Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
  • Nieuw
Strideways Ryouh Stone - Bottle Pack
Strideways Ryouh Stone - Bottle Pack

Strideways Ryouh Stone - Bottle Pack

€ 30,90
€ 6,18 / kg
Inclusief belasting

Deze handige pot bevat alleen kleinere seiryu stenen. Perfect om meer details in de layout toe te voegen of voor een nano aquascape.

Inhoud: 5 kg
Formaat: 5-15cm

Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Must-have accessoires

Strideways Ryouh Stone - Bottle Pack

Seiryu stenen zijn stenen voor het aquarium met een bijzondere, karakteristieke uitstraling. De grijze kleur en de grillige structuur maakt deze stenen tot een zeer geschikte decoratie in het aquarium. De kleur geeft een heel mooi contrast met frisgroene aquariumplanten. Door de grove structuur en mooie tekening kunnen ze in het aquarium worden toegepast om de illusie van rotsen, bergen en grotten op te wekken. De meest gebruikte steen voor "Iwagumi" layouts. Het wordt hiermee vrij eenvoudig om een Nature aquarium in Japanse stijl te creëren!

Deze handige pot bevat alleen kleinere stenen. Perfect om meer details in de layout toe te voegen of voor een nano aquascape.

De foto dient ter indicatie. De geleverde stenen, alsook de kleur kunnen afwijken af van de foto.

Inhoud: 5 kg
Formaat: 5-15cm


Seiryu stenen eigenschappen

Voor het gebruik is het aan te raden om het stof er onder de kraan met water af te spoelen. De stenen geven stoffen af die de hardheid van het water beïnvloeden. Door gebruik te maken van Aqua Soil als bodemsubstraat wordt dit deels ondervangen, dankzij de pH-verlagende eigenschappen. Regelmatig water verversen met bijvoorbeeld Osmose water is aan te raden.

SW-023207

Datasheet

Product soort:
Aquarium decoratie
Productnaam:
Seiryu Stenen
Soort:
Nano Rocks
Gewicht:
5 kg

Bijpassende accessoires