Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Slide background

Merken

 • 2Hr Aquarist

  2Hr Aquarist

  2Hr Aquarist

  De 2Hr Aquarist is misschien het best bekend om zijn Nitrate Limitation CapstoneTM-methodologie die een rijkere kleuring en sterkere groei van waterplanten ontsluit. Het is een actieve opinieleider in de wetenschap van beplante aquariums. Het bedient aspirant-hobbyisten door middel van een reeks hoogwaardige producten ondersteund door een geïntegreerd successysteem: The 2Hr WayTM. Begonnen met een kleine groep gepassioneerde knutselaars en experimenteerders die via internet met elkaar verbonden waren over 3 continenten en die ontevreden waren over de beschikbare opties op de markt.

  "APT" afkorting voor 'Advanced Planted Tank' begon als een website om bevindingen te delen en in contact te komen met gelijkgestemde aquarianen. Het maakte kleine batches van op maat gemaakte mengsels voor eigen gebruik. Verzoeken van vrienden voor deze op maat gemaakte mengsels werden al snel groter dan gedacht. Het bedrijf 2Hr Aquarist werd geboren in 2019 en is uitgegroeid tot toonaangevend productiebedrijf van premium plantenvoeding.

 • ADA

  ADA

  Aqua Design Amano (ADA)

  Aqua Design Amano is ruim 25 jaar geleden opgericht door Takashi Amano. Hij heeft een bijzondere stijl waarmee zijn aquariums worden ingericht. Om te voldoen aan zijn hoge eisen, heeft hij vele aquariumproducten zelf ontwikkeld. Producten van Aqua Design Amano zijn compleet originele producten, geïnspireerd op Amano's eigen unieke zienswijzen en ideeën. Met zijn oog voor detail en opgedane ervaringen heeft Amano meerdere producten uitgevonden die nodig zijn voor het opbouwen en onderhouden van prachtige aquascapes. Alle ADA producten zijn ontworpen met consistente focus op schoonheid en functionaliteit, maar waar ook "plezier in gebruik" van groot belang is.

 • Aqua Medic

  Aqua Medic

  Aqua Medic

  Meer dan 30 jaar aan ervaring in zoutwater aquaria, vooral gericht op filtersystemen voor kreeften, oesters en andere zeevoeding en gesloten systemen voor waterculturen en publieke aquaria. Sinds 1992 hebben we complete systemen ontwikkeld en gecommercialiseerd. Evenals de technologie en accessoires voor de hobby markt en op grote schaal installatiebouw. Ondanks het succes dat we inmiddels behaald hebben, streven we er continue naar om u nog beter te bedienen.
  Het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten maakt het voor ons mogelijk om de verbazingwekkende variëteit van water biotopen zoals deze in de natuur voorkomen, met het uitoefenen van onze fascinerende hobby, nog dichter te benaderen.

 • Aqua Rebell

  Aqua Rebell

  Aqua Rebell

  Aqua Rebell - de onderscheidende lijn van meststoffen voor waterplanten. De liefde voor aquariumplanten en aquascaping dwong ons in 2008 om deze lijn meststoffen te lanceren. Vooral de macronutriënten nitraat en fosfaat werden tot dan toe afgekeurd in de hobby en dus niet algemeen gebruikt. De meerderheid van de aquariumhouders beschouwde ze - hoewel ongegrond - als een trigger voor algengroei. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en praktijkervaringen bewijzen dat nitraat en fosfaat niet de oorzaak zijn van algengroei, maar dat het een onbalans van voedingsstoffen is die de groei van algen in een aquarium bevordert.

