Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
UNS Aquarium 3N (31x19x19cm)
UNS Aquarium 3N (31x19x19cm)

UNS Aquarium 3N (31x19x19cm)

€ 49,90
Inclusief belasting
Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Afmeting: 31x19x19cm Glasdikte: 5mm
Aantal
2-4 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

UNS Aquarium 3N (31x19x19cm)

Eersteklas randloze aquariums zijn de nieuwste standaard in de wereld van beplante aquaria. Beleef de hoogste helderheid en een echt ononderbroken voorstelling van een beplant of zoutwater aquarium. Met frisse en innovatieve dimensies die iedere aquascaper aanspreken. Genoeg ruimte om te spelen met perspectief en dieptewerkingen, gebaseerd op de gouden ratio. Groot of klein, de aquascape zal tot leven komen in het aquarium met een ongeëvenaarde panoramische weergave van iemands creatie.

Nano Rimless Aquarium

Nano-aquariumtanks worden steeds populairder en zijn de miniatuurversies van aquaria van standaardformaat. Ze zijn ideaal voor plaatsen waar weinig plek is, zoals een aanrecht, in een winkel, een nachtkastje of een bureau. Met horizontale ruimte zorgen ze voor meer dieptewerking. Er is wat creativiteit nodig om in de kleine ruimte te werken, maar dat maakt het erg leuk en uitdagend. Als bewoners kunnen kleinere soorten vissen en garnalen worden gehouden.

UNS vervaardigt ieder aquarium uit helder glas. Door een lager ijzer gehalte en 91% diamant glas is er geen verkleuring. De hoeken zijn in 45° gesneden. Dit resulteert in een groter lijmoppervlak en dus een stevigere verbinding. Daarnaast ziet het er strak en modern uit. Alle UNS aquaria zijn voorzien van gelaserd logo als teken van kwaliteit.

UNS-3N

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
31cm
Diepte:
19cm
Hoogte:
19cm
Inhoud:
11 L
Glasdikte:
5 mm
Toebehoren:
Inclusief onderlegger
Bijzonderheden:
45 graden verlijmd
Materiaal:
Extra Clear Glass
Uitvoering:
Normaal