facebookbutton
EHEIM SUBSTRATpro Bekijk groter
EHEIM SUBSTRATpro

EHEIM SUBSTRAT pro

EHEIM SUBSTRATpro bestaat uit parelvormige ballen van gesinterd glas. De ronde vorm geeft het een hoge dichtheid. Ook het optimale oppervlak van de korrels zorgt voor een intensieve kolonisatie van essentiële, zuiverende bacteriën.

Inhoud: 1, 2 of 5 Liter


EHEIM

Meer details

€ 22,95

€ 22,95 per L

direct leverbaar

Klant beoordelingen

(5/5)
2 Beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

Combineer met

  EHEIM SUBSTRAT pro filtermateriaal

  EHEIM SUBSTRATpro is biologisch filtermateriaal dat het filtervolume maximaal benut. Het behoeft weinig onderhoud en heeft top composteer prestaties! De belangrijkste taak van biologisch filtermateriaal is het bieden van goede condities voor de kolonisatie van bacterieculturen. Bacteriën voeden zich met vuildeeltjes van allerlei soorten en zetten deze om. Na het mechanische reinigingsproces (EHEIM MECH of MECHpro), is de biologische filtratie de meest belangrijke. Het zorgt voor helder, gezond water met stabiele waterwaardes. Dit is waarom er door EHEIM veel is geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van biologisch filtermateriaal.

  EHEIM SUBSTRATpro bestaat uit parelvormige ballen van gesinterd glas. De ronde vorm geeft het een hoge dichtheid. De compleet beschikbare ruimte in het filter (filtermand of korf) kan worden benut. Ook het optimale oppervlak van de korrels zorgt voor een intensieve kolonisatie van essentiële, zuiverende bacteriën. Tussen de korrels blijft voldoende open ruimte voor watercirculatie, waardoor het rendement van het filter gewaarborgd blijft.

  Door de hoge concentratie van bacteriën wordt een nitrietpiek gemakkelijker gereduceerd en het periodieke onderhoud aan het filtermateriaal is minder vaak nodig. EHEIM SUBSTRATpro is geschikt voor zoet- en zeewater en kan veelvuldig worden uitgespoeld en gaat zodoende extreem lang mee.

  EHEIM SUBSTRATpro heeft een unieke structuur en is ideaal voor de kolonisatie van bacteriën. Makkelijk in gebruik en weinig invloed op het debiet van het aquariumfilter !  EHEIM SUBSTRATpro eigenschappen

  - Geoptimaliseerd biologisch filtermateriaal, gemaakt van gesinterd glas
  - Hoge dichtheid door de ronde vorm
  - Hoge densiteit van kolonisatie door bacteriën
  - Lange intervallen tussen reinigingsbeurten
  - Betere reducering van nitrietpieken
  - Veelvuldig te hergebruiken (voorzichtig uitspoelen om te reinigen)
  - Geschikt voor zoet- en zeewater

  Inhoud: 1, 2 of 5 Liter

  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Filtermateriaal
  Fabrikant:EHEIM
  Type:EHEIM SUBSTRAT pro
  Inhoud:1, 2 of 5 Liter
  WerkingBiologisch
 
 
 

Reviews

door op 20 Feb 2021 (EHEIM SUBSTRAT pro) :
(5/5

Prima

Fijne poreuse korrels voor biofiltratie in de filterpomp

door op 18 Jul 2018 (EHEIM SUBSTRAT pro) :
(5/5

Substraat

Betrouwbare bacterie behuizing.