Met een Daytime 2-weg Kabel Splitter is de verlichting samen te schakelen met een tijdschakelaar. Dit zou een voordeligere keuze zijn, maar eigenlijk minder mooi. Om de verlichting te dimmen of een dagprogramma af te laten spelen, kan worden gekozen voor een LED computer. Hierbij is dan een Daytime Matrix Kabel Power Supply nodig om de power supply aan te sluiten en een Daytime Matrix Kabel Led unit om de led unit aan te sluiten. In deze samen te stellen set, hebben we de led computer voorgeselecteerd. Hiermee zijn beide led units afzonderlijk van elkaar te dimmen. (Het is met onex niet mogelijk om kleuren aan te passen.)

Alle producten zijn eventueel ook gewoon los in de webshop te bestellen.

 

Daytime Juwel led

Datasheet

Product soort:
Daytime onex
Bijzonderheden:
Voor Juwel

Bijpassende accessoires