  Alle waterplanten hebben voldoende essentiële voedingsstoffen nodig om te gedijen. Onze aquariums zijn voorzien van steeds meer technische apparaten, meer licht en vaak ook een CO2 toevoer. Hierdoor zijn de uitwerpselen van de vissen vaak onvoldoende om de waterplanten te bemesten. Nitraat en fosfaat, die vroeger gemeden werden, zijn schaars geworden in veel beplante aquariums. Dit bracht ons op het idee voor onze naam "Aqua Rebell": we zien macronutriënten als een "rebels" alternatief voor nitraat- en fosfaatvrije bemestingssystemen. Onze producten zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring, veldtesten en innovatieve ideeën. Onze belangrijkste focus is om waterplantenliefhebbers in staat te stellen hun hobby succesvol uit te oefenen met behulp van onze producten - zodat ze volop kunnen genieten van hun beplante tanks.

 • AquaLighter

  AquaLighter

  AquaLighter

  AquaLighter is een merk van innovatieve producten voor professionele en beginnende aquarianen. Elk apparaat en product van het merk is ontworpen om er aantrekkelijk uit te zien en zeer functioneel qua inhoud.

 • Aquario

  Aquario

  Aquario

  Aquario streeft ernaar dat iedereen de natuur gemakkelijk in een aquarium kan reproduceren. We verwijderen onnodige oplossingen en ontwerpen producten volgens de principes van de natuur.

 • Arka

  Arka

  ARKA Biotechnologie GmbH houdt zich bezig met de verkoop en distributie van biologische en chemische producten voor de waterbehandeling in de aquariummarkt. In ons assortiment vindt u onder andere de merken MICROBE-LIFT® voor waterbehandeling. Wij zijn de coöperatie Office Europe voor hun aquariummerk MICROBE-LIFT®. MICROBE-LIFT® is wereldmarktleider op het gebied van waterbehandeling voor aquaria, tuinvijvers en industrie.
 • Azaqua

  Azaqua

  Deze aquarium producten zijn speciaal geselecteerd op grond van onze "passie voor natuur", "passie voor techniek" en "passie voor kwaliteit" en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Onder andere de CO2 accessoires en Lily Pipes zijn erg geschikt voor beginners of voor iedereen met een kleiner budget die toch graag goede kwaliteit in huis haalt.

 • Chihiros

  Chihiros

  Chihiros aquatic studio is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie, verkoop en handel van aquariumproducten. Het bedrijf heeft een unieke kennis van natuurlijke aquariumproducten. Het doel van het bedrijf is om iedereen de natuur beter te laten ervaren. De charme van het aquarium, professionele aquariumproducten leveren, een natuurlijke aquascape perfect weergeven, meer mensen naar de wondere wereld van de natuur leiden. Chihiros ontwikkeld aquariumproducten met goede specificaties en groot gebruiksgemak.
 • Daytime

  Daytime

  Daytime

  Geïnspireerd door de vele nieuwe verlichtingsmogelijkheden die voortkomen uit LED-technologie, is het onze missie om innovatieve, aanpasbare LED-verlichtingssystemen te creëren die de schoonheid van dieren en planten verbeteren. Onze productontwikkelaars verwachten dat al onze componenten aan de strengste eisen voldoen en laten niets aan het toeval over. Een topprioriteit is een uitstekende kleurweergave met maximale efficiëntie, levensduur en gebruiksgemak.

  Vanaf het begin hebben we gekozen voor een unieke, innovatieve benadering van het merk daytime®. Dat komt omdat ons idee van perfecte dieren- en plantenverlichting de beheersing vereist van de meest geavanceerde technologie en van de belangrijkste fysieke en biologische parameters met betrekking tot verlichtingstechnologie. We profiteren voortdurend van nieuwe onderzoeksresultaten, in nauwe samenwerking met de toonaangevende technologiepartners. We implementeren ook state-of-the-art testmethoden samen met een uitgebreid laboratorium en praktijktesten met ondersteuning van de specialisten van Vivaristik. Dit stelt ons in staat om baanbrekende ideeën en oprechte passie om te zetten in fundamentele oplossingen.

  Onze volledige ontwikkelings- en productieprocessen worden in eigen beheer gehouden, in overeenstemming met alle geldende normen en richtlijnen. Alle stadia van de ontwikkeling en productie van alle daytime®-producten zijn onderworpen aan een verplichte en uitgebreide kwaliteitscontrole.

