laatste reviews

Van Ben K. op 02 Dec 2021 :

(3/5) 
product beoordeeld : DOOA Mistflow Cap Simpel o.k. Vrij prijzig...

Van Ben K. op 02 Dec 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : Sponsfilter Enkel

Van Ben K. op 02 Dec 2021 :

(2/5) 
product beoordeeld : Shrimp King Color Ja, er wordt van gegeten....

Lijst van producten van merk MasterLine

 • MasterLine All In One

  € 23,90
  MasterLine All In One plantenvoeding bevat alle voedingsstoffen die aquariumplanten nodig zijn. Alles in 1 fles. De formule is dusdanig berekend om optimale concentraties van voedingsstoffen te verkrijgen, zonder kans op tekortkomingen. All In One helpt bij het voorkomen van ijzertekort, waarbij nieuwe bladeren bleek van kleur zijn.

  Verkrijgbaar in: 500ml, 1000ml en 5000ml
  Bekijk
 • MasterLine All In One Golden

  € 26,90
  MasterLine All In One Golden heeft een superieure formule waarin voedingsstoffen in meerdere vormen aanwezig zijn. Hierdoor zijn ze gemakkelijk opneembaar voor aquariumplanten. Bij de All In One Golden is CO2 toevoeging een vereiste en deze voeding wordt het beste dagelijks toegediend.

  Verkrijgbaar in: 500ml, 1000ml en 5000ml
  Bekijk
 • MasterLine All In One Soil

  € 26,90
  MasterLine All In One Soil is een bemestingsformule die is afgestemd op aquariums met een actieve soil bodem. CO2 toevoeging is wel een must. Ook heeft de voorkeur om deze plantenvoeding dagelijks aan het aquarium toe te dienen. All In One Soil biedt een tragere, maar gezondere groei met betere pigmentatie. Het stimuleert planten om zich meer te voeden met de voedingstoffen uit de soil.

  Verkrijgbaar in: 500ml, 1000ml en 5000ml
  Bekijk
 • MasterLine Carbo

  € 14,90
  MasterLine Carbo bevat koolstof, het primaire bestanddeel voor al het leven op aarde. Voor de beste resultaten bij een aquarium zonder CO2 toevoeging, is het aan te raden om Carbo toe te voegen. Carbo is dan een ideale koolstofbron, maar kan ook gebruikt worden naast CO2 bemesting.

  Verkrijgbaar in: 500ml, 1000ml en 5000ml
  Bekijk
 • MasterLine doseerpomp

  € 1,50

  De MasterLine doseerpomp past perfect op de MasterLine flessen, behalve KH Minus. De 1.2ml uitvoering geeft ca. 1,2ml per pompbeweging en de 5ml geeft 5ml per pompbeweging. Dat maakt doseren erg eenvoudig.

  Verkrijgbaar in: 1.2ml en 5ml

  Bekijk
 • MasterLine I

  € 13,90
  MasterLine I bevat micro elementen in een optimale concentratie die nodig zijn voor een harmonieuze ontwikkeling van aquariumplanten. De standaard dosering is in de meeste gevallen toereikend. Het gaat ijzertekort tegen. Door de hoge kwaliteit chelatoren blijft MasterLine I voor een langere periode bruikbaar.

  Verkrijgbaar in: 500ml, 1000ml en 5000ml
  Bekijk
 • MasterLine II

  € 13,90
  MasterLine II is een plantenvoeding formule met macro voedingsstoffen. Deze voorziet planten in hun dagelijkse behoefte. Aquariumplanten zullen sneller kunnen groeien. Dat geldt zeker in combinatie met een actieve soil, maar ook met een zand of grindbodem groeien planten beter door toedienen van MasterLine II.

  Verkrijgbaar in: 500ml, 1000ml en 5000ml
  Bekijk
 • MasterLine Iron

  € 13,90
  MasterLine Iron bevat een stabiele vorm van ijzer dat, zelfs wanneer het wekelijks gedoseerd wordt, geen reactie aan gaat met de fosfaten in het aquarium. Het reguleert ijzergebrek en draagt bij aan krachtigere kleuren. Iron kan worden toegevoegd naar behoefte van de planten in het aquarium. Bijvoorbeeld wanneer de waarde van ijzer lager raakt dan 0,1 ppm.

  Inhoud: 500ml of 1000ml
  Bekijk
 • MasterLine KH MINUS

  € 22,90
  De optimale KH waarde van het aquarium is 3. Bij deze waarde kunnen plantensoorten als Tonina, Eriocaulon and Syngonanthus probleemloos groeien. Wanneer de waarde 3 dKH bereikt heeft, voeg dan geen KH Minus meer toe. Een te lage KH brengt dan ook een pH verlaging met zich mee.

  Inhoud: 500ml
  Bekijk
 • MasterLine Nitrate

  € 13,90
  MasterLine Nitrate bevat stikstof in de vorm van nitraat, de belangrijkste voedingsstof voor aquariumplanten. Voorkom stikstof tekort en stimuleer groei! Wanneer de nitraatwaardes lager dan 5 ppm raken, is het belangrijk om nitraat toe te voegen. Nitrate kan als aanvulling op de All In One worden gebruikt in specifieke gevallen, of voor extra controle bij het los doseren in combinatie met Fosfaat en Kalium.

  Verkrijgbaar in: 500ml en 1000ml
  Bekijk
 • MasterLine Phosphate

  € 13,90
  MasterLine Phosphate bevat fosfor in de vorm van fosfaat, een belangrijk macro-element voor aquariumplanten. Bij een aquarium met een actieve soil bodem, kan het fosfaat daarin worden opgeslagen. Het wordt daar door de wortels opgenomen en er blijft een klein deel in de waterkolom beschikbaar. Phosphate kan worden toegevoegd naar behoefte van het aquarium, bijvoorbeeld wanneer de waarde lager ligt dan 0,5 ppm.

  Verkrijgbaar in: 500ml en 1000ml
  Bekijk
 • MasterLine Potassium

  € 13,90
  MasterLine Potassium (Kalium) bevat het derde meest belangrijke macro element. Kaliumgebrek voorkomt de activatie van enzymen die van invloed zijn op een goede ontwikkeling van planten. Kalium wordt naar de behoefte van het aquarium toegediend, aangezien ieder aquarium anders is. Wanneer de concentratie beneden de 15ppm raakt, is het zinvol om Kalium toe te dienen.

  Inhoud: 500, 1000 and 5000 ml
  Bekijk
 • MasterLine Purity

  € 26,90

  MasterLine Purity voorkomt de vorming van ammonia en nitriet. Het vermindert de hoeveelheid opgeloste organische stoffen in het water. Het helpt de zuurstof concentratie te verhogen en vergroot het parelen van planten. Water wordt helderder dan ooit. Algengroei wordt tegengegaan.

  Verkrijgbaar in 250ml en 500ml

  Bekijk
 • MasterLine Root Caps

  € 24,90

  MasterLine Root Caps zijn capsules voor in de bodem. Daar zullen ze langzaam de belangrijke voedingsstoffen afgeven die planten nodig hebben, rechtstreeks bij hun wortels. Het wortelstelsel zal zich beter ontwikkelen, wat resulteert in een meer robuuste plantengroei met intensere kleuren. Bij moeilijkere plantensoorten is het voordeel significant voor een gezonde ontwikkeling.

  Inhoud: 125 capsules

  Bekijk