Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
  • Nieuw
Aquario Neo Media Pure S

Aquario Neo Media Pure S

€ 21,90
€ 21,90 / l
Inclusief belasting
v.a. € 21,90
Aquario Neo Media Pure is het resultaat van een zoektocht om het beste biologische filtermateriaal ter wereld te creëren. Aquario Neo Media Pure is poreus, geschikt voor langdurig gebruik en heeft geen invloed op de pH-waarde van het water.

Verkrijgbaar in 1L en 5L verpakking
Inhoud
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Aquario Neo Media Pure S

Aquario Neo Media Pure is het resultaat van een zoektocht om het beste biologische filtermateriaal ter wereld te creëren. Aquario Neo Media Pure is poreus, geschikt voor langdurig gebruik en heeft geen invloed op de pH-waarde van het water.

pH neutraal
Water pH-tests tonen aan dat populaire keramiekachtige filtermaterialent, alkalische waarden opleveren. Dat wil zeggen; ze veranderen de pH-waarde, waardoor het water sterk verhardt. (SIPORAX 9~10, EHEIM Substraat PRO 8~9). Neo Media Pure is een echt neutraal filtermateriaal en heeft nauwelijks effect op de pH. Hierdoor is Aquario Neo Media Pure geschikt voor alle aquaria, zoals: planten-, garnalen-, Malawi-, Tanganyika- en zeewater aquarium met SPS-koralen. De Neo Media Pure pallets veranderen de pH-waarde niet en houdt deze op een niveau van 6~7.

Extreem poreus
Dankzij het productieproces en de structuur van de vezels is het mogelijk om pallets met verschillende porie-groottes te creëren. Dit maakt de huisvestiging en snelle ontwikkeling van verschillende soorten bacteriën mogelijk die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van schadelijke stoffen. Het juiste ecosysteem dat zich in het filtermateriaal ontwikkeld, is een beslissende factor voor het succes van biologische filtratie. Waar andere filtermaterialen een beperkte verscheidenheid aan porie-groottes hebben, is er in Neo Media veel variatie. Dankzij de geavanceerde productietechniek in combinatie met de vezelstructuur kon een record-porositeit worden bereikt. Deze is vele malen hoger dan de porositeit van de beste keramiek die tot nu toe bekend is. (SIPORAX 270m2/l, EHEIM Substraat PRO 450m2/l). Aquario Neo Media biedt tot 3.600 m2/l. Dit oppervlak met verschillende porie-groottes garandeert de beste biologische filtratie.

De laatste productiefase garandeert de duurzaamheid van het product gedurende een lange periode, wat een aanvulling vormt op de belangrijkste voordelen van de beste biologische cartridge ter wereld. De uitstekende kwaliteit van het product wordt bevestigd door tests van het Amerikaanse onderzoeksinstituut Quantachrome: Neo Media pallets zijn door het laboratorium van Quantachrome Corporation getest op apparaten van Quantachrome Instruments. Alle gegevens over het product zijn gebaseerd op het advies van een onafhankelijke groep Quantachrome-onderzoekers.

Aquario Neo Media Pure Gebruiksadvies

- Spoel 2-3 keer af met stromend water. (bij overmatig spoelen, schuren de pallets over elkaar en ontstaat er meer stof)
- Filtermedia vereisen periodieke reiniging. (iedere 3 maanden omspoelen)
- Vervang na 2 jaar

Vanwege de aard van het productieproces zijn de afmetingen, vorm en kleur van de filtermedia mogelijk niet uniform.
Door het gebruik van natuurlijke materialen is het mogelijk dat vorm en maat niet constant zijn.

Verkrijgbaar in 1L en 5L verpakking

Datasheet

Product soort:
Filtermateriaal

Specifieke referenties

ean13
8809702871145
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.