  Samengevat: we creëren kostbare LED-verlichtingssystemen met de beste gebruikswaarde. We benutten onze theoretische expertise en praktische ervaring om de natuurlijke verlichting te optimaliseren die ideaal is voor flora en fauna.

 • Dennerle

  Dennerle

  Dennerle

  Dennerle is in 1966 ontstaan en ondertussen uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat prachtige aquariumproducten levert. Kenmerkend voor Dennerle is milieubewust omgaan met productie en materialen. Daarnaast zijn de producten van Dennerle van goede kwaliteit die een lange levensduur hebben. Hier op de webshop zijn de belangrijkste producten voor aquascapen in het assortiment opgenomen, maar wij leveren desgewenst het complete assortiment van Dennerle.

  Zie ook: www.dennerle.com

 • DOOA

  DOOA

  DOOA

  Een nieuwe levensstijl met waterplanten. Start DOOA en vul je leven met waterplanten.

  De stijl opent de deur. Flexibelere manieren vinden om van waterplanten te genieten. Het ontwerp gaat op in water terwijl je de planten benadrukt. De ruimte biedt het leven van alledag waar je je dicht bij water en groen voelt. Heldergroen wordt donkerder van kleur wanneer het wordt blootgesteld aan licht. Zachte groentinten omarmen luchtbellen onder water. Kleine bewoners vertellen verhalen terwijl het water naar beneden valt. Weelderig groen en licht weerkaatst door water.  Welkom bij de kleine wonderen
  van de natuur. DOOA geeft een nieuw gevoel voor stijl met planten.

  DOOA werd geboren toen ADA manieren onderzocht om vrijer van waterplanten te genieten. DOOA, een inspirerend merk, helpt je vrijer te genieten van waterplanten. Minimaal en gemakkelijk en ontworpen als een platform waarmee iedereen binnenshuis planten kan groeien. Voel je dichter bij de natuur en breng schoonheid in je leven

 • Dr. Bassleer

  Dr. Bassleer

  Dr. Bassleer Biofish Food

  Dr. Gerald Bassleer heeft meer dan 38 jaar ervaring in de siervissen industrie als bioloog, vispathobioloog, eigenaar, directeur, CEO, groothandel, importeur / exporteur van siervissen, visgezondheidsmanager, trainer van het aquarium personeel, snelle toepassing van microscopisch onderzoek en diagnostische instrumenten, consultant voor verschillende bedrijven in verschillende landen, auteur, spreker, ontwikkelaar van Dr. Bassleers Biofish Food met Nutrikamenten, ex-President van OFI (Ornamental Fish International, 2006-2016). Publiceerde app. Fish Ziekten iOS en Android.

  Momenteel besteedt hij veel tijd met reizen rond de wereld als ”The Flying Fish Doctor” en het geven van diensten aan de industrie om het welzijn en de gezondheid van siervissen te verbeteren.

  Het visvoer van Dr. Bassleer is ontwikkeld met oog op dierenwelzijn. Niet voor niets staat dit voer al jaren goed aangeschreven. Gebruikers zijn erg enthousiast, omdat vissen in het aquarium enthousiast op het voer reageren. Dit laten ze zien aan mooiere kleuren en betere gezondheid. Wij kunnen het aan iedereen aanbevelen.

 • EHEIM

  EHEIM

  EHEIM is het oude vertrouwde merk dat sinds 1960 aquariumproducten maakt. Het eerste filter dat in 1963 gemaakt werd is een doorslaand succes en heeft de aquariumwereld verandert. Sindsdien is EHEIM hét merk als het aankomt of filtertechniek voor het aquarium, maar ook de andere aquarium accessoires zijn van uitstekende kwaliteit. Wij kunnen het complete assortiment van EHEIM leveren, alsook de reserveonderdelen.

