• Nieuw
Aquario Neo Cap Remover
Aquario Neo Cap Remover Aquario Neo Cap Remover Aquario Neo Cap Remover Aquario Neo Cap Remover Aquario Neo Cap Remover Aquario Neo Cap Remover Aquario Neo Cap Remover

Aquario Neo Cap Remover

€ 9,95
€ 0,17 / Pcs.
Inclusief belasting
Aquario Neo Cap Remover verwijdert chloor en chloorhoudende chemicaliën, bevat organische koolstof, bevat vitamine C en neutraliseert zware metalen. Dit alles in de vorm van een poeder ingesloten in een capsule. De hoge concentratie van het product maakt het doseren gemakkelijker en vermindert de hoeveelheid andere producten die je koopt aanzienlijk. 1 capsule per 200l kraanwater!

De verpakking bevat 60 capsules.
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Aquario Neo Cap Remover

Aquario Neo Cap Remover verwijdert chloor en chloorhoudende chemicaliën, bevat organische koolstof, bevat vitamine C en neutraliseert zware metalen. Dit alles in de vorm van een poeder ingesloten in een capsule. De hoge concentratie van het product maakt het doseren gemakkelijker en vermindert de hoeveelheid andere producten die je koopt aanzienlijk. 1 capsule per 200l kraanwater! De verpakking bevat 60 capsules.

Aquario Neo Cap Remover beschrijving

- extra efficiëntie 1 capsule per 200 liter kraanwater!
- een typische waterconditioner
- vitamine C voor de gezondheid van vissen
- neutraliseert schadelijke zware metalen
- versnelt de natuurlijke groei van bacteriën

Eén capsule, veel mogelijkheden:
De Neo Cap-serie zijn geconcentreerde aquariumpreparaten in de vorm van poeder ingesloten in een capsule. Zo beperk je het aantal flesjes dat je koopt met diverse vloeistoffen, die alleen maar ruimte in beslag nemen en duur kunnen zijn. En tot slot weet je nooit welke vloeistof opraakt. Hier is de zaak veel eenvoudiger: je hebt 20 capsules en elk bevat verschillende preparaten in één.

Aquario Neo Cap Remover, hoeveel "doet" het echt?
Poederconcentraat - waterconditioner. Verwijdert onmiddellijk chloor en alle chemische verbindingen waarin chloor voorkomt.
Bovendien bevat het veel vitamine C om uw vissen te ondersteunen en hun stress te verminderen. In het bijzonder aanbevolen bij het inrichten van een aquarium, het toevoegen van nieuwe vissen of het uitvoeren van een grote waterverversing, maar ook na het beëindigen van de strijd tegen b.v. algen of ziekten.
Ook ondersteunt het, zodra organische koolstof (in poedervorm) wordt losgelaten, de reproductie van de meest nuttige bacteriën. Ze gebruiken het als energiebron voor consumptie, d.w.z. voor het verwijderen en afbreken van fosfaat- en stikstofverbindingen (ammoniak, nitrieten, nitraten) en andere organische en niet-organische verontreinigende stoffen. Daarnaast vermindert koolstof de hoeveelheid zware metalen en andere schadelijke stoffen.
Dat is best veel voor een kleine capsule, toch?

1 capsule per 200 liter kraanwater. Overdrijf ik?
In dit geval bestaat er geen gevaar voor een overdosis. Je kunt natuurlijk ook gewoon een beetje poeder toevoegen en de capsule weer sluiten.

Hoe lang gaat deze verpakking mee?
Waarschijnlijk voor altijd... Een beetje wiskunde.

Laten we aannemen dat je een aquarium van 150 liter hebt en dat je wekelijks 10% van het water ververst.
Dit betekent dat je minder dan 800 liter vers water per jaar toevoegt. Dit betekent dat je slechts 4 capsules per jaar gebruikt!

Opgesomd vervangt Neo Cap Remover:
- waterconditioner
- koolstof die zware metalen reduceert
- vloeistof die bacteriën vermenigvuldigt
- vloeistof die de gezondheid en conditie van vissen ondersteunt

De verpakking bevat 60 capsules.
Eén capsule per 200 liter aquariumwater.

Neo Cap Remover toedienen
De capsule moet boven het aquarium worden geopend en het poeder zal eruit lopen. Doe niet de capsule zelf in water, want deze lost niet op!
Als de vis het poeder eet, komt het goed. Het reinigt het slechts een beetje en verbetert de bacteriële darmflora.
Giet het water daar waar de grootste waterbeweging is.

Geef 1 capsule per 200 liter vers kraanwater. Je kunt de capsule ‘splitsen’, d.w.z. een klein beetje toevoegen en weer sluiten.
In andere gevallen is 1 per week voldoende. Het gebruik van een beluchter verbetert vooral de werking van de reinigingsbacteriën (maar is niet noodzakelijk).

Aquario Neo Cap eigenschappen

Organisch Koolstof Poeder Bacteriën Voeding voor Bacteriën Chloor verwijderen Verontreiniging verminderen Referentie
Gunstige Bacteriën
Chloor verwijderen
Bacter+Remover
Eetlust en kweek stimuleren
Bacter+Booster Tropical
Aanwezige bacteriën stimuleren

NEO-871893

Datasheet

Product soort:
Waterkwaliteit
Inhoud:
60 capsules
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.