Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Lijst van producten van merk Schego

Schego

SCHEGO Schemel & Goetz Elektrogerätebau in Offenbach am Main werd in 1949 opgericht door Fritz Schemel en Kurt Goetz. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich uitsluitend op het maken van producten voor aquaria en al snel behoorde SCHEGO tot de toonaangevende fabrikanten van aquariumverwarmers en luchtpompen.

In de loop der jaren werden onze producten, die nog steeds in Offenbach worden gemaakt, niet alleen in aquaria gebruikt, maar ook op tal van andere gebieden, vooral in verband met medische, biomedische en ziekenhuisapparatuur en voor instrumentatie- en controletoepassingen. Bovendien hebben we de afgelopen jaren het assortiment producten voor tuinvijvers continu uitgebreid.

Het gebruik van hoogwaardige materialen en naleving van veeleisende productienormen garanderen dat SCHEGO-producten altijd van de hoogste kwaliteit zijn - precies zoals verwacht van producten 'Made in Germany' - een feit dat vooral belangrijk is voor buitenlandse verkopen, aangezien 50% van de productie van ons bedrijf wordt geëxporteerd naar landen over de hele wereld.

We hechten bijzonder veel waarde aan duurzaamheid. Alle componenten van onze duurzame producten zijn altijd en tientallen jaren als reserveonderdelen verkrijgbaar.

Actieve filters

 • Schego Titanium Heater
  Type: 50 Watt 75 Watt 100 Watt 150 Watt 200 Watt 250 Watt 300 Watt 600 Watt
  € 44,95

  Schego verwarmingselementen zijn gemaakt van hoge kwaliteit titanium buis en zijn daardoor nagenoeg onverwoestbaar en zeewater bestendig. Titanium is een van de beste warmtegeleiders en geeft warmte op een efficiëntere wijze af aan het aquarium dan standaard glazen verwarmingselementen.

  Selecteer de gewenste uitvoering.

 • Schego Thermostaat TR2
  € 124,95

  Wanneer het gewenst is om in het aquarium een ingestelde temperatuur te behouden, is een Schego Thermostaat een uitkomst. Hiermee kan een verwarmingselement tot 2000 Watt worden geschakeld. Door zijn eenvoudige bediening is dit apparaat zowel geschikt voor de hobby-aquariaan als professional.

 • Schego sensorkabel
  Lengte: 2 m 5 m
  € 19,90

  Schego sensorkabel voor Schego TRD.

  LET OP: Niet passend op TRD2

  Verkrijgbaar in 2 meter of 5 meter

 • Schego zuignappen 25mm
  € 5,25

  Schego zuignappen ter vervanging van de zuignappen bij de Titanium Heater.
  2 stuks.

  Diameter: 25mm

 • Schego Terugslagventiel (Set van 2 stuks)
  € 8,40
  Schego terugslagventiel ter voorkoming van het teruglopen van water in de luchtpomp. Voor extra zekerheid zouden zelfs 2 terugslagkleppen kunnen worden geplaatst en zouden ze jaarlijks vervangen moeten worden.

  Verpakt per 2 stuks