Shirakura Liquid Mineral Ca+
Shirakura Liquid Mineral Ca+

Shirakura Liquid Mineral Ca+

€ 12,95
€ 129,50 / l
Inclusief belasting

Shirakura Liquid Mineral Ca+ voegt vitale mineralen toe aan het aquariumwater en verhoogd de algehele hardheid (GH). Wanneer gebruik wordt gemaakt van zeer zacht water kan er gemakkelijk een tekort aan mineralen ontstaan. Hierdoor kunnen garnalen hun kleur verliezen of problemen krijgen bij het vervellen.


Inhoud: 100 ml (plastic fles)

Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Shirakura Liquid Mineral Ca+

Shirakura Liquid Mineral Ca+ voegt vitale mineralen toe aan het aquariumwater en verhoogd de algehele hardheid (GH). Wanneer gebruik wordt gemaakt van zeer zacht water kan er gemakkelijk een tekort aan mineralen ontstaan. Hierdoor kunnen garnalen hun kleur verliezen of problemen krijgen bij het vervellen. Ook micro-organismen in de bodem en het filter raken inactief en de waterkwaliteit neemt af.

Voor het kweken van bijengarnalen is een tijdelijke hardheid (KH) van 0-2 aan te bevelen in combinatie met een pH van minder dan 7. Dit ter voorkoming van de vorming van ammoniak. Echter, om deze waardes te bereiken, kan de totale hardheid (GH) ook snel te laag worden. In zo'n situatie is het aan te bevelen het water aan te harden met Liquid Mineral Ca+ om sterfte bij de garnalen te voorkomen. De waterhardheid (KH) wordt hierdoor niet beinvloed. Takayuki Shirakura raad aan om een totale hardheid (GH) van 5 of meer te behouden voor een gezonde en sterke huid.

Gebruiksaanwijzing Liquid Mineral Ca+

In een nieuw aquarium, voeg 5 ml (ongeveer 60 druppels) van Liquid Mineral Ca+ toe per 10 L water. In reeds ingedraaide aquaria met garnalen, verdeel deze dosering over meerdere dagen. Meng het verversing water van te voren.

1 druppel Liquid Mineral Ca+ per 1 Liter water verhoogt de de totale hardheid (GH) met ca. 1° dGH

Inhoud: 100 ml (plastic fles)

SHI-LM-100

Datasheet

Product soort:
Waterkwaliteit
Productnaam:
Liquid Mineral Ca+
Fabrikant:
Shirakura
Inhoud:
100 ml