 • HS Aqua

  HS Aqua

  HS Aqua biedt een breed scala aan aquariumproducten en vijverproducten aan. De producten van HS Aqua worden nauwkeurig gecontroleerd, verbeterd en ontwikkeld in een eigen laboratorium. Daarbij wordt voldaan aan de strengste kwaliteitseisen. Op Azaqua bieden we een selectie van het assortiment aan, maar kunnen uiteraard alles voor u bestellen.
 • Kessil

  Kessil

  Kessil ontwerpt en produceert geavanceerde LED-verlichtingsproducten voor de tuinbouw-, aquarium- en algenindustrie. Kessil leidt The Spectral Revolution.
 • MasterLine

  MasterLine

  MasterLine

  MasterLine is opgericht in 2016 "uit passie voor aquaristiek", wat de slogan van het merk is geworden. De eerste experimenten en testen op de juiste ontwikkeling van de planten dateren van 2006 toen Marian Sterian, de oprichter, verliefd werd op de aquariumplanten. Het gevoel werd sterker en sterker naarmate hij nieuwe dingen leerde. Sindsdien zijn we toegewijd aan het leveren van de best mogelijke producten en klantenservice aan onze klanten. Met onze producten zijn we er trots op dat we duizenden aquarianen hebben geholpen hun doelen te bereiken en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog veel meer te helpen.

  Onze missie is om hoogwaardige meststoffen en andere producten te leveren die aquariumplanten en het waterleven helpen gedijen. Tegelijkertijd houden we ons bezig met allerlei activiteiten die bedoeld zijn om de algehele ervaring van aquarianen over de hele wereld te verbeteren.
  Wij zijn van mening dat iedereen moet kunnen genieten van de schoonheid van een aquarium zonder er wekelijks uren aan te besteden.

 • Microbe-Lift

  Microbe-Lift

  De producten van MICROBE-LIFT reinigen het milieu, verwijderen verontreinigende stoffen op een volledig natuurlijke manier door ze af te breken tot hun basiselementen en terug te voeren naar de biosfeer. Omdat MICROBE-LIFT-producten ook biologisch afbreekbaar en niet-toxisch zijn, zijn ze veilig te gebruiken in de buurt van mensen, huisdieren en dieren in het wild. Het zijn echt enkele van de meest milieuvriendelijke producten die er zijn.
 • Oase

  Oase

  Bij OASE hebben we altijd een passie gehad voor water, wateromgevingen en waterdesign. Voldoen aan de hoogste normen van technische precisie – en dat sinds 1949. We zijn technici van beroep en creatievelingen vanuit passie, zowel op het gebied van het maken van fascinerende waterscènes in tuinen en aquaria als op het gebied van professionele fontein- en watertechnologie. Van idee tot implementatie, van functie tot fascinatie, van technisch tot biologisch – wij bieden innovatieve ontwerpen, slanke producten, maximale kwaliteit en puur gemak, allemaal onder één dak.
 • ONF

  ONF

  ONF

  Gestart in een studio, waar alleen een bureau stond, is het in Taiwan gevestigde merk ONF in 2015 opgericht. De afgelopen jaren hebben we nagedacht over het streven naar balans tussen werk en privéleven; de studio is op zijn beurt de perfecte plek geworden om onze idealen te realiseren. In combinatie met woninginrichting wordt de werkplek ook levendig gemaakt door veel groen, wat niet alleen de werkstress verlicht, maar ons ook dichter bij ONF-gebruikers brengt bij het observeren en verzorgen van de planten.

  Tegenwoordig heeft ONF verschillende productlijnen ontwikkeld, van aquarium- tot terrariumplanten door de introductie van de Flat One-serie en de Flat Nano-serie. Wij geloven dat een succesvol product nooit alleen draait om functie en design; het gaat er ook om hoe het perfect opgaat in ons dagelijks leven.

 • Prodibio

  Prodibio

  Prodibio

  Prodibio is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van natuurlijke producten op het gebied van zoet- en zeewateraquaria. Al meer dan 25 jaar ontwikkelen we met onze teams van onderzoekers producten om de inrichting en het onderhoud van uw aquaria te vergemakkelijken.

