• Nieuw
Aquario Neo Cap Accelerator
Aquario Neo Cap Accelerator Aquario Neo Cap Accelerator Aquario Neo Cap Accelerator Aquario Neo Cap Accelerator Aquario Neo Cap Accelerator Aquario Neo Cap Accelerator Aquario Neo Cap Accelerator Aquario Neo Cap Accelerator Aquario Neo Cap Accelerator Aquario Neo Cap Accelerator

Aquario Neo Cap Accelerator

€ 9,95
€ 0,50 / Pcs.
Inclusief belasting
Aquario Neo Cap Accelerator versnelt de plantengroei, ondersteunt het paaien en overleven van jongen en verhoogt de eetlust van vissen. Het bevat organische koolstof en vermindert vervuiling. Dit alles in de vorm van een poeder ingesloten in een capsule. De hoge concentratie van het product maakt het doseren gemakkelijker en vermindert de hoeveelheid producten die u koopt aanzienlijk. 1 capsule per 60 liter water.

De verpakking bevat 20 capsules.
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Aquario Neo Cap Accelerator

Aquario Neo Cap Accelerator versnelt de plantengroei, ondersteunt het paaien en overleven van jongen en verhoogt de eetlust van vissen. Het bevat organische koolstof en vermindert vervuiling. Dit alles in de vorm van een poeder ingesloten in een capsule. De hoge concentratie van het product maakt het doseren gemakkelijker en vermindert de hoeveelheid producten die u koopt aanzienlijk. 1 capsule per 60 liter water. De verpakking bevat 20 capsules.

Aquario Neo Cap Accelerator beschrijving

- vooral aanbevolen tijdens het paaien
- moedigt het paaien van "besluiteloze vissen" aan
- ondersteunt het voortbestaan van verse jongen
- wekt eetlust op
- vermindert de hoeveelheid verontreinigende stoffen
- bevat aminozuren en voedingsstoffen
- en ondersteunt tegelijkertijd de plantengroei

Eén capsule - vele mogelijkheden:
De Neo Cap-serie zijn geconcentreerde aquariumpreparaten in de vorm van een poeder ingesloten in een capsule. Zo beperk je het aantal flesjes dat je koopt met diverse vloeistoffen, die alleen maar ruimte in beslag nemen en kostbaar kunnen zijn. En tot slot weet je nooit welke vloeistof opraakt. Hier is de zaak veel eenvoudiger: je hebt 20 capsules en elk bevat verschillende preparaten in één.

Wat doet Aquario Neo Cap Accelerator werkelijk?
Het ondersteunt de actieve gezondheid van vissen en garnalen. De eetlust neemt toe en wanneer ze volwassen zijn, bereiden ze zich voor op het paaien. Zodra de baby's geboren zijn, ondersteunt de voorbereiding hen op dezelfde manier als oudere dieren.
Daarnaast bevat het aminozuren en voedingsstoffen. Het breekt verontreinigende stoffen af dankzij de werking van bacteriën die zich voeden met de resten van verteerd en onverteerd voedsel, plantenresten en andere organische microstoffen. De bacteriën worden bij contact met water direct geactiveerd en komen in actie.
En is nog meer... Het bevat koolstof, waardoor de hoeveelheid zware metalen en andere schadelijke stoffen afneemt. En dankzij alle eerder genoemde kenmerken "ademen" planten beter (onder meer door vuil van hun bladeren te verwijderen), verkeren ze in een betere conditie dankzij de vermindering van schadelijke stoffen en groeien ze daarom sneller, gewilliger en weelderiger.
Dat is wel erg veel bij elkaar voor een kleine capsule, toch?

Opgesomd vervangt Neo Cap Accelerator:
- vloeistof die de eetlust ondersteunt
- vloeistof die de plantengroei ondersteunt
- vloeistof die het paaien bevordert
- vloeistof om jongen te beschermen
- vloeistof met aminozuren en voedingsstoffen
- vloeistof met bacteriën die organische verontreinigende stoffen verminderen
- koolstof om zware metalen te reduceren

20 capsules in de verpakking.
Eén capsule per 60 liter aquariumwater.

Aquario Neo Cap Accelerator toedienen?
De capsule moet boven het aquarium worden geopend en het poeder zal eruit lopen. Doe niet de capsule zelf in water, want deze lost niet op!
Als de vis het poeder eet, komt het goed. Het reinigt het slechts een beetje en verbetert de bacteriële darmflora.
Giet het water daar waar de grootste waterbeweging is.

Als je op het punt staat te gaan kweken of er snel wilt zijn, geef dan elke 3 dagen een capsule van 60 liter.
In andere gevallen is 1 per week voldoende. Het gebruik van een beluchter verbetert vooral de werking van de reinigingsbacteriën (maar is niet noodzakelijk).

Aquario Neo Cap eigenschappen

Organisch Koolstof Poeder Bacteriën Voeding voor Bacteriën Chloor verwijderen Verontreiniging verminderen Referentie
Gunstige Bacteriën
Chloor verwijderen
Bacter+Remover
Eetlust en kweek stimuleren
Bacter+Booster Tropical
Aanwezige bacteriën stimuleren

NEO-871909

Datasheet

Product soort:
Waterkwaliteit
Inhoud:
20 capsules
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.