 • Schego

  Schego

  Schego

  SCHEGO Schemel & Goetz Elektrogerätebau in Offenbach am Main werd in 1949 opgericht door Fritz Schemel en Kurt Goetz. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich uitsluitend op het maken van producten voor aquaria en al snel behoorde SCHEGO tot de toonaangevende fabrikanten van aquariumverwarmers en luchtpompen.

  In de loop der jaren werden onze producten, die nog steeds in Offenbach worden gemaakt, niet alleen in aquaria gebruikt, maar ook op tal van andere gebieden, vooral in verband met medische, biomedische en ziekenhuisapparatuur en voor instrumentatie- en controletoepassingen. Bovendien hebben we de afgelopen jaren het assortiment producten voor tuinvijvers continu uitgebreid.

  Het gebruik van hoogwaardige materialen en naleving van veeleisende productienormen garanderen dat SCHEGO-producten altijd van de hoogste kwaliteit zijn - precies zoals verwacht van producten 'Made in Germany' - een feit dat vooral belangrijk is voor buitenlandse verkopen, aangezien 50% van de productie van ons bedrijf wordt geëxporteerd naar landen over de hele wereld.

  We hechten bijzonder veel waarde aan duurzaamheid. Alle componenten van onze duurzame producten zijn altijd en tientallen jaren als reserveonderdelen verkrijgbaar.

 • Seachem

  Seachem

  Seachem

  De filosofie van Seachem is dat de deskundige hobbyist de beste klant maakt. Dit komt tot uiting in degelijke en betrouwbare klanteducatie en -ondersteuning, evenals producten die zijn bewezen in wetenschap en prestaties. Al meer dan 40 jaar is Seachem een bedrijf dat geworteld is in degelijke wetenschap. Onze ervaring in de hobby en een goed opgeleide staf van scheikundigen en biologen maken deel uit van het pakket wanneer u Seachem-producten koopt. Al onze medewerkers zijn hobbyisten die thuis en op kantoor aquariums onderhouden. Seachem zelf is opgericht omdat een van die gepassioneerde hobbyisten - Dr. Leo G. Morin (oprichter) - inzag dat de beschikbare oplossingen voor de problemen van aquarianen ontbraken.

  Innovatie betekent oude problemen op een nieuwe manier benaderen. Seachem herverpakt niet simpelweg oude ideeën, noch verpakken we nieuwe ideeën die de opschorting van fundamentele fysische of chemische principes vereisen. We bieden echt innovatieve oplossingen die beter werken dan concurrerende producten en geld besparen door verhoogde efficiëntie en concentratie. De producten van Seachem zijn en blijven gebaseerd op degelijke wetenschap. Ze dekken nu het volledige spectrum van aquariumbehoeften in zoet water, zeewater, riffen en vijvers, evenals herpetologische en vogelhouderij. Ze omvatten buffers, conditioners, filtratiemedia, medicijnen en testkits. De meeste producten van Seachem zijn totaal uniek en specifiek voor Seachem.

 • Tropica

  Tropica

  Tropica

  Tropica Aquarium Plants is een Deense firma. Opgericht in 1970 en sindsdien een toonaangevende speler op de aquariumplanten markt. Innovatief op het gebied van aquariumplanten, plantenvoeding en aquarium accessoires met als doel om plezier te hebben in de aquariumhobby. Tropica produceert aquariumplanten van hoge kwaliteit en staat wereldwijd hoog aangeschreven.
  website: www.tropica.com

  Tropica "Make your aquarium a success"

 • Ultum Nature Systems

  Ultum Nature Systems

  UNS - Ultum Nature Systems

  Bij Ultum Nature Systems streven we ernaar premium aquariumartikelen te creëren die wij als hobbyisten met trots gebruiken. Wij geloven dat kleine dingen ertoe doen en hechten waarde aan aandacht voor detail bij het verfijnen van onze producten. Ons doel is om u alleen het beste te bieden voor al uw aquariumactiviteiten.